Merhabalar, geç cevap için özür dileriz.İyi günler, Bella Vista San Victor gibi kahvelerin eklenme durumu varmı?
Maalesef şu an için stoğa girme ile ilgili bir durum mümkün değil. Alternatif olarak Etiyopya Konga ve Ruanda Abakundawa önerebiliriz.@Tetra.n.Roastery iyi günler Etiyopya bombe bensa yeniden stoğa girme durumu var mı?
Onun verdiği tatlılık, komplekslik başkaydı. Bu yıl özelinde içtiğim en iyi kahveydi.Maalesef şu an için stoğa girme ile ilgili bir durum mümkün değil. Alternatif olarak Etiyopya Konga ve Ruanda Abakundawa önerebiliriz.
Afiyet olsun![]()
Aquaiares tadım notunda ne yazıyorsa veren cinsten. 1/16 oran ağır gelirse 1/17,1/18 denemenizi tavsiye ederim. Kırmızı orman meyveleriyle bezeli şarapsı bir kahve. Anaerobik Kolombiya ise çiçeksi, tatlı,yumuşak içimli. Yıkanmış olması fermantasyonun ağırlığını azaltıp komplekslik kazandırmış. O da gayet keyifli.Bu çekirdekleri deneyen var mı acaba?
Aquaiares bomba gibiBu çekirdekleri deneyen var mı acaba?
Tetra’nın tüm kahvelerinde Nestle kullanmıştım, oldukça tatmin ediciydi sonuçlar.Honduras DON JOAQUIN ve el Salvador LAS DELICAS için demleme su tavsiyeniz varmıdır
Nestle ile yeterince tadım notası yakalayamadım cozemedigini net hissediyorum las delicasta daha doğrusu o altaki tatlı notalari çıkaramadıgımı hissediyorumTetra’nın tüm kahvelerinde Nestle kullanmıştım, oldukça tatmin ediciydi sonuçlar.
Tadım notlarını ne olarak aldınız deneyimledinizBende Nestle kullandım Don Joaquın de.
Merhabalar, müsait bir zaman bahçelievlerdeki şubemize bekleriz hem denemiş oluruz hemde daha detaylı bir reçete sunmuş olabilirim.Şimdiden afiyetler dilerimHonduras DON JOAQUIN ve el Salvador LAS DELICAS için demleme su tavsiyeniz varmıdır
AquiaresTetra N Roastery olarak, Haziran ayına özel bir indirim paketi sunuyoruz.
Ally seçkisinden 250grx4 üründen oluşan bu eşsiz seti %30 indirimli olarak sizinle paylaşıyoruz.
Aşağıdaki linke tıklayarak sipariş verebilirsiniz.
TETRA N ROASTERY HAZİRAN BUNDLE
Her biri 250 gram olan dört farklı kahveyi ayrıca incelemek için:
Kosta Rika - Aquiares
Etiyopya - Konga
El Salvador - Atzumpa
Honduras - Opalaca
Afiyet olsun![]()