aztec
Barista
- İsim
- Eşref
Böyle bir şey olursa ben de düşünmeden alırım. Williams kavrumundan kendi adıma memnun değilim çünkü. Alternatifli olursa çok güzel olur.kahvelerin cleancup batu bey tarafindan kavurulma gibi bir sansi var mi?
Böyle bir şey olursa ben de düşünmeden alırım. Williams kavrumundan kendi adıma memnun değilim çünkü. Alternatifli olursa çok güzel olur.kahvelerin cleancup batu bey tarafindan kavurulma gibi bir sansi var mi?
Kahvelerin çok oldu geleli, baya bir numune kavurmuşlardır diye düşünüyorum, o kadar masraf, uğraşa haksızlık olur çünkü kötü kavrulursaBöyle bir şey olursa ben de düşünmeden alırım. Williams kavrumundan kendi adıma memnun değilim çünkü. Alternatifli olursa çok güzel olur.
Az önce gelen mail beni aşırı derecede övmeye itti. Direkt kendimi burada buldum. KDV oranında yapılan değişikliğin an itibariyle iadesi yapıldı. Tebrik ederim. Vallahi nasıl sevmiycen.
Bende neden 30 tl iade edildi anlamak için forma bakınıyordumAz önce gelen mail beni aşırı derecede övmeye itti. Direkt kendimi burada buldum. KDV oranında yapılan değişikliğin an itibariyle iadesi yapıldı. Tebrik ederim. Vallahi nasıl sevmiycen.
Bende neden 30 tl iade edildi anlamak için forma bakınıyordum
@raistlin krallığının hakkını veriyor yine![]()
Bu mesajı yeni gördüm ve bugün denedim , umarım çok geç olmamıştır. Evet tam oturuyor. Çok rahat server gibi kullanılabilir.Selamlar, Fellow Carter 12oz Mug'i Espro Bloom dripperi ile deneyen oldu mu acaba? Uzerine tam oturuyor mu dripper?
açtıktan sonra ne kadar sürede tüketim önerirsiniz. buzluğa atıp riske girmek istemiyorum , tabi kısa sürede de bitmesin istiyorumSelamlar Arkadaşlar,
Bu hafta sipariş ettiğiniz tüm kahveleri kargoladık.
Demleme reçeteleri web sitemize eklendi.
Kahveler için minimum 10 gün dinlenme süresi öneriyoruz. Sonrasında tepe performans periyodu başlıyor. Ortalama 1-2 ay çok keyifli halde kalacağını varsayabilirsiniz kahvelerinizin.
İndirim için son günler hatırlatmasını da yapayım. Halihazırdaki fiyatlarda KDV düşülmüş durumda.
Sevgiler.
Paketler açıldıktan sonraki durum tüm kahveler için benzer, oksidasyon sebepli. Pacamara için spesifik bir önerim yok. Atmos gibi sistemler kullanıyorsanız süreleri iki katına kadar uzatabilirsiniz ama açtıktan sonra kabaca 2-4 hafta gayet keyifli tüketilebilir.açtıktan sonra ne kadar sürede tüketim önerirsiniz. buzluğa atıp riske girmek istemiyorum , tabi kısa sürede de bitmesin istiyorum![]()