ıamphysicist
Barista
- İsim
- Physicist
Paketlerde en son zip yoktu Şubat alımı sırasında. Zipli paketlere geçiş oldu mu yoksa aynı şekilde mi devam ediyor? Yakın zamanda sipariş veren arkadaşlar yanıtlayabilir mi? Teşekkürler.
Paketlerde en son zip yoktu Şubat alımı sırasında. Zipli paketlere geçiş oldu mu yoksa aynı şekilde mi devam ediyor? Yakın zamanda sipariş veren arkadaşlar yanıtlayabilir mi? Teşekkürler.
atzumpa çok iyi bir çekidek ancak ne trendyol indirimine soktular ne de bundle içine dahil ettiler.Toplamda 1kg olmak üzere 3 farklı bundle yapmışlar. Kargo hepsinde bedava oluyor.
Bundle 3 keyifli olmuş.
Aynen 3 numara güzel olmuşToplamda 1kg olmak üzere 3 farklı bundle yapmışlar. Kargo hepsinde bedava oluyor.
Bundle 3 keyifli olmuş.
Kendilerinden bombe bensa çekirdeği içmiştik zamanında. Onun gibisi gelmedi malesef.Başıma bir iş gelmeyecekse Etiyopya Konga çekirdeğini beğenmedim. Hayatımda içtiğim en acı Etiyopya deneyimi oldu.
Sana katılıyorum buladar övgüyü hak ediyormu TETRA bende uzun zamndır soru işaretiBaşıma bir iş gelmeyecekse Etiyopya Konga çekirdeğini beğenmedim. Hayatımda içtiğim en acı Etiyopya deneyimi oldu.
Başıma bir iş gelmeyecekse Etiyopya Konga çekirdeğini beğenmedim. Hayatımda içtiğim en acı Etiyopya deneyimi oldu.
Öncelikle merhabalar dilerim.Başıma bir iş gelmeyecekse Etiyopya Konga çekirdeğini beğenmedim. Hayatımda içtiğim en acı Etiyopya deneyimi oldu.
Merhabalar tam olarak biraz daha detay verme şansınız varmıdır? Tam olarak nasıl bir beklentiniz vardı acaba? Yardımcı olayım.Bundle 3'ten 3 tane kahve var elimde, +1 de Antiqua Quatemala var. Yerlerinden almıştım kahveleri de yardımcı olmuşlardı sağolsunlar. Çok umduğumu bulamadım diyebilirim. Dereceyle, öğütümle, suyla hepsi ile oynadım. Bu kadar deneme yaptığım kahve olmamıştı. En sonunda aramayı bırakıp olduğu kadar diyip içiyorum. Her demlemede bir umut diyorum ama bilmiyorum. İyi diyebileceğim fp ürünlerinden quatemala oldu. Belki kavrumla alakalı. Belki başka dönem bi kaç kahve tekrar denerim ama yakın zamanda almam sanırım.
Merhaba,Merhabalar tam olarak biraz daha detay verme şansınız varmıdır? Tam olarak nasıl bir beklentiniz vardı acaba? Yardımcı olayım.
@Sefer Dağ cevap ver(e)medi @Tetra.n.Roastery sizin yorumunuz olur mu konua ilişkin?@Sefer Dağ 21.02 tarihli Lekempti 84-85 derece aeropress 90-91 derece V60 ile denedim fakat içilebilecek düzeyde bir sonuç alamadım.
@Sefer Dağ cevap ver(e)medi @Tetra.n.Roastery sizin yorumunuz olur mu konua ilişkin?
Tadım ramazan ayına gelmez ise ben de katılmak istiyorum. Takip edeceğim. Detaylar için teşekkürler. Bu reçeteler yardımcı oluyor.Merhabalar, Lekempti çekirdeğimiz en çok satan çekirdeklerimizden biridir. Çekirdekle ilgili iyi yorumların yanı sıra eleştiriler de alıyoruz. Yapıcı eleştirilerin tümünü değerlendirmeye alıp ilgileniyoruz. Eleştiri geldiğinde hangi batch olduğu Cropster üzerinden tespit edilip kavrum tekrardan inceleniyor ve hata var ise tespit edilip bir sonraki kavurmada düzeltiliyor.
Demlemede suyun en önemli etken olduğunu hatırlatmak isteriz. Bizim önerimiz Nestle Pure Life 1,5 litrelik ya da 5 litreliktir. Lekempti'de de diğer tüm çekirdeklerimiz gibi sizin damak tadınıza uygun demleme yöntemini bulmanız önemlidir. Düz tabanlı bir dripper ve 92-93 dereceye ısıtılmış su ile demleme yapmanızı öneriyoruz. Etiyopya çekirdeklerinde degassing süresi daha uzun olabiliyor. 2 haftaya kadar bekleyip tüketebilirsiniz.
