• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Grinder

Ekli dosyalar

• IMG_20200518_204353.jpg
    IMG_20200518_204353.jpg
    60.2 KB · Görüntüleme: 122
Yeni model geliyor
"Chestnut X"

Benden çok yaşayacaksınız hocam 😂 bağlantıyı kopyaladım paylaşmak için girdim paylaşmışsınız 👍🏻 Teşekkürler. C2 siparişim gelmeyecek sanırım ve buna dönebilirim gelmezse. İyi gibi duruyor. G1 zaten kendini kanıtlamış ve geçer not almıştı bunun ondan kötü olmayacağını hatta daha iyi olacağını düşünüyorum.

Benden çok yaşayacaksınız hocam 😂 bağlantıyı kopyaladım paylaşmak için girdim paylaşmışsınız 👍🏻 Teşekkürler. C2 siparişim gelmeyecek sanırım ve buna dönebilirim gelmezse. İyi gibi duruyor. G1 zaten kendini kanıtlamış ve geçer not almıştı bunun ondan kötü olmayacağını hatta daha iyi olacağını düşünüyorum.
G1 hakkında james baya olumsuz konusuyordu bence haklı.Alt haznenin ahşap olmasi kullanisli değil bence ve hazne baglantisi da sağlam durmuyordu.

G1 hakkında james baya olumsuz konusuyordu bence haklı.Alt haznenin ahşap olmasi kullanisli değil bence ve hazne baglantisi da sağlam durmuyordu.
Onu bende izlemiştim. Öğütme kalitesini iyi diyordu sadece dediğiniz gibi Alt hazneyi eleştirmişti. Büyük elleri olanlar kahve öğütürken çıkartır alt hazneyi, çok kolay çıkıyor falan dediğini hatırlıyorum. Neyse bi fiyatını görelim de öyle netleştiririm. Ama ben bi an heyecanlandım görünce 😂

Büyük ihtimalle yanılıyorum, ama yanılmıyorsam Lido 3
Lidolarda iç ayar dış ayar olayı yok hocam. Lidolar çentik sistemi var. Sıfır noktası vardır. Ayar yapılacağı vakit orta halka gevşetilerek istenen çentiğe sıfır noktasından hareketle getirilir. 3. Çentik 7. Çentik. Bunların arasında denk getirilebilir. Aslında Lido bir nevi kademesizdir.

Geri