• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
49053 ile 2 şer paket abaca plus ve abaca trapezoid verdim, teşekkürler @raistlin

Bugün Cafec ve kahve indiriminde son gün arkadaşlar. Herkese iyi Pazarlar. :)
Kahvelerden bahsettik ama filtreleri boş geçmeyeyim indirimin son dakikalarında.
Abaca plus filtreleri elinize aldığınızda aradaki farkı oldukça hissedeceksiniz. Akışı gayet hızlı, tripezoid de clever kullanıcıları için çok büyük bir artı olacak bence.

Ben Sidra'ya müthiş demiştim ama Potosi Anaerobik daha saçma sapan bir şey çıktı. Çok bişey yazasım da yok açıkçası. Sitede kahvenin sayfasında yazan herşey fincanda var, hatta daha fazlası da var. Pahalı mı evet pahalı ama verdiğin her kuruşa değer şu kahve. Tin Coffee'nin bugüne kadar birçok kahvesini denedim, çoğu da gerçekten beğendiğim kahveler oldu. Ama bunu en üst sıraya yazmak istiyorum kendi adıma.

Ben Sidra'ya müthiş demiştim ama Potosi Anaerobik daha saçma sapan bir şey çıktı. Çok bişey yazasım da yok açıkçası. Sitede kahvenin sayfasında yazan herşey fincanda var, hatta daha fazlası da var. Pahalı mı evet pahalı ama verdiğin her kuruşa değer şu kahve. Tin Coffee'nin bugüne kadar birçok kahvesini denedim, çoğu da gerçekten beğendiğim kahveler oldu. Ama bunu en üst sıraya yazmak istiyorum kendi adıma.
Aynı seviyede aşkla vurgunum ben de Potosi Pink Bourbon'a! La Cabra ya da Barn da boşuna peşinde koşup durmuyor çiftliğin. :)

Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki Best of Panama - Lamastus ve Finca Negrita, La Palma içeren seçkimizden sonra en fazla beğendiğim kahvemiz Potosi'dir. Sidra son derece vurucu bir kahvedir, ama Potosi çok daha katmanlı, çok daha derin.

Üzücü ve güzel haberler bir arada gelsin:

Potosi sadece 1 kg kaldı yeşil çekirdek halde, üzülerek veda ediyoruz. Sidra biraz daha dayanır, ama o da kritik.

Peki Sidra ve Potosi'nin yerini hangi iki canavar alacak?

Costa Rica'ya düşecek önce yolumuz: Muhteşem bir Honey Anaerobic lot geliyor: La Eva!
İnsanın tüm duyusal deneyimini zorluyor bu lot. Fişek gibi. Son çeyrekte sunacağımız süper Costa Rica serisinin ilk parçası.

Ve Elkin Guzman - Colombia: Hydro Honey! Bir kahve nasıl şarap olur, bu kadar çok meyve tadını nasıl bu kadar yoğun verebilir!?
Deneyselliğin uçlarında geziyor bu lot. 2017 Mzungu'ya göz kırpıyor, Potosi ve Sidra'dan sonra yeni gözbebeğim Colombia olmaya geliyor.

Ve ah daha neler neler de geliyor bir bilseniz.

Adım adım :)

Umarim o “neler neler” in icinde soyle “of of” “mis mis” “deneysel mi deneysel” guzeeeel bir espresso icin de bir cekirdek vardir 😊🙏🏻

Fellow un cok guzel urunleri var ulkemizde olmayan. Bu espresso bardaklari cok hosuma gitti. Keske bu urunlerede sizin araciliginizla ulasabilsek.😊 @raistlin

Ekli dosyayı görüntüle 21508

Katılıyorum, çok güzel ürünler. Ama fiyat öyle bir seviyeye çıkıyor ki üzerindeki yükümlülükler yüzünden.. :( O yüzden ciddi şekilde fark yaratacak ürünleri seçiyoruz. Şu şartlara rağmen EKG, Ode, Carter, Atmos, Mighty Carafe gibi ana tüm ürünleri sunabilmek de gurur :)

Peki bu tarz isteklerimizi sizin uzerinizden on odemeli sekilde sizin siparis verdiginiz donemlerde siparis vermemiz mumkun olur mu acaba?

Peki bu tarz isteklerimizi sizin uzerinizden on odemeli sekilde sizin siparis verdiginiz donemlerde siparis vermemiz mumkun olur mu acaba?
Maalesef. Çok ciddi miktarlarda getirilmediği sürece teknik olarak ithalatı mümkün olsa da analizi, masrafı, tarım kaydı derken ödenecek bedel yüzlerce, binlerce dolar olur. Bizim seçkimizde olmayan ürünleri bireysel olarak yurt dışından satın almak en kolayı olur.

