Mrb. Siz aldınız mı hocam. Kullanıyor musunuz. Tavsiye eder misiniz. Yoksa soy cezve mi bakalımForuma sürekli girmiyorlar sanırım o yüzden görmemişlerdir. Bana uzun bir süre sonra özel mesajla fiyat listesini göndermişlerdi.
Mrb. Siz aldınız mı hocam. Kullanıyor musunuz. Tavsiye eder misiniz. Yoksa soy cezve mi bakalımForuma sürekli girmiyorlar sanırım o yüzden görmemişlerdir. Bana uzun bir süre sonra özel mesajla fiyat listesini göndermişlerdi.
Karar veremediğim için almadım henüz. Çok pahalı geliyor bana bir cezve için 300-500₺.Mrb. Siz aldınız mı hocam. Kullanıyor musunuz. Tavsiye eder misiniz. Yoksa soy cezve mi bakalım
Aslında öyle görünüyor ama. Etkisi büyük sanırım okuduğum kadarı ile öyle düşünüyorum. El işçiliği ve gümüş olayı pahalı olmasına sebep sanırım. Bi kerelik düzgün bişey alınabilir benceKarar veremediğim için almadım henüz. Çok pahalı geliyor bana bir cezve için 300-500₺.![]()
Soy cezve in hangi modelini aldınız acaba. Fiyat nedirTelefon ve mesajlarıma da dönmediler ayrıca , daha önce yazmıştım Haydarpaşa daki yerlerinde kimse yok, demleniyor daki arkadaşlara ulaşmıştım 2 kişilik için sanırım 350 TL fiyat verince Soy sipariş ettim.
Tamam dayakanıklılık olması için çok güzel ama alüminyum insan sağlığı için zararlı deniyor, kaplama olmayacaksa sorun olmasın, bu konu hakkında ne diyorsunuz?Gelişmeler;
*Gümüş kaplama cezve stoğu ileri tarihe alınmıştır.
*Gümüş kaplama cezveleri yavaş yavaş terkedeceğiz.
*Cidarlı cezveler üretildi, ilk stoklar indirimli olarak yakın bir zamanda satışa sunulacak.
*Standlar gecikmeli olarak üretim aşamasında(2 hafta)
Gümüş ve kalay kaplama cezveler, çeşitli sebeplerden dolayı dayanıklılık sorunu yaşıyorlar, merak etmeyin, hali hazırdakiler en az 2-5 sene dayanıklı kalacak şekilde üretildiler ancak kullanıcı hataları bu süreyi bir anda yok edebildiği gibi bazen kullanım sırasında dahi kaplama atlama sorunu yaşanabiliyordu, bazen ise üretimden sağlam çıktığına inandığımız ürünler istediğimiz dayanıklılığı zamanla vermiyordu ve biz bunların hiçbirinin olmasını istemiyoruz.
Bunların sebebi ve bizi en çok zorlayan kısımlardan bir tanesi, piyasada az sayıda olan değerli metal zanaatkarlarının ürün başına nitelikli işçilik çıkartmaması, çıkartmak istemesi durumunda astronomik maliyet rakamları vermesi.
Bu tarz kaplama cezveleri artık üretmek istemiyoruz, bu konunun bütün kaplamalı bakır ürünler(ayrıca kaplama görmüş bütün değerli metaller) için geçerli olduğunu belirtmeliyim, eskiden kapı kapı gezen kalaycı mesleğini sırtlayan insanları hatırlarsanız ne demek istediğim daha iyi anlaşılabilir.
Uzun süreli dayanıklılık sağlayacak yeni nesil geçmeli ve cidarlıda dediğimiz yeni bir cezve yaptık, bir kere alındıktan sonra bir daha ömür boyu kullanılabilecek bir ürün olduğunu düşünüyoruz.
Kaplama kullanmadık, dışı 1mm bakır pişirme haznesi 0.5mm çelik(geçmeli), mutfağınızda kullandığınız herhangi bir çeliğin bakır performansı ile büyük oranda desteklendiğini düşünün.
Herhangi bir kaplama atma yok, oksitlenme durumu yok, kullanırken çizme, yıkarken çizme, yıkadıktan sonra kurula öyle bırak gibi durumlar yok, görebileceğiniz tek değişim dış bakır renginin zamanla koyulaşması olacaktır.
Şimdilik gelişmeler bunlar, değişim ve gecikmeler için anlayış bekleriz, uğraşıyoruz ve sadece 2 kişiyiz.
Hocam alüminyum ile ilgili bir bilgi göremedim yukarıda ki paylaşımda. Bir nokta mı kaçırıyorum acaba?Tamam dayakanıklk olması çok için ama alüminyum insan sağlığı için zararlı deniyor, kaplama olmayacaksa sorun olmasın, bu konu hakkında ne diyorsunuz?
Benim okumamdan önce mesaj düzenlenmiş demek ki. Haklısınız alüminyum konusunda, sıcakla temas etmemeli diye biliyorum bende....artık hayata geçirme sırası geldi.
İç içe geçmiş iki cezveyi temel alan, 1mm Bakır, 0.5mm çelik-alüminyum alaşımlı cidarlı cezvemiz bu dönem ile birlikte başlayacak.
Yakın zamanda 2 boy cezve de ben aldım Soy dan , memnun mu kalmadınız yoksa denemek için mi?yakın zamanda soy cezve alan biri olarak foruma özel güzel bir indirimle sunulursa hiç düşünmeden alacağım
ufak boy almıştım hocam yoksa cezveden çok memnunum mükemmel kalitesi var her gün annemle beraber içtiğimiz için küçük geliyor daha büyüklerinden ikinci ellerine bakma fikri vardı aklımda ama bu yeni cezveleri deneyebilirimYakın zamanda 2 boy cezve de ben aldım Soy dan , memnun mu kalmadınız yoksa denemek için mi?