Legolasdany
Barista
- İsim
- Hasan
Ben de hario 02 40'lı paket ile demleme yaptım ve performansından gayet memnun kaldım. Traşlama yapmadan da sıkıntı yaşamadım bu arada.
Beğenmenize çok sevindim! Abaca Plus'tan da memnun kalacağınıza inanıyorum.Abaca trapezoid deneme şansım oldu, dokusu yumuşacık. Tchibo ile karşılaştırdığım da akışın oldukça hızlı olduğunu söyleyebilirim. Clever ile denemek için önce kahve sonra su olarak 30 gr demledim. Tchibo önce su sonra kahveye göre bile hızlıydı. Moccamaster' da ise 26 clickte 40gr su seviyesi kahve yatağının üzerine bile çıkmadı. Benim hoşuma gitti açıkçası ince öğütüme imkan veren bir filtre. Sırada deneyeceğim Abaca Plus var onunda benzer sonuç vereceğini düşünüyorum, sonucu buraya yazarım.
Selamlar,Togay hocam, Comandante değirmenlerde yakın zamanda bir indirim söz konusu mu ? Ürün sepette ve sipariş etmeyi düşünüyorum. Eğer forumdakilere özel bir indirim/promosyon kodu varsa, süper olur![]()
Ergonomik olarak hiç iyi olmaz. Elde olabildiğince stabil ve sabit devirle öğütmeniz en iyisidir. Kalan tüm kullanımlarda belki marjinal bir fayda elde edebilirsiniz, belki.@raistlin
Comandante’yi düz bir zemine koyup yavaş yavaş öğütme ile elde gelişi güzel hızlı öğütme arasında partikül tutarlılık farkı var mı?