• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yurt Dışı Kahve Fırsatları İndirimleri Kampanyaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kolay gelsin, gittiğinizde başka pakette bakma şansınız olur mu?

Yazdığınızı görmedim maalesef ama içeri bile almadılar beni. kapı dışarısında kargomun teslim edilmesini bekledim. Tek cevap alabildiğim önceliğin maskelerde olduğu ve kargoların en erken 1 haftada dağıtıma çıkarılabileceği oldu.

Yazdığınızı görmedim maalesef ama içeri bile almadılar beni. kapı dışarısında kargomun teslim edilmesini bekledim. Tek cevap alabildiğim önceliğin maskelerde olduğu ve kargoların en erken 1 haftada dağıtıma çıkarılabileceği oldu.
ilginize teşekkürler, kendinizinkini alabildiniz mi?

Benim az önce takipsiz olan son paketim de geldi. 20 poundluk olan pakete 20 tl gümrük artı sunma ücreti ödemişken 12 poundluk pakete 27 tl ödemek kötü oldu.

Benim kargo Beylikdüzü dağıtım merkezinde gözüküyor, Squaremile’dan de takipsiz siparişim vardı, ikisi beraber bugün gelse ne büyük sürpriz olurdu.

Son zamanlarda hayatım o kadar tekdüze ve sıkıcı ki, gelecek olan kargoya yükseliyorum. Hayatımdaki tek heyecan bu kaldı. Bu konudan gelen bildirimleri gördükçe sayenizde yalnız olmadığımı hissediyorum. Teşekkürler arkadaşlar :D

hasbean den aldığım kahvenin 5 günde ingiltere'den samsun'a gelmesi, samsun'da 5. gün hala dağıtıma çıkmaması gerçekten ne desem boş.

Son zamanlarda hayatım o kadar tekdüze ve sıkıcı ki, gelecek olan kargoya yükseliyorum. Hayatımdaki tek heyecan bu kaldı. Bu konudan gelen bildirimleri gördükçe sayenizde yalnız olmadığımı hissediyorum. Teşekkürler arkadaşlar :D

sanırım çoğumuz buna sardık yapacak daha güzel bir şey olmadığı için :) yoksa dışarıdan bakan biri bizi sopayla kovalar :)

hasbean den aldığım kahvenin 5 günde ingiltere'den samsun'a gelmesi, samsun'da 5. gün hala dağıtıma çıkmaması gerçekten ne desem boş.

Farklı kargolar ile muhabbetim var gerçekten çok yoğunlar bu dönemde. Normal zamanı özledik diyorlar. Bir de PTT için maske dağıtım işi yüklendi adamların işi gerçekten çok zor, Allah kolaylık versin hepsine.

Benimkiler geldiii 🥳

Biri de geleceği ülkeden yeni çıktı bugün, ama Ptt ile gelecekmiş. Takipli olmasına rağmen bu hususta kendime iyi şanslar diliyorum 😄 Dönerse benimdir.

IMG-2864.jpg

afiyet olsun. direk the barn'ın sitesinden mi alıyorsunuz? heves ettim ben de :)

Evet ☺

Süreç baya sorunsuz işliyor. Fedex'le geliyor (10 Euro gibi bir tutarı var, takipli) ve gümrük vergisini havale yapabiliyorsunuz. Özellikle bu zamanlar için havale yapabilmek güzel. Şu anki durumda 3-4 gün kadar gecikmeli geldi ama o da çok normal zaten.

Barn'da en uygun kahve 16 Euro, 10 Euro takipli kargo, bir de 30 tl gümlük vergisi çıksa, bir 250 gr kahve neredeyse 250tl yapıyor, çok değil mi?

Barn'da en uygun kahve 16 Euro, 10 Euro takipli kargo, bir de 30 tl gümlük vergisi çıksa, bir 250 gr kahve neredeyse 250tl yapıyor, çok değil mi?

Haklısınız, uygun değil. Sürekli alışveriş yaptığım bir yer değil açıkçası, özel olduğunu düşündüğüm ve deneyimlemek istediğim bir çekirdek görürsem ve o an bütçem el veriyorsa sipariş veriyorum sadece.
Bu paket için 13 TL vergi çıktı bu arada.

Evet ☺

Süreç baya sorunsuz işliyor. Fedex'le geliyor (10 Euro gibi bir tutarı var, takipli) ve gümrük vergisini havale yapabiliyorsunuz. Özellikle bu zamanlar için havale yapabilmek güzel. Şu anki durumda 3-4 gün kadar gecikmeli geldi ama o da çok normal zaten.

Süpermiş :)

Geri