• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mighty Carafe Smoked, bana bakıyor ben de ona bakıyorum; ama kırılma ihtimalini aklıma getirip vazgeçiyorum. Ardından: Çok sağlam da duruyor dikkat edersem... Cümleyi bitirmeden bir önceki cümleme tekrar dönüyorum 😂
Server zaafım var, kintoyla yan yana dursunlar da biraz da evde bakışalım🤣

Cup Of Excellence ile bende alıma katıldım. Güzel indirim için teşekkürler.

Mighty’ye ben de zamanında çok göz koymuştum ama karaf biraz joker bir ürün, 500 ml. bir karaf için düşük bence. 700 olmalı ki 2 kişilik demlerde rahatlıkla çalkalayabilmeli ve sıçratmadan koklayabilmelisiniz.

Mighty’ye ben de zamanında çok göz koymuştum ama karaf biraz joker bir ürün, 500 ml. bir karaf için düşük bence. 700 olmalı ki 2 kişilik demlerde rahatlıkla çalkalayabilmeli ve sıçratmadan koklayabilmelisiniz.
Aşağıdaki fotoğrafta Mighty içerisinde 500g su var. Kapasitesi 3 kişi için bile fazla fazla yeterli. 500ml olduğuna bakmayın model tanımının :)

CD0F5FD6-C7D7-4773-9729-82605E0F3A53.jpeg

:) Valla Togay Bey’cim, başka yorumlarım da var esasen ama deneyimlemediğim bir ürünün başlığına yazmayayım dedim.

Estetik açıdan güzel deyip bırakayım konuyu :)

Bir şey daha eklemek istedim, tamamen kendi fikirlerim:

Bu karafın 500 ml olarak satılıp 745 ml tasarlanması doğru. Çünkü çalkalayarak homojenize etme ve havalandırma payı olmalı. Veya gerçek değerler yazılıp 2 kişilik denebilirdi.

Karaf yalnızca içine kahve düşsün diye edinilen bir aparat değil. Biz ev demleyicisi olduğumuz için sürekli yeni şeyler deniyor demliyoruz ve bardağa koymadan önceki ilk koku, demleme emeğimizin ilk verisi. Dolayısıyla çalkalayarak havalandırmak ve karaftan koklamak demleme deneyimi için bence önemli. 600 ml dem üzerine zaten çıkılmamalı, fazlasını notaları göz ardı etmeden demleyebilecek bir babayiğit home barista varsa zaten görüşlerini dinlemek isteriz :) (Chemex'çiler hariç)

Mesleki baristalar karaf önemsemiyorlar çünkü bütün gün tezgah başında zaten deneyimlerinin uygulamalarını yapıyorlar. Maliyet boyutu onlar için daha önemli. :)

Konyak kadehlerini ve şekillerinin önemini düşünün, kahve demlerken de aynı mantıkta önemlidir. İçerken değil, içmeden önceki deneyim için. İçerken ise daha fazla kişiselleştirebiliyoruz. (Örneğin, Kruve Stereo kafasını hatırlayın)

Son düzenleme:
Birkaç gündür şu anki Sidra'yı içiyorum. Gayet keyifli bir kahve, pişman etmedi. Fermente ligde top koşturan bir Kolombiya kahvesinden iyi yönde ne beklenirse onu veriyor. Teşekkürler efenim 👊🏻

Vee sonunda :) 1 günde elimde 500 ml doldurduğunuzda yarisina kadar geliyor, nokta olan yere kadar da 260 ml su alıyor :) ergonomik olarak ele tam oturuyor.

Ekli dosyalar

• 20220612_012233.jpg
    20220612_012233.jpg
    87.3 KB · Görüntüleme: 165
Merhaba Arkadaşlar,

Bugün Fellow, Comandante aksesuarları ve kahvelerdeki son indirim günü. Önümüzdeki hafta indirimsiz fiyatlarda da muhtemelen güncellemeler olacak kur kaynaklı.

kahvekulubu15: Tüm kahvelerde %15 indirim alıyorsunuz. Bu indirim sadece size özel.
Diğer tüm indirimler siteye girilmiş vaziyette.

Herkese İyi Haftalar.

Merhaba Arkadaşlar,

Güzel haberlere devam :)

Pek heyecanlı, pek özel 2 yeni kahveyle geldim. Bambaşka 2 yöreye, 2 farklı işleme yöntemine ve fincan profiline gidiyoruz:

1) Rwanda - Muhondo - Anaerobik Natural

2) Kosta Rika - Las Lajas - Alma Negra Natural

Bu iki kahvenin de çok özel hikayeleri var. Yakından takip eden arkadaşlarım fark ediyor bazen. Kahve seçimlerinde belirli motifleri takip ediyorum. Sadece fincan profili ya da maliyetine göre bir seçim yapmıyorum. Hep bir deneyim arttırma unsuru, az deneyimlediğimiz yöreye odaklanma, organizasyonun ya da üreticinin / işleme istasyonunun, varyete ve / veya fermantasyon yönteminin etrafında kurulmuş bir hikayesi oluyor. O yüzden kahvelerin metinlerini hazırlarken de özeniyorum. Hem teknik hem geri plan bilgisini çokça aktarmaya çalışıyorum. Bunların hepsi deneyimi arttıracak unsurlar. Detaylıca okursanız çok mutlu olurum.

Bir yandan da yaptığımız işin tam merkezine dokunan hikayeler var. Cup of Excellence birliktelikleri, Rwanda'dan üreticimizin İtalya'da bizimle haftaya buluşuyor olması, onların çiftliğinde bizzat bizden giden Comandante'lerimizin kullanılacak olması, 2022 - 2023 dönemi hasatları ve arzuladığımız fermantasyon yöntemleri - seviyelerini şimdiden belirleyip Muhondo'nun tüm üretimi buna ayırmaları gibi muazzam hoşluklar... Kahveciliğin totali içinde kuşun kanat çırpışı kadar hareketler bunlar ama benim için heyecanı muazzam.

Rwanda - Anaerobik Natural ezber bozan bir kahve. Kahvenin hikayesinde durumu anlattım. Transparan, tertemiz, kompleks bir fincan. Yıkanmış bir kahve adeta.

Kosta Rika - Las Lajas ise başlı başına özel bir işletmeden geliyor. Vurucu, kuvvetli, dıkşınya bir lot!

İki kahve de Tin Coffee satışında sınırlı olarak yer alıyor. Rwanda 100 gramlık 15 paket, Kosta Rika ise 200 gramlık 35 paket olarak mevcut. Sonrasında bizde devamı yok. Canım ciğerim 2 genç ve dıkşınya ekip devam edecek sonrasında. Tanıyorsunuz kendilerini. William's Roastery ve Kernel Coffee. Kernel'in Rwanda'sı farklı, o klasik natural bir kahvedir. Bunun haricinde bu dostlarımızdan alacağınız lotlar da birebir aynıdır, ancak kendi kavrurma imzalarını taşır. Şimdiden merak edenler için bilgilendirmiş olayım.

İkisi için de kimseyi kodlarla falan uğraştırmadan direkt %15 indirim siteye tanımlandı. Çarşamba gün sonuna dek geçerli. Bunun ilk duyurusunu burada yapıyorum ama, öncelik sizlerde. :)

https://tincoffee.net/urun-kategori/kahveler/

Herkese Sevgiler.

Geri