Aynı seviyede aşkla vurgunum ben de Potosi Pink Bourbon'a! La Cabra ya da Barn da boşuna peşinde koşup durmuyor çiftliğin. :)

Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki Best of Panama - Lamastus ve Finca Negrita, La Palma içeren seçkimizden sonra en fazla beğendiğim kahvemiz Potosi'dir. Sidra son derece vurucu bir kahvedir, ama Potosi çok daha katmanlı, çok daha derin.

Üzücü ve güzel haberler bir arada gelsin:

Potosi sadece 1 kg kaldı yeşil çekirdek halde, üzülerek veda ediyoruz. Sidra biraz daha dayanır, ama o da kritik.

Peki Sidra ve Potosi'nin yerini hangi iki canavar alacak?

Costa Rica'ya düşecek önce yolumuz: Muhteşem bir Honey Anaerobic lot geliyor: La Eva!
İnsanın tüm duyusal deneyimini zorluyor bu lot. Fişek gibi. Son çeyrekte sunacağımız süper Costa Rica serisinin ilk parçası.

Ve Elkin Guzman - Colombia: Hydro Honey! Bir kahve nasıl şarap olur, bu kadar çok meyve tadını nasıl bu kadar yoğun verebilir!?
Deneyselliğin uçlarında geziyor bu lot. 2017 Mzungu'ya göz kırpıyor, Potosi ve Sidra'dan sonra yeni gözbebeğim Colombia olmaya geliyor.

Ve ah daha neler neler de geliyor bir bilseniz.

Adım adım :)
Bu kahveleri şöyle lıkır lıkır, hapır şöpür, hüp hüp içmek için boş bir eleman arıyorsanız burdayım nasıl sevmiycen bey. Yani hiç dert etmeyin siz, maaşı falan hallederiz. Amaç sizin boş koltuğunuz kalmasın, yardımcı olalım ahahahhaha

Bu kahveleri şöyle lıkır lıkır, hapır şöpür, hüp hüp içmek için boş bir eleman arıyorsanız burdayım nasıl sevmiycen bey. Yani hiç dert etmeyin siz, maaşı falan hallederiz. Amaç sizin boş koltuğunuz kalmasın, yardımcı olalım ahahahhaha
:D Fahri ''Nasıl Sevmiycen Bey'' adaylıklarımız açılmış olup kontenjanımız sınırlıdır :D

Son düzenleme:
@raistlin Las Margaritas deneyimimde sonuçlandı bugün. 3 demleme yaptım toplamda ve artık nihain karara vardım. Kırmızı meyveler ve karanfil (karabiberde olabilir ikilemde çok kaldım 😂) notaları çok hakim bu kahvede. Gövdesi biraz fazla geldi bana.

Kendi içimde değerlendirmek istediğim bir liste ise bu zamana kadar denediğim sizin kahveleriniz arasında liste idi onu da paylaşmak isterim. Kosta Rica Las Lajas = Pacamara > Ruhanda Aneorabic = Potosi Natural > Potosi Aneorabic > Las Margaritas
(Tüm demlemeler sizin önerdiğiniz reçete ike ve Origamide yapılmıştır)

Las Lajas ve Pacamara bu zamana kadar içip hayran kaldığım kahveler sıralamasında kesinlikle ilk 3 e girer. 👍

Las Margaritas bana en az hitap eden kahve oldu fakat keşke deneyimlemeseydim dediğim bir kahve kesinlikle değil onu belirtmemde fayda var.

Elinize emeğinize sağlık Togay Bey. Yeni kahvelerde görüşmek üzere 😀

@raistlin Las Margaritas deneyimimde sonuçlandı bugün. 3 demleme yaptım toplamda ve artık nihain karara vardım. Kırmızı meyveler ve karanfil (karabiberde olabilir ikilemde çok kaldım 😂) notaları çok hakim bu kahvede. Gövdesi biraz fazla geldi bana.

Kendi içimde değerlendirmek istediğim bir liste ise bu zamana kadar denediğim sizin kahveleriniz arasında liste idi onu da paylaşmak isterim. Kosta Rica Las Lajas = Pacamara > Ruhanda Aneorabic = Potosi Natural > Potosi Aneorabic > Las Margaritas
(Tüm demlemeler sizin önerdiğiniz reçete ike ve Origamide yapılmıştır)

Las Lajas ve Pacamara bu zamana kadar içip hayran kaldığım kahveler sıralamasında kesinlikle ilk 3 e girer. 👍

Las Margaritas bana en az hitap eden kahve oldu fakat keşke deneyimlemeseydim dediğim bir kahve kesinlikle değil onu belirtmemde fayda var.

Elinize emeğinize sağlık Togay Bey. Yeni kahvelerde görüşmek üzere 😀

Mükemmel geri bildirim için çok teşekkür ederim. Seçkiyi oluştururken hep başka yönlerde enteresan deneyim yaratabilecek kahveleri seçiyorum, buna göre profiller oluşturuyoruz. Hatta bazen Sidra'da olduğu gibi ikili profiller çıkarıyoruz deneyimi arttırabilmek adına.

