• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Türk "nitelikli" çikolata firmaları

Dün @Ömer Aydın 'ın paylaşımını görünce shopier üzerinden sipariş vermiştim, bugün de paketlenmiş kargoya verilmiş.
Acele edince indirimi kaçırmışım ama sağlık olsun :D

podisi

MORNING COFFEE I ve 2 arasından sizce hangisi ?​

anlamadım hocam ilki daha kahveli 2. daha çikolatalı tadları mı barındırıyor
İlkinde 2 çikolata ve 1 yüzen kahve var coffeenutz firmasının ama ikinci seçenekte direk hepsi çikolata, cikolata isterseniz sadece, 2.seçenek daha uygun ama yanında kahve de isterseniz 1.seçenek, demlemesi basit su koy bekle karıştır ve iç, coffeenutz projesi.

İlkinde 2 çikolata ve 1 yüzen kahve var coffeenutz firmasının ama ikinci seçenekte direk hepsi çikolata, cikolata isterseniz sadece, 2.seçenek daha uygun ama yanında kahve de isterseniz 1.seçenek, demlemesi basit su koy bekle karıştır ve iç, coffeenutz projesi.
@portakalhalil Çok iyi açıklamışsın, ek olarak 1. pakette 2 Adet Yüzen Kahve olduğunu belirteyim.
Ayrıca çikolataların yapımında kahve de kullanıldığı için paketlerin adı "Morning Coffee".

İki kez yüzen kahveden aldım lezzeti ve kolay hazırlaması çok iyi,yanınızda hiç bir ekipman yokken hızlıca yapabiliyorsunuz.
Çikolata olarak benim gibi meyveli sevenler için aşağıdaki çikolatayı önerebilirim.

O ATOLYE mesajlara aldanarak aldım ama hayatımda yediğim en kötü çikolataydı tadım paketi aldım hepsinin tadına bir er parça bakıp çöğe attım o paraya keşke Milka vs alsaymışım 😁 kesinlikle tavsiye etmiyorum .türk çikolatası olarak BOLÇİ denemiştim güzeldi atolye boşuna para kaptırmayın
Çöpe atacağınıza haber etseydiniz keşke.
Bolçi ile Atölye arasındaki fark Mehmet efendinin kahvesiyle herhangi bir nitelikli kahvecimiz arasındaki fark gibi. Fabrikasyon ürünle butik ürün karşılaştırması.

Çöpe atacağınıza haber etseydiniz keşke.
Bolçi ile Atölye arasındaki fark Mehmet efendinin kahvesiyle herhangi bir nitelikli kahvecimiz arasındaki fark gibi. Fabrikasyon ürünle butik ürün karşılaştırması.
iki kahve de farklı tadımları olsa da içilebilir düzeyde bu yenilecek gibi değil di

Selamlar herkese,

Ömer size zaten Coffee Nutz ile ortak hazırlanan kahve dolu işbirliğimizden bahsetti.

Ben de hem detaylandırayım hem de sürpriz yapayım istedim.

İki set hazırladık kahveli.

Birinde;

•Hey Lulaf'ın yulaf sütü ile yaptığımız Vegan Latte,
•Kenya Naturals Coffee Bean %68,
•Togay' ın ilk LotX 'i ile yaptığımız (etiketini malesef degistiremesek de, içeriği LotX) Kenya Naturals Coffee Bean %80 var

İkinci Set;

•Coffe Nutz yüzen kahve 2 paket
•LotX 'i ile yaptığımız Coffee Bean %80 var

Takip edenler bilirler, adil ticaret ve şeffaflık konusundaki tavrımız nettir, bundan dolayı kar marjı çok düşük ilerleyip zaten pahalı olan ürünlerimizi en uygun rakamlarda tutmaktayız. Bu da demek oluyor ki, "indirim" pek uyguladığımız bir şey değil.

Yine de fiyatlarımızdaki artış öncesi, özellikle kahveli yeni ürünlerimizi deneyebilecek en doğru adres olmanızdan dolayı, geçtiğimiz sene Kahve Kulübüne özel yaptığımız indirimi tekrarlıyoruz :)
31 Aralık'a dek,min kahve seti fiyatı olan 88tl üzerine "beanbros" kodu ile 15tl indiriminiz tanımlandı.
Tüm ürünlerde geçerlidir.

Şimdiden ağzımızın tadının bozulmayacağı bir yıl diliyorum.

Sevgiler, Belgin
kodu kaçırdım siapariş vermeyi unutmuşum ama 2 numaradan sipariş verdim bakalım

O ATOLYE mesajlara aldanarak aldım ama hayatımda yediğim en kötü çikolataydı tadım paketi aldım hepsinin tadına bir er parça bakıp çöğe attım o paraya keşke Milka vs alsaymışım 😁 kesinlikle tavsiye etmiyorum .türk çikolatası olarak BOLÇİ denemiştim güzeldi atolye boşuna para kaptırmayın
3 yıldır ilk defa bu şekilde geri dönüş aldık. Hangi kanaldan satın aldığınızı tespit edip bize ödediğiniz ücreti size iade edeceğiz.

3 yıldır ilk defa bu şekilde geri dönüş aldık. Hangi kanaldan satın aldığınızı tespit edip bize ödediğiniz ücreti size iade edeceğiz.
teşekkür ederim market tadlarına alıştığımızdan bize farklı gelmiş olabilir veganlar için belki daha iyidir yada kargo ile geldiğinden dolayı da bir bozulma olmuş olabilir ben kendi şahsi yorumu yaptım gene de olumlu yaklaşımınızı tebrik ederim

Selamlar herkese,

Ömer size zaten Coffee Nutz ile ortak hazırlanan kahve dolu işbirliğimizden bahsetti.

