• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Tokercraft & Toker Nitelikli Bakır Cezve

Ürünün Fiyatı
450
Ben Soy aldım , bugün kargoda bekliyorum heyecanla 😊

Telefon ve mesajlarıma da dönmediler ayrıca , daha önce yazmıştım Haydarpaşa daki yerlerinde kimse yok, demleniyor daki arkadaşlara ulaşmıştım 2 kişilik için sanırım 350 TL fiyat verince Soy sipariş ettim.

Geçen hafta trendyolda 439 TL ye düşmüştü sanırım , 2 kişilik olanı

Arkadaşlar herkese selamlar,
Bir covid atlatma dönemim oldu, izole bir kırsalda tamamen iyileşme sağlayana kadar beklemek istedim bu süreçte sadece sağlık ile ilgilendim ve telefon dahi kullanmadım.
İlgili müşterilerimize ve önceki müşterilerimize destek veremediğimiz için özür dileriz.

Şimdi tekrar şehre döndüm ve kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Stoklarımız tükenmiş durumda ve yeni stok çalışmaları tekrar başlayacak.

Her yeni stok dönemi gibi kısa süreli indirimli fiyatlar sizleri bekliyor.
Sürüm bazlı dönemsel çalıştığımız için çift indirimden yararlanma şansınız olacak.

Kulübün yöneticilerininde izni ve onayı ile,
kahveklübüne özel %15 dolaylarında bir indirim öngörüyoruz. Sadece kulüp referansı olanlar indirime hak sahibi olacak.
Diğer kulüp kampanyalarında olduğu gibi bu sefer web bazlı indirim kodu ile ürünü sizlere online olarak sunacağız. Bir önceki kampanyaya göre çok daha hızlı ve sorunsuz bir ödeme ve teslimat gerçekleşmesini sağlayacağız.
Bu sefer Kargolarda ücretsiz.

Kampanya bitiminde ürünün Türkiye ve küresel şartlarda gördüğü işçilik ve hammadde zamları oranında kısmi bir fiyat artışı olacaktır.

Bu dönem boyunca eski dönem kampanyasında karşılaştığımız bazı sorunları
-kulp sallanma, kaplama zayıflaması, geçici polisaj lekeleri- gibi problemleri en aza indirmeyi hatta tamamen düzeltmeyi umuyoruz.(ustalarada bu hissiyatı vermeyi umaraktan)
Bu problemleri yaşayan müşterilerimizde senelik bakım hakkını bu dönemde yada daha ileriki dönemde yine kullanabilirler.

Cezve bakımı isteyen müşterilerimizde cüzi fiyatlardan cezvelerini tekrar polisaj ettirebilirler, cila bakımı cezveyi uzun süre parlak tutar. Polisaj sırasında kulp söküldüğü için eğer milimlikte olsa bir oynama sallanma varsa yerine tekrar sağlam bir şekilde montajlanacaktır.

Yeni stoklar tahmini 1-2 ay içinde çıkar diye düşünüyorum.
Sürenin uzaması detaylı kalite kontrol testleri ile alakalı olacak.

Çelik Stand yenileniyor(mazgallar yeni termodinamik çizgilere sahip olacak) onunda fiyatı indirimli olacak.

Bakır huni güncelleniyor (kavrama sapı eklenecek) yine oda indirimli fiyata sahip olacak.

En güzelini en sona sakladım, yeni bir cezve üretime alıyoruz.
Ürünün dayanıklılığını en çok etkileyen ve kullanım titizliği gerektiren gümüş kaplama yöntemini terk eden bir model üzerinde çalışmalarımız vardı ve çoktan bitmişti, artık hayata geçirme sırası geldi.
İç içe geçmiş iki cezveyi temel alan, 1mm Bakır, 0.5mm çelik-alüminyum alaşımlı cidarlı cezvemiz bu dönem ile birlikte başlayacak.

Herkese bol kahveli ve sağlıklı günler dilerim.

@TokerCraft Merhabalar, bir gelişme var mı acaba?

