• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tin Coffee / Rwanda Muhondo
Timemore C2 Max 17 Klik / TH3
Nestle Purelife / 94C / 15-240
50-150-240 (Son döküş ufak swirl) / Bitiş 2.12

Tin’i uzun zamandır takip ediyordum, William’s tan aldığım çekirdeklerde kendilerinin tedariğini sağladığı ‘’El Mirador’’ gibi çekirdeklerden çok memnun kalmıştım ve kendilerinden de denemek istiyordum bu zamanaymış şansım.
Öncelikle kahve kuru kokuda kendini belli etti, öğütümden sonra yoğun bir vişnemsi kokuyla karşılaştım. Bu koku blooming sonrası kuru meyvelerle karıştı. Bardakta da çok katmanlı bir deneyim sunduğunu düşünüyorum. Sıcakken kirazla başlıyor daha sonra bu kiraz bana göre tatlı sayılabilecek bir yeşil elmaya dönüşüyor. Anaerobik olmasına rağmen hiç yormayan bir kahve lıkır lıkır içilir.
Paket tasarımı konusunda da çok başarılı olduklarını düşünüyorum, şansa mı denk geldi bilmiyorum fakat bu kahveden yeşil elma tadı alınca paketin üstündeki yeşil renkli hoş dizayn daha da ilgimi çekti :D
Afiyet olsun, beğenmenize çok sevindim.

Genel olarak ben de bu hasat Muhondo Anaerobic Natural için sizinle aynı düşünüyorum. Evlat ayırmak gibi olacak ama, seçkimizin gündelik favorisi budur bence! :)

Tin Colombia Luis Anibal Lactic Natural
Timemore C2 Max 17 Klik / TH3
Nestle Purelife / 94C / 15-240
40-140-240 / Bitiş 2.12

Günlerdir sakladığım dolabı kokusuyla kaplayan çekirdeği bugün demledim. Kuru kokudan farklı bir kahve olduğunu belli etti. Sıcakken ilk yudumlarda meyvemsilik arka planda rom tadı aldım çok net şekilde, yanılmıyorsam lavanta olarak belirtilen nota buydu. Çiçeksi tatları tam ayırt edemiyorum henüz. Biraz soğudukça o tat kaybolup meyvemsilik başladı diğer aşamada ise çok şaşırtıcı şekilde Tarçın aldım. Ama hikaye bir tarçın notu değil oldukça belirgindi. Sanki kırmızı meyveli bir tatlı yiyorum ve içinde tarçın vardı.Aftertaste de oldukça kalıcıydı bu bakımdan.

Bir dahaki demlememde öğütümü bir tık incelteceğim, süreyi biraz daha uzatırsam daha çok çözüp daha iyi verim alacağımı düşünüyorum. Bu demlememde de kompleks bir kahve olarak beni mutlu etti.

Ekli dosyalar

• E07A8644-7E4F-464D-81C3-160BFBC447D2.jpeg
    E07A8644-7E4F-464D-81C3-160BFBC447D2.jpeg
    98.6 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba Arkadaşlar,

Comandante Trailmaster modeli için yarın bir indirim başlayacak. Çokça mesaj atıp soran oluyor, ilk duyurusunu buradan yapmış olayım.
Kahve Kulübü için indirime ek olarak seçkimizdeki kahvelerden hediye de gönderilecek.

Yarın detayını siteye girmiş oluruz.

Herkese Sevgiler.

Merhaba Arkadaşlar,

Comandante Trailmaster modeli için yarın bir indirim başlayacak. Çokça mesaj atıp soran oluyor, ilk duyurusunu buradan yapmış olayım.
Kahve Kulübü için indirime ek olarak seçkimizdeki kahvelerden hediye de gönderilecek.

Yarın detayını siteye girmiş oluruz.

Herkese Sevgiler.
Merhaba Togay bey Bu Aralar bende Zpresso yada Trailmaster arasında kaldım MK4 kullanıyorum ekstra olarak değirmen almayı düşünüyorum MK4 ten farkı nedir Togay bey ?
Ayrıca Trailmaster kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsanız sevinirim

Merhaba Togay bey Bu Aralar bende Zpresso yada Trailmaster arasında kaldım MK4 kullanıyorum ekstra olarak değirmen almayı düşünüyorum MK4 ten farkı nedir Togay bey ?
Ayrıca Trailmaster kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsanız sevinirim
Öğütme performansı olarak C40 MK4 ile aynıdır. Nitro Blade set kullanılır.

Gövde yapısı farklıdır, tüm detayları ve C40'a karşı temel farklarıyla sitemizde yer alıyor ürün. Bir göz atmak isteyebilirsiniz:

İndirimi ve hediyesiyle epey avantajlı olacak Trailmaster. :)

Gövde yapısı farklıdır, tüm detayları ve C40'a karşı temel farklarıyla sitemizde yer alıyor ürün. Bir göz atmak isteyebilirsiniz:

Teşekkür ederim Umarım güzel bir indirim olur … Heycanla beklemedeyim Togay Bey

Peki Togay bey malzemeden ziyade ölçüleri de aynımı MK4 ile ?

Değirmen de değirmen diye gezerken bu haberi almak çok iyi geldi... hadi bakalım beklemedeyim

Trailmaster’ın mevcut krem benzeri dune renkli modeli dışında başka renkli modeli henüz Tr’de yok değil mi?

Dune dışında üretilen bir model yok şu an.

Asker yeşili bir prototip çıkarıldı, bir de antrasit ama bunlar henüz üretime hiç girmedi. İlerleyen aylarda olacaktır muhtemelen.
Peki Togay Bey, siyah kol ve kırmızı kadran ile de kullanılıyor mudur, uyumlu mudur bu aksesuarlar c25 ile?

Merhaba Arkadaşlar,

Comandante X25 Trailmaster indirimi aktif durumda.
Ek kampanya olarak Trailmaster + Travel Bag de ilave daha büyük indirimle seçeneklere eklendi.
https://tincoffee.net/urun/comandante-x25-trailmaster-dune/

Sipariş notunuza Kahve Kulübü yazmayı unutmayın lütfen. Her bir siparişinize Limited Series kahve hediyeleri ekleyeceğiz. Seçkinin kıpır kıpır kahveleri var, öğütücülerinize yakışır! :)

İndirim 12 Nisan'a kadar sürüyor, stoktan hemen gönderim başlayacak!

Herkese Sevgiler.

siparişleri geçtik Togay bey tarailmaster alt hazne yedeği mevcutmu acaba ?

Hayırlı olsun Hilmi Bey.

Trailmaster alt hazne ilaveten gelecek stoğa. Bu arada alt hazne öyle kırılacak, işlev yitirecek yapıda değil, sapasağlam. Kaybolmadıkça yenisi gerekmez pek. :)
Teşekkür ederim Togay bey.

Stoğa Geldiğin’de Alırız O Halde 👍🏻

Nası Sevmiycen
Hastasıyız Dede 😋😁

sizde koleksiyoner havası sezdim. Yanlış hatırlamıyorsam bıçak koleksiyonunuz da vardı. Şimdiden yeni gelecek olan c60 ve 1zpresso değirmeniniz de hayırlı olsun 😄 (at fava bekle)
Teşekkür ederim Sezgileriniz çok kuvvetli sadece bıçak değil Tesbih koleksiyonum’da var ayrıca … tam 1ZPRESSO K-ULTRA sepete eklemiştim Togay bey kanıma girdi C60 bekleriz ama sanırım fazla sürmez K-ULTRA alırım diye düşünüyorum şimdiden girip bakıp bakıp çıkıyorum 🤗😆

Geri