Amazon'a bakın ben geçen hafta aldım. Bahar fırsatları kampanyası var %8 gibi indirimli.Moccamaster'lara bir indirim gelir mi Togay Bey acaba yakın zamanda![]()
Amazon'a bakın ben geçen hafta aldım. Bahar fırsatları kampanyası var %8 gibi indirimli.Moccamaster'lara bir indirim gelir mi Togay Bey acaba yakın zamanda![]()
hocam bu kahve inanılmaz güzel, klasik reçeteler ile bile çok iyi sonuçlar veriyor şimdiden afiyet olsun.Kosta Rika El Mirador - Honey Anaerobic 100 gr lık aldım denemek için hemen merak ediyordum fırsat oldu.Umarım keyifli bir kahve olur bir yandan da acemiyim diye kahvenin hakkını veremem diye korkuyorum
Teşekkürlerhocam bu kahve inanılmaz güzel, klasik reçeteler ile bile çok iyi sonuçlar veriyor şimdiden afiyet olsun.
Katılıyorum, şu anki seçkide Real Madrid'de forma bulamayan Kaka Leite gibi oldu.San İsidro başka bir seçkide star olabilecekken bu kadro içinde gölgede kaldı. Çok keyifli bir çekirdek.
Bakarsınız paketten gönül ferahlatan hediyeler çıkarYine kredi kartımda bir delik açıldı![]()
Ocağıma incir ağacı diktim ben de![]()
Eureka Oro’ya baktım hemen ; ama stokta yok maalesef.Merhaba Arkadaşlar,
Bayram hediyesi tadında güzel bir şey yapalım mı, ne dersiniz?
Pazartesiye kadar sitede tutardan bağımsız tüm alışverişlerde 6 taksit vade farksız. Taksitlendirme sitede aktif durumda.
Gıdada taksitlendirme yapılamıyor, kahvede geçerli değil. Geriye kalan her şeyde geçerli.
Comandante için de aşağıdaki gibi ek fırsatlar var:
Black MK4 için hediyeli önsipariş açıldı. Black Crank, Red Clix ya da C40 Kılıf hediyesinden biri seçiminize göre ürünle ücretsiz gelecek.
Toplam 12 adet Black MK4 için geçerli. Vade farksız 6 taksit seçeneği yine aktif.
Black Crank için de önsipariş indirimi açıldı, sonra arkadaşlar vardı.
www.tincoffee.net
Umarım faydası olur.
Herkese Şimdiden İyi Bayramlar.
Birkaç hafta önce tükendi onlar Halil Bey, stokta olan diğer modeller aktif. Yeni gelişi bekleyeceğiz mecburen.Eureka Oro’ya baktım hemen ; ama stokta yok maalesef.