Zıpır seçenekler ekliyoruz 7. sene kutlamalarının devamındaColombia monteblanco’yu bugün demledim. Gerçekten kokulu güzel bir kavunu ısırdığınız andaki tat her yudumda ağzınıza patlıyormümkün olduğunda bu kahvenin yeniden seçkiye eklenmesini çok isterim. Çok niş, ender bir lezzetti. Meyvemsi tatların kırmızı meyvelere sıkıştığı ya da narenciye asiditesine mahkum kalınan pazarda harika bir yenilik
![]()
kendi adıma monteblancoya hasret kalmıştım! merakla bekliyorum. kiloluk satmak isterseniz de yok dememZıpır seçenekler ekliyoruz 7. sene kutlamalarının devamındaKim bilir, belki Citrullus da devam eder..
kendi adıma monteblancoya hasret kalmıştım! merakla bekliyorum. kiloluk satmak isterseniz de yok demem![]()
ben de 1 kilo + 100 gr almıştım içtikçe, her demlemede bir başka oluyorFazlasıyla garanti bir çekirdek gerçekten1 KG bitirdik, tadan herkesi mahvetti
![]()
Monteblanco fişek
monteblanco gerçekten harika bir kahve, tadı ve kokusu ile büyüledi, kavun değilde mango kokusu ve tadı gibi geldi bana, bitişe doğru kırmızı meyvemsi bir tada bıraktı.
Gelecek ama biraz vakti var.Keşke yeşil stagg tekrar gelse
Fellow Ode Gen 2 de gelir miGelecek ama biraz vakti var.
İhlas Arıtma su, sitedeki reçete birebir, hatta üstte 15/250 altta 15/240 yazıyor, ben 15/250 olarak yaptım. Cafec Abaca, 02:34 de demleme bitti. Islak koku kavun, fincanda kavun, kavun da kavun ahahhFişeği ateşleyecek reçeteyi paylaşır mısınız? Şimdilik bende bu çekirdek kızkovalayan (cinsiyetçi ürün için özür dilerim) tadında. Sitedeki reçeteyi, buzdağı yerine abant olmak üzere, birebir uyguladım ancak bahsettiğiniz potansiyele ulaşamadım.
İhlas cebillon arıtma su ile demlediğim kahveler vadedilen aromaları hep taşıyor. Denemek için bekliyorum ben de. 26 Eylül kavrum tarihi biraz daha beklemem gerek mi yoksa degass süresi yeterli mi ?İhlas Arıtma su, sitedeki reçete birebir, hatta üstte 15/250 altta 15/240 yazıyor, ben 15/250 olarak yaptım. Cafec Abaca, 02:34 de demleme bitti. Islak koku kavun, fincanda kavun, kavun da kavun ahahh
Ben geldiği gün demledim, min 10 gün önermislerİhlas cebillon arıtma su ile demlediğim kahveler vadedilen aromaları hep taşıyor. Denemek için bekliyorum ben de. 26 Eylül kavrum tarihi biraz daha beklemem gerek mi yoksa degass süresi yeterli mi ?
İhlas Arıtma su, sitedeki reçete birebir, hatta üstte 15/250 altta 15/240 yazıyor, ben 15/250 olarak yaptım. Cafec Abaca, 02:34 de demleme bitti. Islak koku kavun, fincanda kavun, kavun da kavun ahahh
Su farkediyordur büyük ihtimalTeşekkürler Sayın Portakal, tek fark su ve demleyicinin yeteneği anladığım kadarıyla.