• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet hanımlar beyler,

Konu 2 saate kilitlenir diyenler>>>:ROFLMAO:
Bu geceyi geçirir diyenler>>>(y)

Oylamamız başlamıştır.

Editto: layklayan arkadaşları tebrik ederim. Yuvarlanarak gülen arkadaşları güldürebildiysem ne mutlu bana. Sinir yapan editörümüze de demek isterim ki: "ARKADAŞ CİDDEN Mİ YAĞ?

Son düzenleme:
Evet hanımlar beyler,

Konu 2 saate kilitlenir diyenler>>>:ROFLMAO:
Bu geceyi geçirir diyenler>>>(y)

Oylamamız başlamıştır.

Editto: layklayan arkadaşları tebrik ederim. Yuvarlanarak gülen arkadaşları güldürebildiysem ne mutlu bana. Sinir yapan editörümüze de demek isterim ki: "ARKADAŞ CİDDEN Mİ YAĞ?
editten sonra keşke ikinciye gülebilsem:D

Merhaba Arkadaşlar,

İki kahve sürprizi:

1) Espresso: Bunun için Red Bourbon ayırmıştım, ancak o kahveyi sizlere William sunuyor. :) O yüzden Luis Anibal Calderon - Pink Bourbon için espresso çalıştık. Zaman zaman bu espresso işini yapmayı seviyorum, keyifli deneyim.

Bu kahve espresso kavrumuyla çılgın indirimde, hem 200g hem 2x200g seçenek için indirim siteye girildi. 2x200g olunca kargosu da bedava oluyor. Toplam 20-25 paket kadar çıkarabileceğiz, tükenmek üzere kahvemiz. Kavrulmuş ve hazır vaziyette bu kahve, bir 10-14 gün dinlenmeden sonra tüketilebilir.

2) Limited Box Set: Ara ara çıkardığımız zımba setlerden bir tanesi! Set içeriğinde 4 adet farklı 15g kahve var. Tüm kahveler Kolombiya olmakla beraber her bir setteki kahve çeşitleri sürpriz. Set içeriğinde La Palma y El Tucan, Cafe Granja La Esperanza, Las Flores / Nestor Lasso – Johan Vergara, Monteblanco ve Luis Anibal Calderon kahveleri bulunuyor. Set içeriğindeki varyeteler Gesha, Sidra, Mokka ve Purple Caturra olacak. Her bir set özel kutusuyla gönderilecek.

Bu bilgiyi siteye eklemedik ama set içinde rasgele ve sürpiz biçimde gelecek kahve varyeteleri tam olarak şöyle: 3 farklı Gesha, 2 farklı Sidra, 2 farklı Purple Caturra ve 1 adet Mokka.

Bundan yalnızca 12 set var. Her bir 15g kahve maliyetinin dışarıda içilecek sıradan bir kahve fiyatında olmasına özen gösterdim, umarım kahveleri de beğenirsiniz. İçlerinde global kahve yarışmalarında dünya sahnesinde kolaylıkla yer alacak kahveler var.

https://tincoffee.net/urun-kategori/kahveler/

Herkese Sevgiler.

Son düzenleme:
Tin / Volcan Azul San Isidro Natural
Comandante 21 Klik / Cafec Traditional
Nestle Purelife / 94C / 15-240
40-140-240 / Bitiş 2.11

Sıcak halinde narenciye tatları baskın, asiditesi yüksek bir bardak. Şarapsı gövde son yudumlar hariç hep kendini hissettiriyor. Son yudumlar ise tamamen yanık süt, süt reçelini anımsattı bana.Keçi sütünden yapılan “Yanık” diye bir dondurma yemiştim resmen o bu tattı. Karamelden daha da tatlı tatlar aldım.
Fiyatına göre oldukça iyi bir kahve.

40-140-240 / Bitiş 2.11

Sıcak halinde narenciye tatları baskın, asiditesi yüksek bir bardak. Şarapsı gövde son yudumlar hariç hep kendini hissettiriyor. Son yudumlar ise tamamen yanık süt, süt reçelini anımsattı bana.Keçi sütünden yapılan “Yanık” diye bir dondurma yemiştim resmen o bu tattı. Karamelden daha da tatlı tatlar aldım.
Aynı kahve cmd 22 klik denedim. ama 2.30 da bitmedi, 3.30'a kadar devam ettim, genede süzülme devam ediyordu.Birşeyleri yanlış yapıyorum ama tam anlayamadım.

40-140-240 / Bitiş 2.11

Çok daha düşük kurlara göre girili bir fiyatı olduğu için şu an tam bir fiyat - performans canavarı halde. Dibini sıyırdık, sanırım son 1 kg kadar kalmıştır. :) Afiyet olsun!

