Anneler günü indirimi yapmayı planlıyor musunuz? @TokerCraft
Efkan Bey bu fiyatlar gümüş kaplama için geçerli değil mi?Merhabalar, pandemi sürecinde bir süre ulaşılamaz kaldık, bunun için özür dileriz, nitelikli bakır cezve ile ilgilenen müşterilerimiz için tekrar hazır ve nazırız.
Fiyat Listesi
2 kişilik nitelikli bakır cezve: 240 TL (stokta)
3 kişilik nitelikli bakır cezve: 290 TL (stokta)
4 kişilik nitelikli bakır cezve: 340 TL (stokta yok)
Stokta olan ürünler 3-5 işgünü içinde kargolanır. Stokta olmayan ürünler 5-10 işgünü içerisinde üretilir ve kargolanır.
Facebook ve instagram sayfalarımızda cezve resimlerini detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.
instagram: toker.craft
facebook: toker.craft
0535 606 52 39
Efkan TOKER
Evet şu an stoktaki ürünler gümüş kaplama olarak üretilenler ne var ki stok tükenmek üzere ve yeni üretilecek gümüş kaplama cezveler zamlı fiyata sahip olacak. (kalay kaplamalarda benzer şekilde)Efkan Bey bu fiyatlar gümüş kaplama için geçerli değil mi?
Dün uğradım Haydarpaşa container of coffee de kapalıydı saat 11 civarı ve hiçbir hayat belirtisi yoktu. Anadolu yakasında cezve leri görüp alabileceğimiz bir yer yok mu?Avrupa yakası Demleniyor.com
Merter’de bayimizde yakından inceleyebilirsiniz.
Asya yakası Kadıköy Haydarpaşa civarı container of coffee adlı mekanda Mini bayimizde yakınen inceleyebilirsiniz.
Fiyat listesi alabilir miyim. Nasıl sipariş veriyoruzMerhaba, fiyatlar onu boyunca güncel isteyene özeldende gönderiyorum.
Sanırım satış yok. Bende ulaşamadımBen uzun süre haber bekledim ,telefon ettim ,mesaj attım ancak geri dönüş gelmeyince Soy a yöneldim.
Foruma sürekli girmiyorlar sanırım o yüzden görmemişlerdir. Bana uzun bir süre sonra özel mesajla fiyat listesini göndermişlerdi.Sanırım satış yok. Bende ulaşamadım