• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu güzel haber. Biraz daha sabredelim o zaman.

Bu diyarlarda yeni düştüğüm için soruyorum, Maltepe'deki adresinize uğrarsak hem bir tanışıp hem de online satış fiyatı üzerinden alım yapabiliyor muyuz? Neredeyse yürüme mesafesindeyim.

Bu güzel haber. Biraz daha sabredelim o zaman.

Bu diyarlarda yeni düştüğüm için soruyorum, Maltepe'deki adresinize uğrarsak hem bir tanışıp hem de online satış fiyatı üzerinden alım yapabiliyor muyuz? Neredeyse yürüme mesafesindeyim.
Elbette, keyifle misafir etmek isteriz.

Gelmeden önce arayıp randevu almanızı rica ediyoruz sadece.

La Eva ve Hydro Honey konusunda zamanlama olarak netleşen bir şeyler var mıdır?.
Takvim ay sonunu gösteriyor kabaca. Yetiştirebilirsek ilk tadımları İstanbul Kahve Festivali'nde yaptırırız.

Ankara'ya yetiştirebilirsek de ufak bir sample ayırıp Kulüp'ten arkadaşlarımıza Ankara Kahve Festivali'nde tattırabilirim. Onlar da sizlerle fikir paylaşır hem, güzel olur. Fahri festival muhtarı @zebercet 'i Ankara festival tadım şansölyesi ilan eder, bilgilerinize sunarım. :)

Takvim ay sonunu gösteriyor kabaca. Yetiştirebilirsek ilk tadımları İstanbul Kahve Festivali'nde yaptırırız.

Ankara'ya yetiştirebilirsek de ufak bir sample ayırıp Kulüp'ten arkadaşlarımıza Ankara Kahve Festivali'nde tattırabilirim. Onlar da sizlerle fikir paylaşır hem, güzel olur. Fahri festival muhtarı @zebercet 'i Ankara festival tadım şansölyesi ilan eder, bilgilerinize sunarım. :)
@zebercet e +1 ben de varım, görünce şaşırmayın sonra. Muhtar olur da azası olmaz mı:ROFLMAO:

''Tadım Şansöylesi '' Binali Yıldırım'ın son aldığı ünvandan bile daha fiyakalıymış(: Onurlandırdınız beni
1662462309036.png

Merhaba Arkadaşlar,

Pacamara için indirim sözü vermiştim, ancak son 2 batch kaldığı için birer kavurma şeklinde festivallere ayırıyorum.

İndirim sözümü ise El Rubi - Pink Bourbon / Anaerobic Natural için gerçekleştirelim istedim. El Rubi satışı normalde bitmişti. Bu kahvenin kalanı son çeyrekte kendi atölye kullanımımız için rezerveydi, ancak bu şekilde oyuna sürelim. Toplamda 30 paket çıkarabiliyoruz elde kalan miktardan.

%20 indirim kodu: elrubi20

İndirim genele açık değil ve Cuma gününe kadar geçerli. Kargolamaya Çarşamba ya da Perşembe başlarız.
2 paket aldığınızda kargosu da bize ait oluyor. :)

https://tincoffee.net/urun-kategori/kahveler/

Umarım faydası olur.

Herkese Sevgiler.

Lamastus coşmuş bu arada. 😀 En alakalı başlık Tin Coffee başlığı, ondan dolayı burada paylaşıyorum.

Kilosu 13408$ olan kahveden içer miyiz @raistlin ?

Konusu geçmişken bi üff bırakalım buraya :)

6D3CD4DA-04AA-4DCD-9E25-A6EF88874FC5.jpeg

Geri