• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tetra N Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yoyasak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyi günler, Bella Vista San Victor gibi kahvelerin eklenme durumu varmı?
Merhabalar, geç cevap için özür dileriz.

2 kahvemizin de stoğu bitti ama yakın zamanda o seçkiden naturel don joaquin Honduras ve el salvador las delicias cold fermentasyon sitemize eklenecek. Yazdığınız kahvelerle benzerlikleri mevcut olsa da yenilikçi ve farklılıklarla keyifle tüketebileceğiniz kahveler.

Şu an için biraz daha yakın tatlar için Etiyopya Konga ve El Salvador Atzumpa kahvelerimizi deneyebilirsiniz.

@Tetra.n.Roastery iyi günler Etiyopya bombe bensa yeniden stoğa girme durumu var mı?

Maalesef şu an için stoğa girme ile ilgili bir durum mümkün değil. Alternatif olarak Etiyopya Konga ve Ruanda Abakundawa önerebiliriz.

Afiyet olsun☺️
Onun verdiği tatlılık, komplekslik başkaydı. Bu yıl özelinde içtiğim en iyi kahveydi.

tetra n yaza merhaba indirimi başlatmış az önce mail ulaştı
indirim tüm kahveler için sepette otomatik olarak uygulanıyormuş

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2023-05-19 saat 15.40.17.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-05-19 saat 15.40.17.jpg
    86.5 KB · Görüntüleme: 163
Bu çekirdekleri deneyen var mı acaba?
Aquaiares tadım notunda ne yazıyorsa veren cinsten. 1/16 oran ağır gelirse 1/17,1/18 denemenizi tavsiye ederim. Kırmızı orman meyveleriyle bezeli şarapsı bir kahve. Anaerobik Kolombiya ise çiçeksi, tatlı,yumuşak içimli. Yıkanmış olması fermantasyonun ağırlığını azaltıp komplekslik kazandırmış. O da gayet keyifli.

Son düzenleme:
bugün 3,5 aylık (sormayın :p) konga demledim
-molent pocket 17 cl
-nestle
-cafec traditional
-15/240
-kungpow 3:5:8 reçetesi
demleme sonlara doğru tıkanıp 4 dk'ya yakın bitti ama bana mısın demedi.
kahve yıllanmış şarap gibi diyebilirim, daha önce almadığım kadar baskın meyve notaları vardı 😋
konga'sı olanlar paketi bir köşeye gömüp unutabilirler :D

Bende Nestle kullandım Don Joaquın de.

Tetra N Roastery olarak, Haziran ayına özel bir indirim paketi sunuyoruz.

Ally seçkisinden 250grx4 üründen oluşan bu eşsiz seti %30 indirimli olarak sizinle paylaşıyoruz.

Aşağıdaki linke tıklayarak sipariş verebilirsiniz.

TETRA N ROASTERY HAZİRAN BUNDLE

Her biri 250 gram olan dört farklı kahveyi ayrıca incelemek için:

Kosta Rika - Aquiares

Etiyopya - Konga

El Salvador - Atzumpa

Honduras - Opalaca

Afiyet olsun ☺️
Aquiares
Konga
Atzumpa
bu üçünü bolca içtim ve 3'de 3 hepsi
Teşekkürler indirim için gram/0,8 kuruş oluyor. gr/1TL eşiğinin altında