• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yerli değirmen Knob Grinder Kickstarter satış hedefinin 6 katını geçti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan neury
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son düzenleme:
tanıtım videosu yüklenmiş. Firma temsilcisi arkadaş zahmet edip yazmamış, hayrına ben yazayım dedim görmeyenler için.

Kickstarter'daki video hoş olmuş, tasarım da farklı ve merak uyandırıyor gerçekten ama aşırı büyük iddialarla çıkıp bir de mutlak ifadeler kullanılan pazarlama materyalleri bana hep itici gelmiştir. Perakende satış fiyatını 200 dolar belirledilerse hele, aynı fiyat bandındaki rakipleri düşünerek kurulmalı argümanlar. Kickstarter özel fiyatı diye de geçiyor gerçi, daha da yüksek olabilir son satış fiyatı.

Bir de editsiz bir öğütme videosu görmek güzel olur sayfada.
Özellikle şu sahneden sonra şüphelerim biraz arttı açıkçası:

1626556836766.png

Gerçi daha yayınlanmamış bile, şimdiden yorum yapmak haksızlık olabilir biraz.
Dediğim gibi ilginç bir proje, umarım başarılı da olurlar.
Ama bence kickstarter sayfasına değirmenin gerçek, editlenmemiş bir öğütme videosunu da koymalılar mutlaka.

Comandantem olmasaydı kesinlikle destek olup, fiyat avantajı da elde etmek isterdim. 169 dolar bence güzel teklif.

Kickstarter'daki video hoş olmuş, tasarım da farklı ve merak uyandırıyor gerçekten ama aşırı büyük iddialarla çıkıp bir de mutlak ifadeler kullanılan pazarlama materyalleri bana hep itici gelmiştir. Perakende satış fiyatını 200 dolar belirledilerse hele, aynı fiyat bandındaki rakipleri düşünerek kurulmalı argümanlar. Kickstarter özel fiyatı diye de geçiyor gerçi, daha da yüksek olabilir son satış fiyatı.

Bir de editsiz bir öğütme videosu görmek güzel olur sayfada.
Özellikle şu sahneden sonra şüphelerim biraz arttı açıkçası:

Ekli dosyayı görüntüle 14514

Gerçi daha yayınlanmamış bile, şimdiden yorum yapmak haksızlık olabilir biraz.
Dediğim gibi ilginç bir proje, umarım başarılı da olurlar.
Ama bence kickstarter sayfasına değirmenin gerçek, editlenmemiş bir öğütme videosunu da koymalılar mutlaka.
Kötü mü sizce bu öğütüm?

Öğütüm muazzam duruyor bence. Hatta burdaki şey kahve mi diye sorguladım.

Kötü mü sizce bu öğütüm?
Hayır, aksine aşırı iyi. O yüzden gerçekliği şüpheli bence.

Gerçek bir öğütme videosunu bu yüzden görmek istiyorum. Bu kalınlıktaki bir öğütümü elekten geçirmeden bu kadar muazzam, en ufak toz parçası olmayan bir şekilde yapabiliyorsa hakkaten direkt veriririm siparişi.

"...We will keep you updated regularly. from the beginning of the planning until you reach the product minimum once week ."
Kickstarter metinlerinde böyle bir şey geçiyor. Biraz ironik olmuş burada son konuşulanları düşününce.
Umarım başarılı olurlar öncelikle.
Başka bir durumda ekibin bu mecraya bir bilgilendirme borcu olmadığını düşünürdüm ancak bir çok üyenin bu girişimden forum sayesinde haberdar olması, ekip tarafından buradaki üyelerin deneyimlerinin önemli ve yol gösterici olacağının söylenmesi üzerine paylaşımlarda bulunulması üyelere bireysel olarak değilse de foruma küçük bir bilgilendirme borçları olduğunu düşündürüyor bana.

