• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Elinizde olan 02 tüm filtreleri keserek ya da öylece kullanabilirsiniz arkadaşlar. Islattıktan sonra üstten kıvırarak kullanan arkadaşlar da var ama bence bu Origami estetiğini bozuyor. TH-3 özelinde ise kahvenize göre lütfen esneklikten çekinmeyin, öğütme ve akış değiştirin. Süredense fincan ve lezzet odaklı düşünmekte yarar var, epey şaşırtıcı olabilir süre - lezzet kıyasında çıktılarınız.

Sonraki turlarda Abaca Plus 01 filtreleri de getirmiş olacağız, bu tura yetiştiremedik. Güzel ayrı bir esneklik sağlamış olacak bu filtreler. Tanıtım kampanyasıyla Abaca Plus Cup4 alan arkadaşlarım Origami'lerinde rahatlıkla kullanabilir bu filtreyi de.

Farklı türlerdeki dripper'lar için çokça Abaca Trapezoid 102 soran arkadaşımız da var. Bu da genel olarak düz tabanlı ''No2'' olarak bilinen filtre ölçüsü. Şu anki Abaca Trapezoid 103'ün bir boy küçüğü yani. Bu filtrelerden de ekleyeceğiz seçkiye. Orea vb dripper'lar ya da küçük hazneli filtre kahve makinesi kullanan arkadaşlar için iyi bir seçenek olacaktır.

Aslında insan alıştığı rutinin dışına çıkmak istemiyor, zira kahveler kıymetli ve amaç her bir çekirdekten maksimum verimi almak. Yani döküş, reçete vs değiştirip iyi netice almak, bir veya birkaç denemeyle olabilecek bir iş, o yüzden pek tercih etmiyorum, zira basit bir ev demleyicisiyim.

En baştan itibaren TH-3'ü veya başka bir filtreyi kullanmış olsaydım, sanıyorum Hario'ya geçince "bu olmadı" deyip onu kenara alırdım, Sibarist'te benzer bir tecrübe yaşamıştım zira.

Belki en başta rutini vurgulamalıydım, daha doğru bir yaklaşım olurdu.

Abaca trapezoid deneme şansım oldu, dokusu yumuşacık. Tchibo ile karşılaştırdığım da akışın oldukça hızlı olduğunu söyleyebilirim. Clever ile denemek için önce kahve sonra su olarak 30 gr demledim. Tchibo önce su sonra kahveye göre bile hızlıydı. Moccamaster' da ise 26 clickte 40gr su seviyesi kahve yatağının üzerine bile çıkmadı. Benim hoşuma gitti açıkçası ince öğütüme imkan veren bir filtre. Sırada deneyeceğim Abaca Plus var onunda benzer sonuç vereceğini düşünüyorum, sonucu buraya yazarım.

Abaca trapezoid deneme şansım oldu, dokusu yumuşacık. Tchibo ile karşılaştırdığım da akışın oldukça hızlı olduğunu söyleyebilirim. Clever ile denemek için önce kahve sonra su olarak 30 gr demledim. Tchibo önce su sonra kahveye göre bile hızlıydı. Moccamaster' da ise 26 clickte 40gr su seviyesi kahve yatağının üzerine bile çıkmadı. Benim hoşuma gitti açıkçası ince öğütüme imkan veren bir filtre. Sırada deneyeceğim Abaca Plus var onunda benzer sonuç vereceğini düşünüyorum, sonucu buraya yazarım.
Beğenmenize çok sevindim! Abaca Plus'tan da memnun kalacağınıza inanıyorum. :)

Togay hocam, Comandante değirmenlerde yakın zamanda bir indirim söz konusu mu ? Ürün sepette ve sipariş etmeyi düşünüyorum. Eğer forumdakilere özel bir indirim/promosyon kodu varsa, süper olur :)

Togay hocam, Comandante değirmenlerde yakın zamanda bir indirim söz konusu mu ? Ürün sepette ve sipariş etmeyi düşünüyorum. Eğer forumdakilere özel bir indirim/promosyon kodu varsa, süper olur :)
Selamlar,

Şu an için planlı bir indirim yok. Yeni stok durumunu netleştirmeden planlamak da mümkün olmuyor açıkçası, bekleyişteyiz. Stok alarm verirken çok bekletmeyin dilerseniz. Paketinizden de bakarsınız damakları çatlatan cinsten bir kahve çıkar. :)

Merhaba Arkadaşlar,

Güzel haber: Fellow Stagg EKG Kettle'lar ve Fellow Ode - Mat Beyaz rengiyle stokta ve satışta.

Ürünlerimizin depo sevki bugün oluyor, teslimata ve kargolamaya da Çarşamba günü başlıyoruz.

Stone Blue / Walnut seçeneği denemek için kendimize aldığımız bir model, 1-2 fazlamız var sadece. Fiyat farkı olan bir model ahşap parçalarından dolayı.

EKG uzun bir bekleyişin ardından geldiği ve henüz istediğimiz miktarda ürün akışı olmadığı için stok sorunu yaşayabiliriz. Yine uzun bekleyiş sebebiyle kur etkisini fiyatta doğrudan görüyoruz. Son 1 yıldaki ek lojistik ve tedarik zorluk / masraflarına rağmen USD bazında eski fiyatımızla paralel gidiyoruz. Durum beni de mutlu etmiyor, ancak bu açıdan enstrümanlarımız çok sınırlı.

Ode - Mat Beyaz modeli de tıpkı siyah gibi versiyon 1.1 disk setini kullanıyor. Siyah ile teknik olarak tamamen aynı ve güncel versiyondur.

Herkese Sevgiler.

5000 fiyat tahminim olmuştu kendimce. 200 liralık bir kötümserlik. :)

49315 sipariş numarası ile siparişimizi verdik uzun bi bekleyişten sonra kavuşmaya az kaldı diyelim... Kıyıda köşe sıkışmış bi Stone Blue / Walnut varsa talibim 😁. @raistlin

Geri