Gelişmeler;

*Gümüş kaplama cezve stoğu ileri tarihe alınmıştır.
*Gümüş kaplama cezveleri yavaş yavaş terkedeceğiz.
*Cidarlı cezveler üretildi, ilk stoklar indirimli olarak yakın bir zamanda satışa sunulacak.
*Standlar gecikmeli olarak üretim aşamasında(2 hafta)

Gümüş ve kalay kaplama cezveler, çeşitli sebeplerden dolayı dayanıklılık sorunu yaşıyorlar, merak etmeyin, hali hazırdakiler en az 2-5 sene dayanıklı kalacak şekilde üretildiler ancak kullanıcı hataları bu süreyi bir anda yok edebildiği gibi bazen kullanım sırasında dahi kaplama atlama sorunu yaşanabiliyordu, bazen ise üretimden sağlam çıktığına inandığımız ürünler istediğimiz dayanıklılığı zamanla vermiyordu ve biz bunların hiçbirinin olmasını istemiyoruz.

Bunların sebebi ve bizi en çok zorlayan kısımlardan bir tanesi, piyasada az sayıda olan değerli metal zanaatkarlarının ürün başına nitelikli işçilik çıkartmaması, çıkartmak istemesi durumunda astronomik maliyet rakamları vermesi.

Bu tarz kaplama cezveleri artık üretmek istemiyoruz, bu konunun bütün kaplamalı bakır ürünler(ayrıca kaplama görmüş bütün değerli metaller) için geçerli olduğunu belirtmeliyim, eskiden kapı kapı gezen kalaycı mesleğini sırtlayan insanları hatırlarsanız ne demek istediğim daha iyi anlaşılabilir.

Uzun süreli dayanıklılık sağlayacak yeni nesil geçmeli ve cidarlıda dediğimiz yeni bir cezve yaptık, bir kere alındıktan sonra bir daha ömür boyu kullanılabilecek bir ürün olduğunu düşünüyoruz.
Kaplama kullanmadık, dışı 1mm bakır pişirme haznesi 0.5mm çelik(geçmeli), mutfağınızda kullandığınız herhangi bir çeliğin bakır performansı ile büyük oranda desteklendiğini düşünün.

Herhangi bir kaplama atma yok, oksitlenme durumu yok, kullanırken çizme, yıkarken çizme, yıkadıktan sonra kurula öyle bırak gibi durumlar yok, görebileceğiniz tek değişim dış bakır renginin zamanla koyulaşması olacaktır.

Şimdilik gelişmeler bunlar, değişim ve gecikmeler için anlayış bekleriz, uğraşıyoruz ve sadece 2 kişiyiz.

Gelişmeler;

*Gümüş kaplama cezve stoğu ileri tarihe alınmıştır.
*Gümüş kaplama cezveleri yavaş yavaş terkedeceğiz.
*Cidarlı cezveler üretildi, ilk stoklar indirimli olarak yakın bir zamanda satışa sunulacak.
*Standlar gecikmeli olarak üretim aşamasında(2 hafta)

Gümüş ve kalay kaplama cezveler, çeşitli sebeplerden dolayı dayanıklılık sorunu yaşıyorlar, merak etmeyin, hali hazırdakiler en az 2-5 sene dayanıklı kalacak şekilde üretildiler ancak kullanıcı hataları bu süreyi bir anda yok edebildiği gibi bazen kullanım sırasında dahi kaplama atlama sorunu yaşanabiliyordu, bazen ise üretimden sağlam çıktığına inandığımız ürünler istediğimiz dayanıklılığı zamanla vermiyordu ve biz bunların hiçbirinin olmasını istemiyoruz.

Bunların sebebi ve bizi en çok zorlayan kısımlardan bir tanesi, piyasada az sayıda olan değerli metal zanaatkarlarının ürün başına nitelikli işçilik çıkartmaması, çıkartmak istemesi durumunda astronomik maliyet rakamları vermesi.

