• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tetra N Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yoyasak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar, Endonezya seçkisi için şu anda böyle bir planlamamız yok ama genel beğenme oranlarına göre bazı kahvelerde böyle bir çalışma olabilir. Kiloluk indirimli alım konusunda da Mesai Kahvesi dışında aynı şekilde Morning Blend’de de indirimli toplu alım seçeneği mevcut. Bu iki kahve dışında şu anda bir kahve seçeneğimiz yok. Olursa haberiniz olacak ☕✌🏻
Teşekkür ederim cevabınız için. Tekrar kolaylıklar dilerim. :)

Merhaba Kahve Kulübü,

Tetra N Roastery olarak Ağustos ayını indirimlerle kutluyoruz!

Tüm kiloluk paketlerde %35 indirim. Stoklamak isteyenler için süper fırsat

Elkin Guzman, Hambela, Cesar Buesaquillo ve Los Pinitos 250 gram kahvelerinde ay boyunca sabit %30 indirim

Endokraft No:1'de %40 indirim

Ve her hafta değişen seçili kahvelerde %25 ekstra indirim!

1-7 Ağustos haftasında başlayan bu indirimler, ay boyunca her hafta yeni kahvelerle devam edecek. Taze kavrulmuş kahvelerle tanışmak ve farklı lezzetleri keşfetmek için tam zamanı.

Bu haftanın indirimli 250 gram kahveleri: Benti Nenka, Chelbesa ve Karumandi.

Lezzetli kahvelerle dolu bir ay diliyoruz! ☕

Son düzenleme:
Doğru mu anladım; Benti Nenka, Chelbesa ve Karumandi'den birini 7 Ağustos'a kadar kiloluk alırsam %35 + %25 indirim mi var?

Tün kiloluk paketler %35, seçili 250 gram paketler %25 indirimli. Ek olarak Elkin Guzman, Cesar Buesaquillo ve Los Pinitos 250 gram paketleri ay boyunca %30 indirimlidir.

selamlar, mesai kahvesi espresso için kullanılabilir mi? Önerir misin?

Gönül rahatlığıyla önereceğim bir roastery.

Nisan ayında vermiş olduğum şiparişten memnun kalınca bazı yeni çekirdeklerle beraber denemiş olduklarımdan da sipariş çektim. Degassingi bitenler memnun etti yine, kavrumlarınız çekirdeklerin potansiyelini ortaya çıkarmış. V60'ta geleneksel ve th3 filtrelerle istikrarlı bir şekilde güzel sonuçlar çıkıyor. Benti nenka ile hambela denediğim ilk günden beri favorilerim, etiyopya çekirdeğinin zarifliği her içimde hissediliyor.

Endonezya seçkiniz de kendileriyle olan tanışıklışımı ilerletmeme vesile oldu, favorim orta java'dan sindoro. Fermente profillerden keyif alan veya farklı yöntemlerle işlenmiş çekirdek denemek istenlere önerilir. İlk gün hatırası bu da lol

Ekli dosyalar

• IMG_4498.jpeg
    IMG_4498.jpeg
    310.5 KB · Görüntüleme: 109
merhaba, Sipariş numarası: W50741360
Etiyopya Benti Nenka kahvelerde kavrum tarihi yazmıyor. Öğrenebilir miyim acaba?

Merhabalar light roast olarak hangi çekirdekleri önerebilirsiniz? Birkaç Etiyopya çekirdeği gördüm ama arada kararsız kaldım.
Selamlar, light roast çok tercih ettiğimiz bir kavrum derecesi değil aslında (kavurucudan kavurucuya, hatta kullanılan makineye göre değişen bir durum olabilir). Ancak aradığımız light roast tat profili ise, daha asidik ve parlak tarafta (bu da yine değişken bir durum) çekirdekler arıyorsak, Kenya Karumandi ya da Kolombiya Popayan önerebilirim. Etiyopya’lar arasında ise Limu ya da Kochere olabilir.

Tekrar merhaba kulüp,

Tetra N Roastery’de Ağustos kampanyamız devam ediyor ve her hafta farklı kahveler indirime giriyor.
8-15 Ağustos haftasında 250g paketlerde %25 indirimle satışta olan kahvelerimiz:
  • Esperanza – Kolombiya’dan bal, kayısı ve çikolata dokunuşları
  • Huehuetenango – Guatemala’nın fındıksı, çikolatalı, narenciye aromalı dengeli tadı
  • Dulce Fazenda – Brezilya’dan tatlı, yumuşak ve kremamsı gövdeli kahve

Bunun yanında Ağustos ayı boyunca:
  • Tüm kiloluk paketlerde %35 indirim
  • 250 gram Elkin Guzman, Hambela, Cesar Buesaquillo ve Los Pinitos kahvelerinde sabit %30 indirim
  • Endokraft No:1'de %40 indirim
Bu fırsatları değerlendirmek için bekleriz.
Haftalık indirimler sadece o hafta geçerli, kaçırmayın! ☕

