• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Colombia monteblanco’yu bugün demledim. Gerçekten kokulu güzel bir kavunu ısırdığınız andaki tat her yudumda ağzınıza patlıyor 🫠 mümkün olduğunda bu kahvenin yeniden seçkiye eklenmesini çok isterim. Çok niş, ender bir lezzetti. Meyvemsi tatların kırmızı meyvelere sıkıştığı ya da narenciye asiditesine mahkum kalınan pazarda harika bir yenilik ✌️

Colombia monteblanco’yu bugün demledim. Gerçekten kokulu güzel bir kavunu ısırdığınız andaki tat her yudumda ağzınıza patlıyor 🫠 mümkün olduğunda bu kahvenin yeniden seçkiye eklenmesini çok isterim. Çok niş, ender bir lezzetti. Meyvemsi tatların kırmızı meyvelere sıkıştığı ya da narenciye asiditesine mahkum kalınan pazarda harika bir yenilik ✌️
Zıpır seçenekler ekliyoruz 7. sene kutlamalarının devamında :) Kim bilir, belki Citrullus da devam eder..

monteblanco gerçekten harika bir kahve, tadı ve kokusu ile büyüledi, kavun değilde mango kokusu ve tadı gibi geldi bana, bitişe doğru kırmızı meyvemsi bir tada bıraktı.

monteblanco gerçekten harika bir kahve, tadı ve kokusu ile büyüledi, kavun değilde mango kokusu ve tadı gibi geldi bana, bitişe doğru kırmızı meyvemsi bir tada bıraktı.

Fişeği ateşleyecek reçeteyi paylaşır mısınız? Şimdilik bende bu çekirdek kızkovalayan (cinsiyetçi ürün için özür dilerim) tadında. Sitedeki reçeteyi, buzdağı yerine abant olmak üzere, birebir uyguladım ancak bahsettiğiniz potansiyele ulaşamadım.

Fişeği ateşleyecek reçeteyi paylaşır mısınız? Şimdilik bende bu çekirdek kızkovalayan (cinsiyetçi ürün için özür dilerim) tadında. Sitedeki reçeteyi, buzdağı yerine abant olmak üzere, birebir uyguladım ancak bahsettiğiniz potansiyele ulaşamadım.
İhlas Arıtma su, sitedeki reçete birebir, hatta üstte 15/250 altta 15/240 yazıyor, ben 15/250 olarak yaptım. Cafec Abaca, 02:34 de demleme bitti. Islak koku kavun, fincanda kavun, kavun da kavun ahahh

İhlas Arıtma su, sitedeki reçete birebir, hatta üstte 15/250 altta 15/240 yazıyor, ben 15/250 olarak yaptım. Cafec Abaca, 02:34 de demleme bitti. Islak koku kavun, fincanda kavun, kavun da kavun ahahh
İhlas cebillon arıtma su ile demlediğim kahveler vadedilen aromaları hep taşıyor. Denemek için bekliyorum ben de. 26 Eylül kavrum tarihi biraz daha beklemem gerek mi yoksa degass süresi yeterli mi ?

Geri