Kahvelerden bahsettik ama filtreleri boş geçmeyeyim indirimin son dakikalarında.Bugün Cafec ve kahve indiriminde son gün arkadaşlar. Herkese iyi Pazarlar.![]()
Aynı seviyede aşkla vurgunum ben de Potosi Pink Bourbon'a! La Cabra ya da Barn da boşuna peşinde koşup durmuyor çiftliğin.Ben Sidra'ya müthiş demiştim ama Potosi Anaerobik daha saçma sapan bir şey çıktı. Çok bişey yazasım da yok açıkçası. Sitede kahvenin sayfasında yazan herşey fincanda var, hatta daha fazlası da var. Pahalı mı evet pahalı ama verdiğin her kuruşa değer şu kahve. Tin Coffee'nin bugüne kadar birçok kahvesini denedim, çoğu da gerçekten beğendiğim kahveler oldu. Ama bunu en üst sıraya yazmak istiyorum kendi adıma.
Fellow un cok guzel urunleri var ulkemizde olmayan. Bu espresso bardaklari cok hosuma gitti. Keske bu urunlerede sizin araciliginizla ulasabilsek.@raistlin
Ekli dosyayı görüntüle 21508
Maalesef. Çok ciddi miktarlarda getirilmediği sürece teknik olarak ithalatı mümkün olsa da analizi, masrafı, tarım kaydı derken ödenecek bedel yüzlerce, binlerce dolar olur. Bizim seçkimizde olmayan ürünleri bireysel olarak yurt dışından satın almak en kolayı olur.Peki bu tarz isteklerimizi sizin uzerinizden on odemeli sekilde sizin siparis verdiginiz donemlerde siparis vermemiz mumkun olur mu acaba?
Bu kahveleri şöyle lıkır lıkır, hapır şöpür, hüp hüp içmek için boş bir eleman arıyorsanız burdayım nasıl sevmiycen bey. Yani hiç dert etmeyin siz, maaşı falan hallederiz. Amaç sizin boş koltuğunuz kalmasın, yardımcı olalım ahahahhahaAynı seviyede aşkla vurgunum ben de Potosi Pink Bourbon'a! La Cabra ya da Barn da boşuna peşinde koşup durmuyor çiftliğin.
Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki Best of Panama - Lamastus ve Finca Negrita, La Palma içeren seçkimizden sonra en fazla beğendiğim kahvemiz Potosi'dir. Sidra son derece vurucu bir kahvedir, ama Potosi çok daha katmanlı, çok daha derin.
Üzücü ve güzel haberler bir arada gelsin:
Potosi sadece 1 kg kaldı yeşil çekirdek halde, üzülerek veda ediyoruz. Sidra biraz daha dayanır, ama o da kritik.
Peki Sidra ve Potosi'nin yerini hangi iki canavar alacak?
Costa Rica'ya düşecek önce yolumuz: Muhteşem bir Honey Anaerobic lot geliyor: La Eva!
İnsanın tüm duyusal deneyimini zorluyor bu lot. Fişek gibi. Son çeyrekte sunacağımız süper Costa Rica serisinin ilk parçası.
Ve Elkin Guzman - Colombia: Hydro Honey! Bir kahve nasıl şarap olur, bu kadar çok meyve tadını nasıl bu kadar yoğun verebilir!?
Deneyselliğin uçlarında geziyor bu lot. 2017 Mzungu'ya göz kırpıyor, Potosi ve Sidra'dan sonra yeni gözbebeğim Colombia olmaya geliyor.
Ve ah daha neler neler de geliyor bir bilseniz.
Adım adım![]()
Bu kahveleri şöyle lıkır lıkır, hapır şöpür, hüp hüp içmek için boş bir eleman arıyorsanız burdayım nasıl sevmiycen bey. Yani hiç dert etmeyin siz, maaşı falan hallederiz. Amaç sizin boş koltuğunuz kalmasın, yardımcı olalım ahahahhaha
Aldüm, kabul ettüm, 777Fahri ''Nasıl Sevmiycen Bey'' adaylıklarımız açılmış olup kontejanımız sınırlıdır
![]()
bunu ben başlattım, telif olarak kullanım başı 15g filtre kavrum yatırabilirsiniz.Fahri ''Nasıl Sevmiycen Bey'' adaylıklarımız açılmış olup kontenjanımız sınırlıdır
![]()
@raistlin Las Margaritas deneyimimde sonuçlandı bugün. 3 demleme yaptım toplamda ve artık nihain karara vardım. Kırmızı meyveler ve karanfil (karabiberde olabilir ikilemde çok kaldım) notaları çok hakim bu kahvede. Gövdesi biraz fazla geldi bana.
Kendi içimde değerlendirmek istediğim bir liste ise bu zamana kadar denediğim sizin kahveleriniz arasında liste idi onu da paylaşmak isterim. Kosta Rica Las Lajas = Pacamara > Ruhanda Aneorabic = Potosi Natural > Potosi Aneorabic > Las Margaritas
(Tüm demlemeler sizin önerdiğiniz reçete ike ve Origamide yapılmıştır)
Las Lajas ve Pacamara bu zamana kadar içip hayran kaldığım kahveler sıralamasında kesinlikle ilk 3 e girer.
Las Margaritas bana en az hitap eden kahve oldu fakat keşke deneyimlemeseydim dediğim bir kahve kesinlikle değil onu belirtmemde fayda var.
Elinize emeğinize sağlık Togay Bey. Yeni kahvelerde görüşmek üzere![]()
Ruanda'daki önyargımı belki hatırlarsınız aneorabic kahvelere o kadar uzaktım ki size sormadan almaktan çok çekinmiştim. Damak tadıma ağır fermente tadlar hiç uymadı benim. Proje kahveleri adı altında geçen kahveler ile ilk deneyimim olmuştu ve gerçekten tövbe etmiştim aneorabic gördüğüm an kaçıyordum direkt (Benim damak tadıma uymadı seven arkadaşlara saygım sonsuz )Mükemmel geri bildirim için çok teşekkür ederim. Seçkiyi oluştururken hep başka yönlerde enteresan deneyim yaratabilecek kahveleri seçiyorum, buna göre profiller oluşturuyoruz. Hatta bazen Sidra'da olduğu gibi ikili profiller çıkarıyoruz deneyimi arttırabilmek adına.
Nasıl kahveleri daha çok sevdiğinize dair de bir fikrim oluştu şimdi. Yeni gelecek olanlarda beğeneceğiniz şahane kahveler var. Ve 2022 sonu - 2023 başı Rwanda - Muhondo'yla olan asıl işbirliğimizin ilk lotlarını görmüş olacağız. Tıpkı sizin sevdiğiniz karakterde 3 lot var diyebilirim şimdiden. Bu projeyle klasik anaerobik kalıplarından çıkıp bambaşka fincan sonuçlarını göreceğimiz deneysel işlemler denizine giriyoruz.![]()
Bu sefer tarifleri istasyondan direkt Muhondo'nun sahipleri ellerimizle teslim ettiğimiz Comandante'lerimizle çıkarır belki![]()