Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan
Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir süre önce keşfettim çikolatanın da niteliklisi olduğunu fakat fiyatlar çok uçuk geldiği için cesaret edemedim açıkçası. Kahve sevdası cüzdanı yeterince hortumluyor zaten buna da bağımlı olmayalım diye. Ama denemek istiyorum mutlaka, merak ettim. Bir toplu alım organize etsek talep olur mu acaba indirimli fiyatla güzel olabilir.
Kahve dünyasının madagaskar dışındaki çikolataları bence vasat. Ankara için, Cinnah Caddesi üzerinde bulunan Chocolate Art var. Kütle halinde ithal ediyorlar ama çikolata hammaddeleri çok çok kaliteli , %70 lik bitter tablet çikolatasını deneyiniz.
Evet coffeexte kendileriyle uzun uzun muhabbet edip çikolatalarını denedim hem uygun fiyatlı hem de çok çeşit var ayrıca fiyatları da uygun. (Reklam gibi oldu )
Kahve dünyasının madagaskar dışındaki çikolataları bence vasat. Ankara için, Cinnah Caddesi üzerinde bulunan Chocolate Art var. Kütle halinde ithal ediyorlar ama çikolata hammaddeleri çok çok kaliteli , %70 lik bitter tablet çikolatasını deneyiniz.
Chocolate Art bize örnek alabileceğimiz çok şey gösterdi. Bir mekana gitmenin komple bir tecrübe olduğunu Tuna Bey sayesinde anladık. Lezzet tecrübenin sadece bir parçası...
Aroha yani eh patiswiss neyse o gibi geldi. Nitelikli çikolata diyemem. Bitterine dikkat etmemişim ballıymış :S. Ntelikli çikolata konusunda detay veren bir firma olmamış. neyse denemiş olduk. Sürülebiliri baya iyi ama ben çok sevdim. Sadece doğal olduğu için her seferinde karıştırmanız lazım.
belki de TR deki ilk.
Kurucusu Ender bey kakao üzerinde cidden büyük emek harcayan ve bilgi sahibi. Niş bir ürün çıkarıyor, nitelikli kahvenin 90+ kahveleri gibi ürünleri. o yüzden fiyat olarak biraz çıtası yüksek.
kahvekulübü için bende birşeyler yapabilirim demişti kendisi. kakao ve çikolata tadım etkinliği gibi bir organizasyon yapılabilir atölyesinde.
Önceki mesajımı düzenleme vakti geldi.Düzenli olarak o atölye ve podisiden alım yapıyorum.Piyasada ki çikolatalarla kıyaslarsam evinizde yaptığınız aromatik espresso ile starbucks espressosu kadar fark var diyebilirim.
O atölyenin çikolataları podisiye göre bana daha ham geliyor.Lezzetsiz değil ama daha doğal sanki.Çekirdekleri de sanırım kendileri kavuruyorlar.
O ATOLYE mesajlara aldanarak aldım ama hayatımda yediğim en kötü çikolataydı tadım paketi aldım hepsinin tadına bir er parça bakıp çöğe attım o paraya keşke Milka vs alsaymışım kesinlikle tavsiye etmiyorum .türk çikolatası olarak BOLÇİ denemiştim güzeldi atolye boşuna para kaptırmayın
@Ömer Aydın bey merhaba. Şimdi sipariş verip yeni yılın ilk kavrumundan isyeme şansımız var mı acaba? Merhaba @Baki elbette, notlar bölümüne "bir sonraki kavurma" yazarsanız o şekilde dikkate alırız.
www.kahvekulubu.net
Ben de hem detaylandırayım hem de sürpriz yapayım istedim.
İki set hazırladık kahveli.
Birinde;
•Hey Lulaf'ın yulaf sütü ile yaptığımız Vegan Latte,
•Kenya Naturals Coffee Bean %68,
•Togay' ın ilk LotX 'i ile yaptığımız (etiketini malesef degistiremesek de, içeriği LotX) Kenya Naturals Coffee Bean %80 var
İkinci Set;
•Coffe Nutz yüzen kahve 2 paket
•LotX 'i ile yaptığımız Coffee Bean %80 var
Takip edenler bilirler, adil ticaret ve şeffaflık konusundaki tavrımız nettir, bundan dolayı kar marjı çok düşük ilerleyip zaten pahalı olan ürünlerimizi en uygun rakamlarda tutmaktayız. Bu da demek oluyor ki, "indirim" pek uyguladığımız bir şey değil.
Yine de fiyatlarımızdaki artış öncesi, özellikle kahveli yeni ürünlerimizi deneyebilecek en doğru adres olmanızdan dolayı, geçtiğimiz sene Kahve Kulübüne özel yaptığımız indirimi tekrarlıyoruz
31 Aralık'a dek,min kahve seti fiyatı olan 88tl üzerine "beanbros" kodu ile 15tl indiriminiz tanımlandı.
Tüm ürünlerde geçerlidir.
Şimdiden ağzımızın tadının bozulmayacağı bir yıl diliyorum.
@Ömer Aydın bey merhaba. Şimdi sipariş verip yeni yılın ilk kavrumundan isyeme şansımız var mı acaba? Merhaba @Baki elbette, notlar bölümüne "bir sonraki kavurma" yazarsanız o şekilde dikkate alırız.
www.kahvekulubu.net
Birinde;
•Togay' ın ilk LotX 'i ile yaptığımız (etiketini malesef degistiremesek de, içeriği LotX) Kenya Naturals Coffee Bean %80 var
İkinci Set;
Takip edenler bilirler, adil ticaret ve şeffaflık konusundaki tavrımız nettir, bundan dolayı kar marjı çok düşük ilerleyip zaten pahalı olan ürünlerimizi en uygun rakamlarda tutmaktayız. Bu da demek oluyor ki, "indirim" pek uyguladığımız bir şey değil.
Yine de fiyatlarımızdaki artış öncesi, özellikle kahveli yeni ürünlerimizi deneyebilecek en doğru adres olmanızdan dolayı, geçtiğimiz sene Kahve Kulübüne özel yaptığımız indirimi tekrarlıyoruz
31 Aralık'a dek,min kahve seti fiyatı olan 88tl üzerine "beanbros" kodu ile 15tl indiriminiz tanımlandı.
www.kahvekulubu.net
Birinde;
İkinci Set;
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.