• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyi pazarlar olsun herkese.

Bu sabahta 2.artizi aldım elime, Kosta Rika El Mirador. İlk defa bu kadar bariz aldım tarçın noktasını 😀 değişik bir deneyim oldu benim için. Tatlılık ve tropikal meyvelerin eşlik ettiği asiditesi hafif güzel bir fincan oldu. Sitesinde yazan tarifle demledim.

Sevgili @raistlin in kahveleri kesinlikle üzmüyor. Damağımıza hitap etmese bile deneyim olarak farklılıklar yaşatıyor. Daha ne olsun 😋

İyi pazarlar olsun herkese.

Bu sabahta 2.artizi aldım elime, Kosta Rika El Mirador. İlk defa bu kadar bariz aldım tarçın noktasını 😀 değişik bir deneyim oldu benim için. Tatlılık ve tropikal meyvelerin eşlik ettiği asiditesi hafif güzel bir fincan oldu. Sitesinde yazan tarifle demledim.

Sevgili @raistlin in kahveleri kesinlikle üzmüyor. Damağımıza hitap etmese bile deneyim olarak farklılıklar yaşatıyor. Daha ne olsun 😋

Afiyet şeker olsun :)

Zımba gibi yeni seçkiyi bu ay duyuracağım. Tin Coffee Limited Series için 4 fişek kahve seçtim. Kavurucu dostlarımız için seçtiğim harika kahveler de var. Haftaya herkes sürprizlerini duyurmaya başlar.

Afiyet şeker olsun :)

Zımba gibi yeni seçkiyi bu ay duyuracağım. Tin Coffee Limited Series için 4 fişek kahve seçtim. Kavurucu dostlarımız için seçtiğim harika kahveler de var. Haftaya herkes sürprizlerini duyurmaya başlar.
acele etme sayın müdürüm,
ocak sonuna kadar doldurduk depoları. :D

Sevgili @raistlin hocam, Fellow Ode Gen 2 gelme ihtimali nedir? Gelirse ne zaman gelebilir? :)

Finca el Mirador, nasıl bir kahve ya? uzun süredir Tin Coffee direct trade çekirdekleri deneyen ve çok zaman sarı, kırmızı meyve tatlarını ihtiva eden, asiditesi yüksek, keyifli kahveler tüketen bir kahvesever olarak, şimdiye kadar içtiğim kahveler arasında ilk defa tarçın tadının böylesine yoğun olduğu bir kahve içiyorum ve inanılmaz keyifli. Tarçınlı kurabiye yer gibi adeta, bu tadı seven varsa kesinlikle kaçırmasın. Emeğinize sağlık, yine müthiş bir kavrum! :)

Finca el Mirador, nasıl bir kahve ya? uzun süredir Tin Coffee direct trade çekirdekleri deneyen ve çok zaman sarı, kırmızı meyve tatlarını ihtiva eden, asiditesi yüksek, keyifli kahveler tüketen bir kahvesever olarak, şimdiye kadar içtiğim kahveler arasında ilk defa tarçın tadının böylesine yoğun olduğu bir kahve içiyorum ve inanılmaz keyifli. Tarçınlı kurabiye yer gibi adeta, bu tadı seven varsa kesinlikle kaçırmasın. Emeğinize sağlık, yine müthiş bir kavrum! :)
Bende aynı deneyimi yaşadım. İlk başta çok farklı geldi ama sonrasında çok keyif alarak bitirdim paketi. Maalesef stok bittiği için devamı yok.

Dolapta sanki tarçın paketi dökülmüş gibi bir koku kaldı 😀 ilk defa böyle bir şey görüyorum.

Teşekkürler sevgili @raistlin bize böyle kahveler sunduğun için.

Afiyet olsun, bu hafta yeni bombaları satışa açıyoruz. Çook beğeneceğinizi düşündüklerim var. :)
Bende aynı deneyimi yaşadım. İlk başta çok farklı geldi ama sonrasında çok keyif alarak bitirdim paketi. Maalesef stok bittiği için devamı yok.

Dolapta sanki tarçın paketi dökülmüş gibi bir koku kaldı 😀 ilk defa böyle bir şey görüyorum.

Teşekkürler sevgili @raistlin bize böyle kahveler sunduğun için.
Çok vurucuydu değil mi? :) İki tane o vuruculukta bu hafta gelecek. Bir tane de zarif lot var ama, onların da hastasıyız.
@raistlin hocam redclix stoklara ne zaman gelecek acaba ?
Red Clix şubat içinde stoklarda olacaktır.
@raistlin fellow un yeni mugu: carter mug+ ülkeye getirecek misiniz?
Henüz sadece tek rengi sunuluyor EU için, mekanizma kısmına da henüz aşık olmadık açıkçası.. :) Bakalım ama göreceğiz yeni renklerle beraber.