Kiloluk hambela almayı düşünüyorum, Tetra'dan ilk siparişim olacak. Hambela daha öncesinde Sezy'den içip çok sevdiğim bir çekirdek, bir başka kavurucudan denediğimde ise aynı verimi alamamıştım. Bu kahve hakkında deneyimlerini paylaşmak isteyen olursa sevinirim 🙂

Sipariş notum için yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sipariş No:#W51309710
Sipariş Tarihi:11 Ağustos 2025 07:03

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2025-08-11 07.04.31.png
    Ekran Resmi 2025-08-11 07.04.31.png
    146.4 KB · Görüntüleme: 66
Kiloluk hambela almayı düşünüyorum, Tetra'dan ilk siparişim olacak. Hambela daha öncesinde Sezy'den içip çok sevdiğim bir çekirdek, bir başka kavurucudan denediğimde ise aynı verimi alamamıştım. Bu kahve hakkında deneyimlerini paylaşmak isteyen olursa sevinirim 🙂
Hambela bana çok hitap etmemişti hocam bence daha güzel kahveleri var

Gönül rahatlığıyla önereceğim bir roastery.

Nisan ayında vermiş olduğum şiparişten memnun kalınca bazı yeni çekirdeklerle beraber denemiş olduklarımdan da sipariş çektim. Degassingi bitenler memnun etti yine, kavrumlarınız çekirdeklerin potansiyelini ortaya çıkarmış. V60'ta geleneksel ve th3 filtrelerle istikrarlı bir şekilde güzel sonuçlar çıkıyor. Benti nenka ile hambela denediğim ilk günden beri favorilerim, etiyopya çekirdeğinin zarifliği her içimde hissediliyor.

Endonezya seçkiniz de kendileriyle olan tanışıklışımı ilerletmeme vesile oldu, favorim orta java'dan sindoro. Fermente profillerden keyif alan veya farklı yöntemlerle işlenmiş çekirdek denemek istenlere önerilir. İlk gün hatırası bu da lol

Ek olarak;

Kolombiya Buesaquillo V60'da zaten güzeldi, ilk kez Japanese coldbrew denedim, 20gr kahve, 160gr buz + 180gr su ile 4 döküş. k-ultra 6,8 klik öğütüm. TH3 filtre. Oran: 1:17 muazzam oldu.

Tekrar merhaba kulüp,
8-15 Ağustos haftasında 250g paketlerde %25 indirimle satışta olan haftanın kahvelerinde bugün son gün!
  • Esperanza – Kolombiya’dan bal, kayısı ve çikolata dokunuşları
  • Huehuetenango – Guatemala’nın fındıksı, çikolatalı, narenciye aromalı dengeli tadı
  • Dulce Fazenda – Brezilya’dan tatlı, yumuşak ve kremamsı gövdeli kahve
Yarın yeni kahveler indirime girecek, ama bu haftaki kahveleri indirimli almak için son fırsat!

Geçen hafta sipariş verdim (W51045573), %5 indirim kodu iletildi. Bugün tekrar kahve sipariş etmek istediğimde kod çalışmadı. Sırf denemek için sepete indirimli/indirimsiz, 250gr/1000gr birkaç kahve denedim, hatta üyelik bile açtım ama sadece bazı kahvelerde indirim kodu işe yarıyordu. İndirim kodunun geçerli olması için bir ön şart varsa (üyelik veya belirli kahveler ya da gramaj) bunun açıkça belirtilmesi lazım.

Gönderdiğiniz indirim kodunu kullan(a)madan yeni sipariş (W51909939) geçtim. Başka kahveler de alacaktım fakat hangisi bu koda dahil, hangisi değil uğraşmaktan bıktığım için kodun geçerli olmadığı tek paket sipariş edip indirim koduyla uğraşmamaya karar verdim.

Geçen hafta sipariş verdim (W51045573), %5 indirim kodu iletildi. Bugün tekrar kahve sipariş etmek istediğimde kod çalışmadı. Sırf denemek için sepete indirimli/indirimsiz, 250gr/1000gr birkaç kahve denedim, hatta üyelik bile açtım ama sadece bazı kahvelerde indirim kodu işe yarıyordu. İndirim kodunun geçerli olması için bir ön şart varsa (üyelik veya belirli kahveler ya da gramaj) bunun açıkça belirtilmesi lazım.

Gönderdiğiniz indirim kodunu kullan(a)madan yeni sipariş (W51909939) geçtim. Başka kahveler de alacaktım fakat hangisi bu koda dahil, hangisi değil uğraşmaktan bıktığım için kodun geçerli olmadığı tek paket sipariş edip indirim koduyla uğraşmamaya karar verdim.
Merhaba, sadakat kodlarımız indirimsiz kahvelerde geçerlidir. İndirim dönemlerimizde bazen sorun yaşanabiliyor bu sebeple. Sizin durumunuzda indirimsiz kahvelerde de sorun olmuş görünüyor. Bu durum kullandığımız e-ticaret altyapısından kaynaklı bir hata sonucu yaşanmış olabilir. Özel mesaj yoluyla destek sağlanacaktır.

Geri