Her çekirdeğimiz her damak tadına uygun olmayabilir. Lekempti çekirdeğimizi severek içen çok sayıda insan olduğunu da belirtmek isteriz. Eleştirinizi değerlendirmeye aldığımızı bilmenizi isteriz. Kulüpteki bir çok kahve sever ile de iletişim halinde kalıp değerlendirmeler alıyoruz, üyelerin fikirlerini önemsiyoruz.
Daha hızlı geri dönüşler almak için bizimle resmi hesaplarımızdan ya da internet sitemiz üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Bu vesile ile de Mart ayı içerisinde yapacağımız iki cupping etkinliğini de duyuralım. Bu ay tüm üretim sürecimiz hakkında bilgi de vereceğimiz, yeni çekirdeklerimizi tanıtacağımız ve birlikte deneyimleyeceğimiz iki adet etkinliğimiz olacak. Dilerseniz resmi hesaplarımızdan duyuru yapıldığında katılarak daha ayrıntılı bilgiler elde edebilirsiniz.
Hocam 3 - 4 saate dükkandayız. Oradan alabiliyor muyuz?Merhabalar, yeni seçkimizi duyurmak ve indirimimizi sizlerle paylaşmak için yazıyoruz.
Bahar Seçkisi için sınırlı bir süre %25 indirim sunuyoruz ve Bahar Seçkisi içeren her sepette tüm kahvelerimizde otomatik %10 indirim uygulanacak.
Bahar Seçkisinde bulunan kahveler şunlardır:
Casa Negra: Tetra N Roastery, Kolombiya'nın verimli topraklarında Jairo Arcila tarafından itina ile yetiştirilen Casa Negra kahvesini sunar. Bu nadide kahve, Armenia, Quindio bölgesinde, 1350-1400 metre yükseklikteki Casa Negra çiftliğinde yetişmiş ve Castillo ile Caturra çekirdeklerinden oluşmaktadır. Mandalina, badem ezmesi ve esmer şeker tadım notlarına sahiptir.
El Capricho: Kiraz, şeker kamışı ve sarı erik kurusu gibi zengin tatları barındıran %100 Caturra çeşidi bu kahve, su altı fermentasyonu ile işlenerek dengeli ve zengin bir tat profili kazanmıştır. Bu özgün kahve, Kolombiya'nın Quindio bölgesinde El Capricho çiftliğinde Martha Arcila tarafından üretilmiştir. Bu mikro lot, Brezilya'nın Minas Gerais bölgesinde doğal bir Red Bourbon mutasyonu olarak ortaya çıkan %100 Caturra çeşidinden oluşmaktadır.
Jairo Arcila: Vanilya, ananas, ahududu ve hanımeli tadım notlarına sahip gizemli Pink Bourbon çeşidinden elde edilen bu %100 Pink Bourbon mikro-lotu, kökeni hala araştırma aşamasında olan gizemli bir çeşittir. San Adolfo, Huila'da, 2100 metre yükseklikte bir mutasyon sonucu ortaya çıktığı düşünülen Pink Bourbon, benzersiz lezzet profili ile kahve tutkunlarının ilgisini çekmektedir.
Jairo Arcila EF2: Tetra N Roastery, kahve dünyasına yenilikçi bir yaklaşım getiren özel bir kahve ile kahve severleri Jairo Arcila'nın Villarazo Çiftliği'nden gelen doğal işlenmiş Castillo kahvesi ile tanıştırıyor. Kolombiya'nın Quindio bölgesinde, 1400 - 1450 metre yükseklikte yetiştirilen bu mikro-lot, Castillo çeşidinin en iyi niteliklerini yansıtmaktadır.
Frinsa Manis:. Bu eşsiz kahve, Borbor, Sigarar Utang, Andung, Sari ve P88 gibi çeşitli varyeteleri bir araya getirerek, zengin ve katmanlı bir tat profili sunuyor. Extended Fermentation Natural Lactobacillus işlemi ile hazırlanan Frinsa Manis, kahve üretiminde yenilikçi tekniklerin ve geleneksel tatların eşsiz birleşimidir.
Marcala Caballero: Bu özel kahve, Catuai çeşidinin zengin ve kompleks lezzetlerini, uzatılmış doğal fermentasyon süreci ile birleştirerek, kahve tutkunlarına unutulmaz bir deneyim sunuyor. Marcala Caballero, akçağaç şurubu, bitter çikolata ve kuru sarı üzüm tadım notlarıyla damakları şımartıyor.
Luz Helena Salazar: Vişne, ahududu ve dut pekmezi notaları barındıran Castillo çeşidinden olan bu kahve, 1500m yükseklikte yetişiyor. Zengin ve meyvemsi bir fincan vaat ediyor.
Bu fırsatlardan faydalanmak ve özel seçkimizi deneyimlemek için herkesi web sitemize bekleriz.