Ben de hem detaylandırayım hem de sürpriz yapayım istedim.

İki set hazırladık kahveli.

Birinde;

•Kenya Naturals Coffee Bean %68,
•Togay' ın ilk LotX 'i ile yaptığımız (etiketini malesef degistiremesek de, içeriği LotX) Kenya Naturals Coffee Bean %80 var

İkinci Set;

•Coffe Nutz yüzen kahve 2 paket
•LotX 'i ile yaptığımız Coffee Bean %80 var

Takip edenler bilirler, adil ticaret ve şeffaflık konusundaki tavrımız nettir, bundan dolayı kar marjı çok düşük ilerleyip zaten pahalı olan ürünlerimizi en uygun rakamlarda tutmaktayız. Bu da demek oluyor ki, "indirim" pek uyguladığımız bir şey değil.

Yine de fiyatlarımızdaki artış öncesi, özellikle kahveli yeni ürünlerimizi deneyebilecek en doğru adres olmanızdan dolayı, geçtiğimiz sene Kahve Kulübüne özel yaptığımız indirimi tekrarlıyoruz :)
31 Aralık'a dek,min kahve seti fiyatı olan 88tl üzerine "beanbros" kodu ile 15tl indiriminiz tanımlandı.
Tüm ürünlerde geçerlidir.

Şimdiden ağzımızın tadının bozulmayacağı bir yıl diliyorum.

Sevgiler, Belgin

indirim kodundan haberim olmasına rağmen kodu kaçırdım kod kullanmadan normal fiyattan morning2 aldım çok memnun kaldım 3 adet çikolata bitter ve ağırlık oranları farklı kahve yanında güzel gidiyor kahve yanı çikolata arayanlara tavsiye ederim başarılı....

teşekkür ederim market tadlarına alıştığımızdan bize farklı gelmiş olabilir veganlar için belki daha iyidir yada kargo ile geldiğinden dolayı da bir bozulma olmuş olabilir ben kendi şahsi yorumu yaptım gene de olumlu yaklaşımınızı tebrik ederim
Çikolataları beğenmedim demek en doğal hakkınız, ancak O Atölye' ye para kaptırmayın diye yazmak başka bir şey.
Evet alışagelmiş çikolatadan farklı gerçek çikolatayı yapmanın peşindeyiz. Bunu yaparken kesinlikle ödün vermiyoruz. Ve sattığımız malın arkasındayız.
Türkiye'de katma değeri olmayan bir çok ürün vegan, doğal, el yapımı, organik, şekersiz gibi ibarelerle pazarlanıyor. Bizim çikolataların çoğu vegan olduğu halde hiç bir zaman bunu öne çıkartma gereği duymadık.
Aralık ayında kargo ile İstanbul'dan Şırnak'a giden çikolatalarda mevsim koşullarından dolayı bozulma olmaz.
Ücret iadesi işlemlerini yarın (Pazartesi) başlatmış olacağız.
İyi günler,
Ender

Çikolataları beğenmedim demek en doğal hakkınız, ancak O Atölye' ye para kaptırmayın diye yazmak başka bir şey.
Evet alışagelmiş çikolatadan farklı gerçek çikolatayı yapmanın peşindeyiz. Bunu yaparken kesinlikle ödün vermiyoruz. Ve sattığımız malın arkasındayız.
Türkiye'de katma değeri olmayan bir çok ürün vegan, doğal, el yapımı, organik, şekersiz gibi ibarelerle pazarlanıyor. Bizim çikolataların çoğu vegan olduğu halde hiç bir zaman bunu öne çıkartma gereği duymadık.
Aralık ayında kargo ile İstanbul'dan Şırnak'a giden çikolatalarda mevsim koşullarından dolayı bozulma olmaz.
Ücret iadesi işlemlerini yarın (Pazartesi) başlatmış olacağız.
İyi günler,
Ender
kendi açınızdan haklı olabilirsiniz damak tadı farklı deyip daha ılımlı bir eleştiri yapsam daha makul olabilirdi biraz eleştiri ağır olmuş olabilir özür dilerim ama şahsi yorumum alışılagelmiş çikolata tatlarına alışkın olanlara göre uymayacağı yönünde vegan yada farklı damak tadlarına hitap edilecek şekilde değil ürünleriniz hepsini deneme şansı bulamadığım için de almış olduğum hediye paketi tarzında olan paketteki ürünlerde bana hitap etmemiş olabilir belki diğer ürünleriniz de farklı olabilir bunu hepsini deneyenler genel bir yorum yapabilir başkası memnun kalmış olabilir ben almış olduğum ürünlerden memnun kalmadım.
ama ürününüz arkasında durmanız da takdire şayan gene de hiç bir şekilde iade yada farklı bir talebim kesinlikle söz konusu değil.teşşekür ederim

Mabel çikolatayı denemenizi öneririm İstanbul Eminönü bir şubesi var. Asırlık çikolata mağazası internet üzerinden satışı olmadığını düşünüyorum.
Tahtakale, Hasırcılar Cd. no:8, 34134 Fatih/İstanbul

Ekli dosyalar

• mabel.jpg
    mabel.jpg
    114.1 KB · Görüntüleme: 76
  • Ekran görüntüsü 2022-01-10 004012.jpg
    Ekran görüntüsü 2022-01-10 004012.jpg
    124.4 KB · Görüntüleme: 74
Geri