• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yurt Dışı Kahve Fırsatları İndirimleri Kampanyaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kocaman anlattık da, şunu atladık:

Kahvemiz 18 Mart Kavrumu. Bir önceki parti ve bu partideki deneyimimiz bu kahvenin bir ay içinde pik yaptığını söylüyor. Deneyen dostlarımız da teyid edecektir. Yani kahveniz canavar seviyesine ancak gelmek üzere. Sonrasında da birkaç hafta canavar kalmaya devam edecektir. :)

23 gün sonra 5. bardağımı içiyorum. mümkün olduğunda geç başladım içmeye. her bardakta daha iyiye gidiyor. Bu sabah saat 6:45 de çilekli ve bol florallı olarak içtim. Bu kahve bayatlamıyor. Daha kocaman paket dolusu var ve her gün daha iyiye gittiğini düşünürsek kahvenin en nirvana döneminde tüketmeye başlayacağım.

@NoDRaC Haydi bakalım :)

O halde şöyle yapalım sevgili arkadaşlar,

Bu kahvenin satış fiyatı bizde 30 Euro - KDV ve lokal kargo bedeli dahil. Yani, 220 TL.

Kahvemizin İtalya satış fiyatı 22 Euro + İtalya lokal kargosu ödenir.

Bir sefere mahsus olmak üzere:

Bizdeki

NOT GİBİ NOT: E kardeşim ben bu kulüptenim, senden de kahve aldım geçen hafta. Bi de bana 220 Lira ödettin, iki elim yakandadır diyebilecek dostlarım, sizler için ek bir jest olacak. Bu noktadan sonrası bizim adımıza ciddi zarar içerir, içersin be, zaten günler zor. Bu sefer de böyle olsun! :)

Sevgiler Herkese.
23 gün sonra 5. bardağımı içiyorum. mümkün olduğunda geç başladım içmeye. her bardakta daha iyiye gidiyor. Bu sabah saat 6:45 de çilekli ve bol florallı olarak içtim. Bu kahve bayatlamıyor. Daha kocaman paket dolusu var ve her gün daha iyiye gittiğini düşünürsek kahvenin en nirvana döneminde tüketmeye başlayacağım.
Bu partiden 2 paket alanlardanım. !!🙈
Derin dondurucuda stok da mevcut Mzungu yanında.
Gerçekten şarap gibi Shawntawene.Durdukca daha da güzelleşiyor.
Sana katılıyorum Evren.😘

İki yurtdışı paketim de bugün vergilendirildi, cumaya kadar elimde olmasını planlıyorum. 31 Mart’ta sipariş vermiştim, takipli göndermişlerdi. 67₺ vergi çıktı, ki beklediğimden biraz düşük.

HasBean’den 1 kg sipariş vermiştim, ama vergilendirilme sayfasında 550g olarak gözüküyor. Umarım bir şey olmamıştır...

Sanırım öyle görünüyor, ulaşabilir misiniz bilmiyorum ama pttyi arayıp sorusturun bi.
Ulaşamam gibi ya. Yurtdışından başka bir yerden sipariş verecektim onuda iptal ettim.

Bu parttan sonra yerinizde olsam yurtdışından uzun bir süre sipariş vermem. PTT maske dağıtımı falan yapacak. Büyük ihtimalle kargolar elimize aylar sonra ulaşır.

Anladığım kadarıyla kargoların hepsi gümrüğü geçmiş ve ya dağıtım şubelerinde ya da merkezlerde... takipsizlerin işi çok büyük şansa kalmış gibi duruyor...

Benim de öyle oldu. Takipli geldi İstanbul'a kadar. Çarşamba günü ümraniye'de dağıtıma çıkarıldı. Ama ben Baçhelievler'deyim. Sonra bugün baktığımda kargo tekrar yurtdışına gidiyor gözüküyor :)
Büyük ihtimalle bunlar benim adresi ümraniye'de aradılar, bulamadılar. Adreste yok diye tekrar ürünü geri yurtdışına gönderiyorlar :D

Yurtdışındaki firmalar illa Türkiye'de PTT ile göndermek zorunda mı ya?

İki yurtdışı paketim de bugün vergilendirildi, cumaya kadar elimde olmasını planlıyorum. 31 Mart’ta sipariş vermiştim, takipli göndermişlerdi. 67₺ vergi çıktı, ki beklediğimden biraz düşük.

HasBean’den 1 kg sipariş vermiştim, ama vergilendirilme sayfasında 550g olarak gözüküyor. Umarım bir şey olmamıştır...
senin kahvelerin 450gr'ını kahve yaparlarken görmüşler gümrükte. ellerinde kupalarla kahve içiyorlarmış.

Benim de öyle oldu. Takipli geldi İstanbul'a kadar. Çarşamba günü ümraniye'de dağıtıma çıkarıldı. Ama ben Baçhelievler'deyim. Sonra bugün baktığımda kargo tekrar yurtdışına gidiyor gözüküyor :)
Büyük ihtimalle bunlar benim adresi ümraniye'de aradılar, bulamadılar. Adreste yok diye tekrar ürünü geri yurtdışına gönderiyorlar :D

Dağıtıma çıktıktan sonra direk geri mi döndürdüler? Benim öğütücüyu ptt şubeye bırakmışlardı adreste yok diye. Gerçi adresi bulamadılarsa direk geri döndürmüş olabilirler. Hayır bahçelievler ile Ümraniye nasıl karışır enteresan.

senin kahvelerin 450gr'ını kahve yaparlarken görmüşler gümrükte. ellerinde kupalarla kahve içiyorlarmış.
@Kahveciningalaksirehberi daha da vahim durumu söyleyim. gümrük memurları kutuyu açıp 4 tane 250gr poşeti görünce senin durumuna acıyıp ( yazık 1 kg lık poşet bulamamışlar 4 e bölmüşler diye ) 450gr kahveyi kendilerine alıp geri kalan 550gr kahveyi tek bir market poşeti (BİM Poşeti) içine koymaları.

bende de 3 paket kahve, 4 kutu 50'lik filtre toplam vardı ve 1300gr görünüyordu. gelen paketi tartmadım ama öyle 1300gr değildi. umarım sorun yoktur.

@Kahveciningalaksirehberi daha da vahim durumu söyleyim. gümrük memurları kutuyu açıp 4 tane 250gr poşeti görünce senin durumuna acıyıp ( yazık 1 kg lık poşet bulamamışlar 4 e bölmüşler diye ) 450gr kahveyi kendilerine alıp geri kalan 550gr kahveyi tek bir market poşeti (BİM Poşeti) içine koymaları.

daha önce yazmışımdır. 4 paket siparişimin hepsinin paketlerini tam ortadan maket bıçağı ile yarmışlıkları vardır. sağ olsunlar hepsini ayrı ayrı poşetlere koymuşlardı. ki paketlerin üstünde de açmak için yerler mevcut. zip'li poşet zaten. ne var açıp baktıktan sonra efendi gibi kapatsan.

gümrük hizmeti için ekstra ücret ödüyoruz. elbette kontrol edilecek ama en azından gerekli özenin gösterilmesi gerekir diye düşünüyorum.

Benim gelen poşetler gayet sağlamdı, paket üstünde de coffee beans yazıyordu.

Gesha pacamara blend yapmasınlar da, paketsiz olması hiç sorun değil gerçekten. Yarın öbür gün gelir artık...

Normalde eve yakında bir şubeye veya şu an açık olan merkez şubeye bırakılır ve sen gidip oradan alırsın paketi. Bence iletişime geçmekte fayda var.

Geri