Bu tarz kaplama cezveleri artık üretmek istemiyoruz, bu konunun bütün kaplamalı bakır ürünler(ayrıca kaplama görmüş bütün değerli metaller) için geçerli olduğunu belirtmeliyim, eskiden kapı kapı gezen kalaycı mesleğini sırtlayan insanları hatırlarsanız ne demek istediğim daha iyi anlaşılabilir.

Uzun süreli dayanıklılık sağlayacak yeni nesil geçmeli ve cidarlıda dediğimiz yeni bir cezve yaptık, bir kere alındıktan sonra bir daha ömür boyu kullanılabilecek bir ürün olduğunu düşünüyoruz.
Kaplama kullanmadık, dışı 1mm bakır pişirme haznesi 0.5mm çelik(geçmeli), mutfağınızda kullandığınız herhangi bir çeliğin bakır performansı ile büyük oranda desteklendiğini düşünün.

Herhangi bir kaplama atma yok, oksitlenme durumu yok, kullanırken çizme, yıkarken çizme, yıkadıktan sonra kurula öyle bırak gibi durumlar yok, görebileceğiniz tek değişim dış bakır renginin zamanla koyulaşması olacaktır.

Şimdilik gelişmeler bunlar, değişim ve gecikmeler için anlayış bekleriz, uğraşıyoruz ve sadece 2 kişiyiz.
Tamam dayakanıklılık olması için çok güzel ama alüminyum insan sağlığı için zararlı deniyor, kaplama olmayacaksa sorun olmasın, bu konu hakkında ne diyorsunuz?

Son düzenleme:
Tamam dayakanıklk olması çok için ama alüminyum insan sağlığı için zararlı deniyor, kaplama olmayacaksa sorun olmasın, bu konu hakkında ne diyorsunuz?
Hocam alüminyum ile ilgili bir bilgi göremedim yukarıda ki paylaşımda. Bir nokta mı kaçırıyorum acaba?

Dışı bakır içine çelik pişirim haznesi geçireceklermiş, gibi anladım ben.

...artık hayata geçirme sırası geldi.
İç içe geçmiş iki cezveyi temel alan, 1mm Bakır, 0.5mm çelik-alüminyum alaşımlı cidarlı cezvemiz bu dönem ile birlikte başlayacak.

...artık hayata geçirme sırası geldi.
Benim okumamdan önce mesaj düzenlenmiş demek ki. Haklısınız alüminyum konusunda, sıcakla temas etmemeli diye biliyorum bende.

Edit: üstteki mesajdan bahsetmişsiniz, ben onu değil alttakini demiştim. Kusura bakmayın.

Benim garanti koşulları hakkında bir sorum olacaktı @TokerCraft . Ürünlerinizin garanti süresi ve koşulları neler? Bakım imkanı sunuyor musunuz? Ürünlerinizin seri numarası var mı, yoksa diğer işletme gibi fatura-garanti belgesi üzerinden mi takibini sağlıyorsunuz? Teşekkürler.

Alüminyumda önemli olan şey asitli gıdaları içinde bırakarak uzun süre pişirme veya saklama yapmamak sevgili arkadaşlar. Diğer türlü geçen miktarlar hem çok minimal hem de zararlı olduğuna dair bir kanıt yok. Içiniz rahat olsun:)

yakın zamanda soy cezve alan biri olarak foruma özel güzel bir indirimle sunulursa hiç düşünmeden alacağım

yakın zamanda soy cezve alan biri olarak foruma özel güzel bir indirimle sunulursa hiç düşünmeden alacağım
Yakın zamanda 2 boy cezve de ben aldım Soy dan , memnun mu kalmadınız yoksa denemek için mi?

Yakın zamanda 2 boy cezve de ben aldım Soy dan , memnun mu kalmadınız yoksa denemek için mi?
ufak boy almıştım hocam yoksa cezveden çok memnunum mükemmel kalitesi var her gün annemle beraber içtiğimiz için küçük geliyor daha büyüklerinden ikinci ellerine bakma fikri vardı aklımda ama bu yeni cezveleri deneyebilirim

Son düzenleme:
Geri