Yeni kahveler satışa çıkmış a dostlar, ilgilenenlere duyurulur. O tadım notaları ne öyle ya?!

Merhaba Arkadaşlar,

Cofinet - Türkiye Exclusive Distribütörlüğümüzü iftiharla paylaşıyorum.

Bu işbirliğinin meyvesi olan lotları partner kavurucu arkadaşlarımızda bir vakittir görmekteydiniz, sıra Tin Coffee - Limited seçkisine geldi.
İlk etapta 3 deneyim lotu sunuyoruz:

Luis Anibal Calderon - Pink Bourbon Lactic Natural: Bu varyeteye ne çok önem verdiğimi yakından takip edenler bilir. İnanılmaz potansiyelli ve doğru fermantasyonla usta işi pırlanta gibi ışıldıyor! Bu lotun alamet-i farikası sunabildiği kompleks yapı. Kimi kahveler tek yönü aşırı kuvvetli ama total performansı vasat sporcular gibi. İnanılmaz hızlı bir forvet düşünün, verin sahayı koşsun ama kalan özellikleri vasat... Kokuda harika, gerisi meh. Pink Bourbon lotumuz ise atılması gereken bütün tikleri kusursuza yakın dolduruyor diyebilirim. Kuvvetli bir naturel anaerobik yapısı var, fakat katmanlı ve iç baymayan cinsten. Bu kahvelerde ağdalı yapı, parfümsü aromatikler yakalayabilirsiniz, ama bunu floral zarafetle verebileni yakalamak zor. Kahvenin satış sayfasında olabildiğince anlatıyorum neyin nasıl olabileceğini. Bir göz atmak isteyebilirsiniz.

Parfümsü, floral, yoğun ama hale yola gelen, kıpır kıpır yapıda kahveleri sevenler bu lotu deneyebilir. Evlat ayırmak zor ama üçlüden favorim bu.

El Oasis - Typica Natural Carbonic Maceration: Typica ata varyetelerden bir tanesi. Üretimi zahmetli, verimliliği düşük, hastalık direnci zayıf. Fakat yıldızlar hizalanınca oluyor işte! Böyle bir varyete üzerinde uygulanan yenilikçi fermantasyonun kuvvetlendirici etkisi muhteşem. Şimdi kimse bana ben atmosferikçiyim, turbo - supercharge falan bizi bozar hemşehrim demesin. Atmosferik de candır, deneyim ise hepsinin ötesindedir. Capcanlı, fişek gibi bir kahve bu, muhtemelen serideki en canlı kahve hatta. Bu canavarı sadece Ikawa ile kavuruyoruz.

Ananas, çarkıfelek gibi tropik meyvelerin parlak yapısını, bu yönde kuvvetli aromayı seven arkadaşlarım bu lotu deneyebilir. Jelibon gibi bitiyor, içtikten sonra altın ayıcık yemiş gibi ''Şahayane bi dünyaya ışınlandım'' diyebilirsiniz. Evlat ayırmak zor ama üçlüden favorim bu.

Luis Anibal Calderon - Caturron Washed Carbonic Maceration: Caturron yaklaşık 6-7 senelik maziye sahip bir kahve. Maaaaziye bir bakıverrrrremez yani, ama var bir potansiyeli. Yepyeni varyeteleri sunmaktan ayrı bir keyif alıyorum. Takip edebildiğim kadarıyla da ilk kez geliyor Türkiye'ye. Pacamara gibi kocaman tanecikler, yüksek direnç, sıkı fincan profili. Bu kahve seçkimizin salon beyefendisi, Ediz Hun'u. Zarif yani, kibar. Tertemiz bir fincan sunuyor. Adındaki Carbonic Maceration sizi yoğun, yorucu, tokatlayan bir kahve olduğuna inandırmasın lütfen. Fermantasyonun bu lota meyvemsilik ve canlılık yönünde çok olumlu katkısı olduğu gerçek, deneyenler fark edecektir. Fakat bitişte yıkanmış bir kahve bu. Natural bir kahve gibi tatlı, yıkanmış bir kahve olarak da temiz. Geceleri gündüze çevirecek gibi kuvvetli bir kahve bekleyenler bu kahveyi tercih etmemeli. Meşhur Pacamara'mızı beğenenler ise bu kahveyi muhtemelen aynı ölçüde beğenecektir. Verebileceğim en iyi örnek budur.

Gövdeli, buna rağmen yabanmersini ve narenciye asiditesinden taviz vermeyen. Tatlı, taptatlı bir kahve bu. Hem sitrik hem de laktik asiditeyi sunabilmesi yegane kılıyor bu lotu desek yeridir. Bu lotla ilk günlerin telaşını bitirip espresso da çalışmak istiyorum. Evlat ayırmak zor ama üçlüden favorim bu.