Nitelikli bir kahve değirmeni reklamında neden kahveler kahve renginde değil?
Gösterilen öğütüm bence de gerçeğe benzemiyor. Eğer görüntü elenmiş kahve değilse ve diğer seviyelerde de benzer sonuçlar veriyorsa kickstartera gerek olmadan dünyada yok satar bence.
Bir de videodaki dişi kesici bana hiç keskin gelmedi nedense. Projeye çok olumlu bakıyordum başlangıçta inşallah sonunda da öyle olur. Ortasında çok soru işareti oluştu.

ekip tarafından buradaki üyelerin deneyimlerinin önemli ve yol gösterici olacağının söylenmesi üzerine paylaşımlarda bulunulması üyelere bireysel olarak değilse de foruma küçük bir bilgilendirme borçları olduğunu düşündürüyor bana.
Klüp üyelerinin fikirlerinin önemli olduğu söylendi fakat ürün zaten (en azından kafalarında) hazırdı ve üyelerin geri dönüşlerine kısa bir müddet cevap verdikten sonra arkadaşlar forumumuza özel tanıtım vs bir şeyler yapma çabasında olmadılar. O yüzden ben bu projeyi kahvekulübünde doğan (veya gelişen) bir proje olarak görmedim ve ilgisizlikleri nedeniyle beklentiye de girmedim. İlgiyi canlı tutma konusunda başarısız olduklarını düşünüyorum ki bu tarz işlerde bu önemlidir. O yüzden, başta ilginç gibi görünen bu proje bana şu an güven telkin etmiyor ve ciddi bir indirim olsa dahi ürün satışa çıkıp rüşdünü ispatlamadan satın almayı düşünmüyorum.

Önceki yazdıklarıma bakabilirsiniz, sıkı bir Molent fan'ıyım diyebilirim. Bin liraya bugüne kadar imal edilen en iyi el değirmenini aldığımı iddia ettiğim için değil; ürünlerinin farkında olup satış öncesi ve sonrasında muhatap bulabildiğimiz için Molent firması benim için değerli. Şimdi distrübitörlükler sayesinde diğer değirmenlerde de satış sonrası güzel hizmetler alabiliyoruz gerçi takip ettiğim kadarıyla. Kimsenin hakkını yemek istemem. Ancak Knob Grinder'a gelirsek...

Gerçekten ''Knob Grinder hazır. Ya siz?'' gibi iddialı başlık açıp aylarca sorularınıza ''biraz uzadı işlerimiz, kusura bakmayın. Başlığı da direkt Knob Grinder diye güncelleyelim'' demeyen firmaya satış sonrasında güvenebilir miyiz? Bence en önemli soru bu. Kahve ile alakalı bir proje, hitap ettiğiniz kitle nitelikli kahve diye diye zombi gibi dolanan bir kitle. Çektiğiniz tanıtım videosunda kömür kıvamında kavrulmuş kahveden syphon yöntemiyle kahve hazırlıyorsunuz. Heveslenmiştim ancak el değirmeni piyasasını baştan yazacak bir değirmeni çok çok ucuza satsalar dahi almayacağım.

Herhangi bir markanın savunuculuğu olarak kesinlikle algılanmasın ama beni videodaki çeşitli farklı marka değirmenlerle öğütülen kahveden içip tiksinme sahnesi de rahatsız etti sıradan bir tüketici olarak. Global kahve sahnesi de buna takılacaktır bence, çok yanlış bir iletişim/pazarlama stratejisi.

Herhangi bir markanın savunuculuğu olarak kesinlikle algılanmasın ama beni videodaki çeşitli farklı marka değirmenlerle öğütülen kahveden içip tiksinme sahnesi de rahatsız etti sıradan bir tüketici olarak. Global kahve sahnesi de buna takılacaktır bence, çok yanlış bir iletişim/pazarlama stratejisi.
Dikkatle izledim ama bir iğrenme sahnesi göremedim. Üstte atılan video değil mi? Kaçıncı saniye?

Geri