Ortalık La Loma'yla yanarken. Tin, Sidra varyetesiyle selamın aleyküm dedi
1690896893993.png

Jario Archila geyşa neymiş mesela?
1690897593976.png
Ef2 Gesha var
Honey/Wine yeast işlemli çekirdekler var 2 tane? Bu nasıl bir işlemdir hiç bilmiyorum
Bir infüze eklenmiş
Monteblonco carteli burada
Biraz da abartmışlar sanki. Bütün geyşa alemi de burda, gönderiye bakarken kafamda, bi gecede tarlayı yedin ali dayı çalıyor.

Son düzenleme:
Ortalık La Loma'yla yanarken. Tin, Sidra varyetesiyle selamın aleyküm dedi
Ekli dosyayı görüntüle 27924

Jario Archila geyşa neymiş mesela?
Ekli dosyayı görüntüle 27925
Ef2 Gesha var
Honey/Wine yeast işlemli çekirdekler var 2 tane? Bu nasıl bir işlemdir hiç bilmiyorum
Bir infüze eklenmiş
Monteblonco carteli burada
Biraz da abartmışlar sanki. Bütün geyşa alemi de burda, gönderiye bakarken kafamda, bi gecede tarlayı yedin ali dayı çalıyor.

Rodrigo Sanchez ve Elkin Guzman lotlarımız geldi. Hepsi Direct Trade ile aylar öncesinden seçilmiş, operasyonu süren lotlardı. Birçok partner kavurucumuzun lotları da iki gündür teslim ediliyor, epey sıkı kahveler içeceğiz.

Bu sıralar hikayelerde lotlarımızın bir kısmını paylaşıyorum, buz dağının sadece görünen yüzü diyelim. :) Yukarıdaki hikayede bazı Elkin - Rodrigo lotlarıyla beraber bazı Cofinet lotları da yer alıyor, sırada Kosta Rika'larımız, Honduras ve niceleri var.

Honey/Wine Yeast: Bu işlemde kahve çekirdekleri çekirdeğin etrafını saran etli kısımla beraber 72 saat boyunca kuru anaerobik ortamda bırakılıyor. Bu süre boyunca da çekirdeklere şarap mayası ve infüzyonda kullanılacak içerik neyse o eşlik ediyor. Ardından çekirdekler, etrafını saran etli kısımdan ayrıştırılıyor ve kahve yataklarında istenen nem seviyesine ulaşana dek kurumaya bırakılıyor. Bu kurutma aşamasında da infüzyona dair içerik kullanılabilir.

Fişek gibi Cold Washed Sidra ve Gesha'lar, klasik yıkanmışlar, kaliteli ve çok özlenen natural lotlar, deneyseller derken herkesin arzu ettiği deneyime dair iyi bir seçki çıkarıyoruz.

Önümüzdeki hafta profillemeyi bitirebiliriz diye umuyorum. İlk etapta Cold Washed Sidra, Cold Washed Gesha, Natural Pink Bourbon ve Passion Fruit Washed Purple Caturra satışa açılıyor. Bu sayede ilk dörtlüde çok kaliteli yıkanmışlar, muhteşem bir klasik natural ve deneysel bir lot bulunacak.

Rodrigo Sanchez ve Elkin Guzman lotlarımız geldi. Hepsi Direct Trade ile aylar öncesinden seçilmiş, operasyonu süren lotlardı. Birçok partner kavurucumuzun lotları da iki gündür teslim ediliyor, epey sıkı kahveler içeceğiz.

Bu sıralar hikayelerde lotlarımızın bir kısmını paylaşıyorum, buz dağının sadece görünen yüzü diyelim. :) Yukarıdaki hikayede bazı Elkin - Rodrigo lotlarıyla beraber bazı Cofinet lotları da yer alıyor, sırada Kosta Rika'larımız, Honduras ve niceleri var.

Honey/Wine Yeast: Bu işlemde kahve çekirdekleri çekirdeğin etrafını saran etli kısımla beraber 72 saat boyunca kuru anaerobik ortamda bırakılıyor. Bu süre boyunca da çekirdeklere şarap mayası ve infüzyonda kullanılacak içerik neyse o eşlik ediyor. Ardından çekirdekler, etrafını saran etli kısımdan ayrıştırılıyor ve kahve yataklarında istenen nem seviyesine ulaşana dek kurumaya bırakılıyor. Bu kurutma aşamasında da infüzyona dair içerik kullanılabilir.

Fişek gibi Cold Washed Sidra ve Gesha'lar, klasik yıkanmışlar, kaliteli ve çok özlenen natural lotlar, deneyseller derken herkesin arzu ettiği deneyime dair iyi bir seçki çıkarıyoruz.

Önümüzdeki hafta profillemeyi bitirebiliriz diye umuyorum. İlk etapta Cold Washed Sidra, Cold Washed Gesha, Natural Pink Bourbon ve Passion Fruit Washed Purple Caturra satışa açılıyor. Bu sayede ilk dörtlüde çok kaliteli yıkanmışlar, muhteşem bir klasik natural ve deneysel bir lot bulunacak.
Birde şöyle uçarlı kaçarı espresso çekirdeği getirip profilleseniz keşke 😔

Geri