Kocaman anlattık da, şunu atladık:
Kahvemiz 18 Mart Kavrumu. Bir önceki parti ve bu partideki deneyimimiz bu kahvenin bir ay içinde pik yaptığını söylüyor. Deneyen dostlarımız da teyid edecektir. Yani kahveniz canavar seviyesine ancak gelmek üzere. Sonrasında da birkaç hafta canavar kalmaya devam edecektir.![]()
Sanırım tek sorun yaşayanlar acıbadem merkezinden kargo bekleyen insanlar. Bugün almaya gideceğimEkli dosyayı görüntüle 1328
Şimdi benim kahve tekrardan yurtdışına geri mi gidiyor? :/ Oysa 14 lira vergi de eklenmiş üzerine.
@NoDRaC Haydi bakalım
O halde şöyle yapalım sevgili arkadaşlar,
Bu kahvenin satış fiyatı bizde 30 Euro - KDV ve lokal kargo bedeli dahil. Yani, 220 TL.
Kahvemizin İtalya satış fiyatı 22 Euro + İtalya lokal kargosu ödenir.
Bir sefere mahsus olmak üzere:
Bizdeki
NOT GİBİ NOT: E kardeşim ben bu kulüptenim, senden de kahve aldım geçen hafta. Bi de bana 220 Lira ödettin, iki elim yakandadır diyebilecek dostlarım, sizler için ek bir jest olacak. Bu noktadan sonrası bizim adımıza ciddi zarar içerir, içersin be, zaten günler zor. Bu sefer de böyle olsun!
Sevgiler Herkese.
Bu partiden 2 paket alanlardanım. !!23 gün sonra 5. bardağımı içiyorum. mümkün olduğunda geç başladım içmeye. her bardakta daha iyiye gidiyor. Bu sabah saat 6:45 de çilekli ve bol florallı olarak içtim. Bu kahve bayatlamıyor. Daha kocaman paket dolusu var ve her gün daha iyiye gittiğini düşünürsek kahvenin en nirvana döneminde tüketmeye başlayacağım.
Kolay gelsin, gittiğinizde başka pakette bakma şansınız olur mu?Sanırım tek sorun yaşayanlar acıbadem merkezinden kargo bekleyen insanlar. Bugün almaya gideceğim![]()
Ekli dosyayı görüntüle 1328
Şimdi benim kahve tekrardan yurtdışına geri mi gidiyor? :/ Oysa 14 lira vergi de eklenmiş üzerine.
Sanırım öyle görünüyor, ulaşabilir misiniz bilmiyorum ama pttyi arayıp sorusturun bi.Ekli dosyayı görüntüle 1328
Ulaşamam gibi ya. Yurtdışından başka bir yerden sipariş verecektim onuda iptal ettim.Sanırım öyle görünüyor, ulaşabilir misiniz bilmiyorum ama pttyi arayıp sorusturun bi.
Anladığım kadarıyla kargoların hepsi gümrüğü geçmiş ve ya dağıtım şubelerinde ya da merkezlerde... takipsizlerin işi çok büyük şansa kalmış gibi duruyor...
senin kahvelerin 450gr'ını kahve yaparlarken görmüşler gümrükte. ellerinde kupalarla kahve içiyorlarmış.İki yurtdışı paketim de bugün vergilendirildi, cumaya kadar elimde olmasını planlıyorum. 31 Mart’ta sipariş vermiştim, takipli göndermişlerdi. 67₺ vergi çıktı, ki beklediğimden biraz düşük.
HasBean’den 1 kg sipariş vermiştim, ama vergilendirilme sayfasında 550g olarak gözüküyor. Umarım bir şey olmamıştır...
Dağıtıma çıktıktan sonra direk geri mi döndürdüler? Benim öğütücüyu ptt şubeye bırakmışlardı adreste yok diye. Gerçi adresi bulamadılarsa direk geri döndürmüş olabilirler. Hayır bahçelievler ile Ümraniye nasıl karışır enteresan.Benim de öyle oldu. Takipli geldi İstanbul'a kadar. Çarşamba günü ümraniye'de dağıtıma çıkarıldı. Ama ben Baçhelievler'deyim. Sonra bugün baktığımda kargo tekrar yurtdışına gidiyor gözüküyor
Büyük ihtimalle bunlar benim adresi ümraniye'de aradılar, bulamadılar. Adreste yok diye tekrar ürünü geri yurtdışına gönderiyorlar
Yurtdışındaki firmalar illa Türkiye'de PTT ile göndermek zorunda mı ya?
@Kahveciningalaksirehberi daha da vahim durumu söyleyim. gümrük memurları kutuyu açıp 4 tane 250gr poşeti görünce senin durumuna acıyıp ( yazık 1 kg lık poşet bulamamışlar 4 e bölmüşler diye ) 450gr kahveyi kendilerine alıp geri kalan 550gr kahveyi tek bir market poşeti (BİM Poşeti) içine koymaları.senin kahvelerin 450gr'ını kahve yaparlarken görmüşler gümrükte. ellerinde kupalarla kahve içiyorlarmış.
İki yurtdışı paketim de bugün vergilendirildi, cumaya kadar elimde olmasını planlıyorum. 31 Mart’ta sipariş vermiştim, takipli göndermişlerdi. 67₺ vergi çıktı, ki beklediğimden biraz düşük.
HasBean’den 1 kg sipariş vermiştim, ama vergilendirilme sayfasında 550g olarak gözüküyor. Umarım bir şey olmamıştır...
@Kahveciningalaksirehberi daha da vahim durumu söyleyim. gümrük memurları kutuyu açıp 4 tane 250gr poşeti görünce senin durumuna acıyıp ( yazık 1 kg lık poşet bulamamışlar 4 e bölmüşler diye ) 450gr kahveyi kendilerine alıp geri kalan 550gr kahveyi tek bir market poşeti (BİM Poşeti) içine koymaları.
@Kahveciningalaksirehberi daha da vahim durumu söyleyim. gümrük memurları kutuyu açıp 4 tane 250gr poşeti görünce senin durumuna acıyıp ( yazık 1 kg lık poşet bulamamışlar 4 e bölmüşler diye ) 450gr kahveyi kendilerine alıp geri kalan 550gr kahveyi tek bir market poşeti (BİM Poşeti) içine koymaları.
Benim de öyle oldu. Takipli geldi İstanbul'a kadar. Çarşamba günü ümraniye'de dağıtıma çıkarıldı. Ama ben Baçhelievler'deyim. Sonra bugün baktığımda kargo tekrar yurtdışına gidiyor gözüküyor
Büyük ihtimalle bunlar benim adresi ümraniye'de aradılar, bulamadılar. Adreste yok diye tekrar ürünü geri yurtdışına gönderiyorlar
Yurtdışındaki firmalar illa Türkiye'de PTT ile göndermek zorunda mı ya?