• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yurt Dışı Kahve Fırsatları İndirimleri Kampanyaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de yeni hesapla verdim siparişi. Benim anladığım ilk parti siparişlerin, ben 28’inde verdim, takipli gönderildiği yönünde.

ben 31'inde sipariş vermiştim. hatta günün son saatlerinde vermiştim.

Esp pack imi aldım yarım saat önce, takipliydi, 31 mart siparişiydi, red blend ve single origin paketleri patlamış ya da iyi yapıştırılmamış ya da erken yapıştırılmış..artık yeni bir blend im var 😂 Paketin içinde kalmış olanlarla idare edicez artık, bu ikisini bekletmem bugün yarın denerim bakalım

Esp pack imi aldım yarım saat önce, takipliydi, 31 mart siparişiydi, red blend ve single origin paketleri patlamış ya da iyi yapıştırılmamış ya da erken yapıştırılmış..artık yeni bir blend im var 😂 Paketin içinde kalmış olanlarla idare edicez artık, bu ikisini bekletmem bugün yarın denerim bakalım

😱😱😱😱

Kesik izi vs var mı acaba? Gümrük, paketleri falçatayla açmasıyla meşhur, ama uzun zamandır duymuyordum...

Benim çocuklar geldi 31 Mart siparişiydi, çok şaşırdım açıkçası bu hıza. Sağolsun devletimiz 56 lira vergi aldı

Ekli dosyalar

• 90690D62-6DE6-406E-91F4-331F096C7363.jpeg
    90690D62-6DE6-406E-91F4-331F096C7363.jpeg
    77.6 KB · Görüntüleme: 23
Ben de ayın 28inde verdim siparişi, benim de sipariş takipli geliyor.

benim de az önce geldi. 75tl ödedim.

Anladığım kadarıyla tarih ve yeni hesaba göre takipli-takipsiz yapmamışlar. Bence durum şu, sonuçta birden çok çalışanı var. Kargo etiketini biri sistemden takipli çıkarırken diğeri takipsiz çıkarmış olabilir.
Mesela, E-ticaret işinde çalıştığım eski firmamda bir arkadaş tüm kargoları yanlışlıkla karşı ödemeli yollamıştı bizde. 300 küsür kargonun yarısı yanlış gönderilmişti.
Böyle de yapmış olabilirler. Çünkü 29 unda takipsiz olan da var, 31 inde olan da.

Çok tutarsız başka bir açıklama getiremedim.

28 Mart sipariş, 31mart takipli gönderim.
Paket ilçe şubeye gelmiş. Umarım yarin dağıtıma çıkar.
İnanmıyorum paket bugün dağıtıma çıkmış, adreste değilim inşallah yarın getirir dağıtıcı.

Takipsizler benim takipli kargodan önce gelecek bu gidişle...

Ben Barn'dan sipariş vermiştim. Shipping olarak Fedex'i 10 Euro gibi bir ücretle seçtim, takipli.

Fedex'e gümrük vergisini havale yapıp, dekontu gündüzden mail ile gönderdiğimde ertesi günü hemen dağıtıma çıkarıyorlardı. Cumartesi günü verdiğim sipariş cuma günü elime ulaşıyordu normalde özetle. Bugün vergi ödemesini yaptım, hemen takip sisteminde güncellemişler ödemeyi. Corona dönemi aksaklıklarından ötürü süreç birkaç gün gecikmeli olur muhtemelen, 1-2 güne ulaşır elime.

Fedex'in müşteri desteğinden çok memnunum bu arada. Ne zaman arasam rahatça ulaşabiliyorum, akşam 6'da aradığımda bile çok hızlı dönüş almıştım mesela. Maillere de hızlı dönüş yapıyorlar. Virtual hug gönderiyorum buradan kendilerine 🥰

Geri