nisan sonuna kadar açıp burada paylaşacaklardı ama, ses seda yok. yukarıdaki direkt mesajlara da cevap yok... bayadır görünmüyolar da ortalıkta. patladı belli ki.Kickstarter'da göremedim ben knobgrinder'ı
bu firma Türkiye'de sanmıştım ben Amerikadaymış...
Etzinger hem burr hem değirmen üreten, ama çoğunlukla fason çalışan bir firma diye hatırlıyorum. Küçük bir üretici de değiller@neury patent konusu ne alemde, benzerinin reklamı dönüyor ig de.Firma da öğütücü konusunda iyi ürünleri olan ETZ
Gündüz gözüyle baktığımda ürünün 3D yazıcıyla yapılmışa benzediğini farkettim. Umarım gerekli önlemleri almışsınızdır.
öncelikle kötü niyetle yazmadığınız belli, ama o ifadenizi görseler moral bozucu olur diye düşünüyorum.Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma var madem, açıklayayım.
"Patladı belli ki" derken ne demek istediğimin açık olduğunu düşünüyorum. Konu destek vermemek, köstek olmak, acımasızca eleştirmek ya da yükümlülük beklemek değil.
Ancak bir açıklama, bir not beklemek de hakkıdır diye düşünüyorum bu kadar bekleyen insanın.
Acımasızca eleştirmek de bu yazılanlarla olmaz: "oooo demek ki adamların patenti değilmiş, başkası da yapıyormuş aynısını, bak ümitlendirdiler, bak herkesi kandırdılar burda" vb... mesaj atarak olur. böyle bir düşüncem olmadığı için de, böyle bir yorumum olmadı doğal olarak.
biraz geriye bakacak olursanız, "hadi artık bekliyoruz Kickstarter açılmasını" yazan da benim. böyle bir girişime benim kadar merakta olan kaç kişi vardır bilemiyorum. hatta açılış fiyatına göre 1 için mi girsem, daha fazlası için mi diye düşünen de benim.
Özetle, "e hadi artık arkadaşlar, bi açıklama yapılsın, haziransa da haziran, ama böyle bilgisiz de bırakılmaz" düşüncesiyle yazılanlar pek de sizin anladığınız yönde değil.
doğru söylüyorsunuz, Kickstarter'daki süreçleri (uygulamış olmasam da) ben de az çok biliyorum, ve demek istediğim de tam olarak bu.öncelikle kötü niyetle yazmadığınız belli, ama o ifadenizi görseler moral bozucu olur diye düşünüyorum.
genel olarak ise abd dışındaki bir projeyi kickstarter'a çıkarmak kolay değil, abd'de yerleşik bir firma kurmanız gerekiyor, malum bunun yasal süreçleri var, pandemi dönemindeyiz dünyanın neresinde olursanız olun ne iş yaparsanız yapın bir şekilde olumsuz etkileniyorsunuz, kickstarter'a çıkarken çok sağlam bir lansman ile çıkmanız lazım ki diğer projelerden farkınızı gösterebilmeniz ve insanların ilgisini çekerek destek kazanmanız gerekiyor. bütün bu durumlar düşünüldüğünde geliştiricilerin foruma sıklıkla güncelleme bilgisi geçemeyecek kadar yoğun olduklarını düşünebiliriz. kickstarter'a çıktıktan sonra yatırımcılara zaten her sürecin bilgisini geçmeleri gerekiyor (zorunluluk olmasa da doğal olarak yatırımcılar bunu talep ediyor).
malzeme dayanıklılığı tam olarak nedir nelerden üretiliyorÇok haklısınız hocam. Cevap veremedik. Herşeyimiz hazır videonun editini bekliyoruz. Biz de birşeyleri beklemekten sıkıldık artık o yüzden hak veriyorum sabırsızlığınıza. Son düzlükteyiz. Bekleyenlere teşekkürler.
Gövde 6000 ve 7000 serisi aluminyum (havacılık standardı aluminyum diye duymuş olabilirsiniz.) burr ve diğer bazı komponentler çelik, kapak food-safe PC (polikarbonat). Yorulma ve dayanım testini analiz programlarıyla yaptık. Son ürün uzun kullanım testi için bir mekanizmamız var. Test sonuçları çıkınca buradan paylaşıcam.malzeme dayanıklılığı tam olarak nedir nelerden üretiliyor
Nedir son durum acaba? İki haftadır büyük bir heyecanla videoyu bekliyorum, umarım her şey yolundadırÇok haklısınız hocam. Cevap veremedik. Herşeyimiz hazır videonun editini bekliyoruz. Biz de birşeyleri beklemekten sıkıldık artık o yüzden hak veriyorum sabırsızlığınıza. Son düzlükteyiz. Bekleyenlere teşekkürler.
Ürünle ilgili sürecin nasıl geliştiğine dair bir bilgilendirme mesajı çok iyi olurdu.Çok haklısınız hocam. Cevap veremedik. Herşeyimiz hazır videonun editini bekliyoruz. Biz de birşeyleri beklemekten sıkıldık artık o yüzden hak veriyorum sabırsızlığınıza. Son düzlükteyiz. Bekleyenlere teşekkürler.
takvimle ilgili netleşen durum var mıdır?Gövde 6000 ve 7000 serisi aluminyum (havacılık standardı aluminyum diye duymuş olabilirsiniz.) burr ve diğer bazı komponentler çelik, kapak food-safe PC (polikarbonat). Yorulma ve dayanım testini analiz programlarıyla yaptık. Son ürün uzun kullanım testi için bir mekanizmamız var. Test sonuçları çıkınca buradan paylaşıcam.