İzmir'de de indirim olacak mı Togay Bey, Stagg güzel olurdu.Merhaba Arkadaşlar,
7-10 Ekim İstanbul Kahve Festivali'ndeyiz.
Dev gibi sürprizler ve DEV gibi indirimler için mutlaka standa bekliyoruz.
Comandante'ler, Fellow'lar, Cafec'ler, Origami ve Delter'lar. Hepsinde aaaaapacayip fırsatlar var.
Aynı şekilde İzmir Kahve Festivali'nde de! 8-10 Ekim arası İzmir'deyiz!
İzmir'de de indirim olacak mı Togay Bey, Stagg güzel olurdu.
İzmir ve İstanbul dışında olanlar benim gibi üzülüyordur diye düşünüyorum.Olacak. Oraya özel, oradaki stokla sınırlı(Öyle 1-2 tanecik değil, korkmayın).
Tüm ürünlerde indirim var. İstisnasız.
Comandante, Eureka, Fellow tüm ürünler, Cafec, Origami, Delter, Hiroia... Aklınıza ne gelirse!
4. senemiz bu bizim ve zımba gibi fırsatlarla geliyor bu iki festival. Kaçıran çok üzülür.
Selamlar Togay Bey,Olacak. Oraya özel, oradaki stokla sınırlı(Öyle 1-2 tanecik değil, korkmayın).
Comandante, Eureka, Fellow tüm ürünler, Cafec, Origami, Delter, Hiroia... Aklınıza ne gelirse!
4. senemiz bu bizim ve zımba gibi fırsatlarla geliyor bu iki festival. Kaçıran çok üzülür.
Pazar günü gelebileceğim, bir şey kaçırmam değil miMerhaba Arkadaşlar,
Comandante'ler, Fellow'lar, Cafec'ler, Origami ve Delter'lar. Hepsinde aaaaapacayip fırsatlar var.
Gelen var gelemeyen var Togay Bey. Siteden de birşeyler yapsanız nasıl olurOlacak. Oraya özel, oradaki stokla sınırlı(Öyle 1-2 tanecik değil, korkmayın).
Nihayet, vatana millete hayırlı olsunMerhaba Arkadaşlar,
Cafec başlığında kısmi olarak duyurmuştum, şimdi daha detaylı duyuruyu yapalım.
Tin Coffee artık online satışta: www.tincoffee.net
Dilediğiniz gibi üyelik ve sipariş oluşturabilirsiniz, tek çekim ya da taksitli alışveriş yapabilirsiniz.Özellikle majör ekipman alımlarında taksit seçeneğinden faydalanmak isteyen arkadaşlarımız oluyordu, umarım faydası olur. 12 taksite kadar alışveriş yapabilirsiniz şu an.
Tüm Comandante'ler ve aksesuarları siteye eklendi.
Bu hafta sonu jestleri şöyle: Comandante'ler için banka transferiyle ödeme fiyatını koruyoruz(230 Euro), beraberinde bir paket Cafec hediyesi var! Comandante majör aksesuarları da birer paket Cafec hediyesiyle gelecek! Küçük aksesuarlarda da indirim göreceksiniz.
Ayrıca Hiroia Jimmy için özel bir indirim ve Cafec hediyesi de mevcut!
100 TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde Yurtiçi Kargo ile gönderim ücretsiz.
Peşinen not: Fellow'lar ay sonu gibi varış yapacak!![]()
Herkese Sevgiler.
Merhaba Togay,Merhaba Arkadaşlar,
Ankara'da olan biri olarak ben de aynı durumdayım. Online bir stok ayrılırsa seviniriz gerçekten@raistlin ankara coffee festival’de sizi göremediğim için üzüldüm, acaba festival günlerinde online’a da stok ayırsanız nasıl olur, mug almayı çok istiyorum![]()
Gerçekten efsane indirimler vardı, herhangi bir ürün almayı düşünenler kaçırmasınMerhaba Arkadaşlar,
Festival yoğunluğu sebebiyle gece gündüz standlarla ilgileniyorum. İzmir'e İstanbul yoğunluğu sebebiyle ben gidemiyorum, ama ekibimiz orda ve çok güzel fırsatlar var.
İndirimler sadece festival alanına özgü. Ziyaret eden arkadaşlarımızın geldiğine kesinlikle değecek kadar jestler yapıyoruz, bizim ürün gruplarımızdan ilgilendikleriniz varsa mutlaka ziyaret etmeye çalışın. Tanışıp ayaküstü de olsa sohbet etmek, kahvelerden de denemek için bekleriz.
Gerçekten efsane indirimler vardı, herhangi bir ürün almayı düşünenler kaçırmasın
Hocam Togay Bey kendisi söylemek isterse daha iyi olur. Ama cmdlerden cafeclere kadar hepsinde iyi indirim vardıÖrnek verebilir misiniz ?
merakla bekleyecek bi yanı yok aslında Çakma Niche zero olmuş alet : )Ben de merakla Mignon Single Dose'u bekliyorum. Kasım sonu ya da Aralık başı Avrupa'da satışa çıkarılacağı söyleniyor. Bazı distribütörler bir süredir ön sipariş olarak satış yapıyorlar.