Seçki 100g tercih şansı sunmaya devam ediyor önceki dönemde olduğu gibi.

Limited 3'lü setleri 300g ve 500g olarak kurguladık. İki set seçeneği de indirimli, ama sınırlı sayıda.

Paylaşımlarını yaptığım Gesha ve Sidra da var, onlar ilerleyen dönemde çıkacak. O iki kahve bu fiyat bandında olmayacak, biraz da yarışma odaklıyız. Bakalım göreceğiz.

Umarım beğenirsiniz seçkiyi.

Herkese Sevgiler.

az önce kargodan elime ulaşan kolombiyanın 3 yıldızı
radamel falcao, james rodrgiuez, juan cuadrado
degas süreleri dolması için dinlenmeye alıyorum 10 gün kadar dinlenseler yeterince verimli olurlar sanırım:cool:
WhatsApp Image 2023-01-26 at 16.04.57.jpeg

Merhaba Arkadaşlar,

Tüm kahve siparişleriniz dün ve bugün kargoya teslim edildi. Aras Kargo'dan SMS düşecektir takibe dair.

Kahve reçetelerini siteye ekledik. Minimum 1 hafta dinlendirmenizi tavsiye ederiz.

El Oasis ile başlayıp, Pink Bourbon ile devam edebilirsiniz dinlenme sıralaması açısından. :)

Herkese Sevgiler.

Sıra beklemeden pink bourbonu denedim.:) Bu tarz kahveleri çok seviyorum: kuru kokusu fincanda da hissediliyor. Kahve @raistlin'in vadettiğinin ötesinde. O kadar ki "bir iş mi var acaba" dedirtmiyor diyemem.:) Lotu kapatmışsınızdır umarım.:) Tebrikler.
Afiyet şeker olsun, çok sevindim!

Muazzam bir lot, fermantasyon detaylarında anlattığım dışında bir işlem yok kahvede. Bu sene yarışacak Pink Bourbon'umuz. Yarışmacımız için ayrılan dışında da epeyce az kaldı. Her özel lot gibi sınırlı :)

Merhaba Arkadaşlar,

Beklenen gün geldi: Comandante Trailmaster, eksik olan C40 stoğu ve Comandante aksesuarları siteye yüklendi ve satışa açıldı.

Trailmaster modeli indirimde. Kahve Kulübü için ek bir indirim de var. Bir deneyin derim. :)
Kod: nasilsevmiycen
İlk indirim 20 ürünle sınırlı ve genele açık, kod ise 10 kullanıma açık.

C40 modelleri için C40 Travel Bag geldi, çok hoş bir çanta. Bunun satışı için dev bir indirim uygulanmış vaziyette. Yurt dışı satışı 100 Euro dolaylarında olan bir üründür. Bir sefere mahsus böyle bir iş yaptık, ülke şartlarını düşününce ne yaparsanız yapın zor ama indirimden istifade edecek arkadaşlarımız olacaktır. Çanta C40 öğütücülerle beraber sıfırdan alınırsa ilaveten bir indirimi de var. Kampanya seçeneği olarak C40 ürün sayfalarına eklendi.

Çokça beklenen çoraplar ve T-shirt'ler satışta. Bunların üç kuruş paraya olmasını ve herkese dağıtabilmemizi çok fazla isterdim, fakat bu mümkün değil. Gün içinde akşama tekstil ithalatını açıklarım demiştim. Kısaca, bu ürünleri ticari olarak kafanıza göre istediğiniz gümrük kapısından sokamazsınız. Tekstil ihtisas gümrüğünden giriş yapacak: Halkalı. Normalde kullandığımız ve global nakliye - ardiye / antrepo + lokal nakliye açısından anlaşmalı ve avantajlı olduğumuz gümrüklü antrepoya göre muazzam bir maliyeti var bunun. Binlerce lira diyeyim, siz anlayın. Tekstil ürünlerinde ana odağı bu olan firmaların sahip olduğu sertifikaları almazsanız yasal olarak yapabileceğiniz ithalat çok sınırlı. Hepi topu 20 çanta, 20 T-shirt, 20 çoraba denk geliyor bu. İlgili sertifikaları alırsanız dilediğiniz kadar getirirsiniz ancak biz tekstilci değiliz ve kullanmayacağımız bir altyapı maliyetine katlanamayız. T-shirt'ler EU dışı üretimdir, onların apayrı bir prosedürü ve masrafı var mesela. Sizlerin de EU dışından ürün aldığınızda daha fazla yükümlülüğünüzün olması gibi. Ticari olarak çok daha fazlası sadece. Ezcümle, Bu kadarcık bir miktar için çok emek veriyoruz. Ürünler pek sempatik, markamızın tamamlayıcısı olsun diye uğraşıyoruz.

İndirimler hafta başına kadar devam edecek. Umarım faydası olur.

Herkese Sevgiler.

Geri