Nasıl kahveleri daha çok sevdiğinize dair de bir fikrim oluştu şimdi. Yeni gelecek olanlarda beğeneceğiniz şahane kahveler var. Ve 2022 sonu - 2023 başı Rwanda - Muhondo'yla olan asıl işbirliğimizin ilk lotlarını görmüş olacağız. Tıpkı sizin sevdiğiniz karakterde 3 lot var diyebilirim şimdiden. Bu projeyle klasik anaerobik kalıplarından çıkıp bambaşka fincan sonuçlarını göreceğimiz deneysel işlemler denizine giriyoruz. :)

Bu sefer tarifleri istasyondan direkt Muhondo'nun sahipleri ellerimizle teslim ettiğimiz Comandante'lerimizle çıkarır belki :cool:

Mükemmel geri bildirim için çok teşekkür ederim. Seçkiyi oluştururken hep başka yönlerde enteresan deneyim yaratabilecek kahveleri seçiyorum, buna göre profiller oluşturuyoruz. Hatta bazen Sidra'da olduğu gibi ikili profiller çıkarıyoruz deneyimi arttırabilmek adına.

Nasıl kahveleri daha çok sevdiğinize dair de bir fikrim oluştu şimdi. Yeni gelecek olanlarda beğeneceğiniz şahane kahveler var. Ve 2022 sonu - 2023 başı Rwanda - Muhondo'yla olan asıl işbirliğimizin ilk lotlarını görmüş olacağız. Tıpkı sizin sevdiğiniz karakterde 3 lot var diyebilirim şimdiden. Bu projeyle klasik anaerobik kalıplarından çıkıp bambaşka fincan sonuçlarını göreceğimiz deneysel işlemler denizine giriyoruz. :)

Bu sefer tarifleri istasyondan direkt Muhondo'nun sahipleri ellerimizle teslim ettiğimiz Comandante'lerimizle çıkarır belki :cool:
Ruanda'daki önyargımı belki hatırlarsınız aneorabic kahvelere o kadar uzaktım ki size sormadan almaktan çok çekinmiştim. Damak tadıma ağır fermente tadlar hiç uymadı benim. Proje kahveleri adı altında geçen kahveler ile ilk deneyimim olmuştu ve gerçekten tövbe etmiştim aneorabic gördüğüm an kaçıyordum direkt (Benim damak tadıma uymadı seven arkadaşlara saygım sonsuz ) 😀 Yeni gelecek lotlarda artık korkum yok açıkçası genişçe fikirlerimi belirtmek istedim ki size tekrardan fikir sorma ihtiyacım olur ise en azından sevdiğim kahveleri belirttiğimde bir fikriniz oluşur diye düşündüm. Malum ekonomik şartlar ve kahve fiyatları ortada. Bir kahveyi alıp içememek gerçekten artık zorluyor insanı 😀

Ülkeye giren kahve çeşitliliğine katkınız çekirdeklerin özel oluşuna paralel. Konu, ticari bir anlayışın da ötesine geçiyor bir bakıma.
Pink Bourbon efsane, burası tamam, ancak dün Margaritas ile yaptığım Türk kahvesi de harikulade idi. Denemeyenlere önerim olsun, kuzeyden su ile (gerçi ben onu da minerallendirdim ama olsun). Bu yıl içtiğim en iyi Türk kahvelerinden biri diyebilirim. Muhabbetimiz uzun sürsün diye az ama öz olarak Türk kahvesi şeklinde devam etmek istiyorum.

Diğer yandan sidra'dan kaldığım memnuniyet, sidra çekirdek gördüğümde heyecanlanmamla ifade edilebilir.

Togay beye de bir öneri olmasa da kanaatimi bildireyim: İmkânı nedir bilmeden yazıyorum tabii, (William elbette fena değil) ancak iki hatta üç farklı kavurucuya kahveleri kavurtsa (Batu, Ömer Aydın gibi mesela), bu özel çekirdekleri deneyimleme açısından skalayı genişletmiş olur, özel çekirdek çeşitliliğine kavurucu çeşitliliği de eklenince daha tatlı olmaz mı? Çekirdeklerin potansiyellerini görmek açısından daha iyi olmaz mı sizce de? Bana, kahveleri deneyimleyen sayısı artar gibi geliyor.:)

Son düzenleme:
Sevgili @raistlin Traditional filtrem bitince TH-1 paketini açtım sonunda 😅 ve de ilk demlememi yaptım. Kağıdın oldukça ince oluşu dikkatimi çekti ama acaba bu filtreyi kullanırken özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı diye de sormak istedim 😊 Mesela Cafec sitesinde 92 derece su kullanın falan diyor, bu şart mıdır, başka şeylere de dikkat etmem gerekir mi?

Geri