@Tetra.n.Roastery cebeciyi bi akşam 17:00 değilde, sahura kadar açık yapmasak mı?
O zaman çarşamba akşamı Ankara ekibine özel saatlerde esneklik sağlayabiliriz@Tetra.n.Roastery cebeciyi bi akşam 17:00 değilde, sahura kadar açık yapmasak mı?
bunu yeni bir Ankara buluşmasına çevirmesek mi madem öyle?O zaman Carsamba gunu mesai cikisi orada olabiliyor muyuz 6.30 gibi mesela?
Biraz önce bencilce duygularla, dünyanın son kalan damo'sunu almak için tetra'n cebeciye gittimbunu yeni bir Ankara buluşmasına çevirmesek mi madem öyle?
Ey Ankara grubu bu kafiri cezasız bırakırsanız siz de ondan olursunuz…Biraz önce bencilce duygularla, dünyanın son kalan damo'sunu almak için tetra'n cebeciye gittim![]()
Yok yahu, Çarşamba günü Damo espressoları içilecek. Bu vebale girmedimEy Ankara grubu bu kafiri cezasız bırakırsanız siz de ondan olursunuz…
alım da yapabilir miyiz? 250 gram filan...O zaman çarşamba akşamı Ankara ekibine özel saatlerde esneklik sağlayabiliriz![]()
Üstelik zwillingin tekrar kullanılabilir poşetlerindeki QR kod sayesinde ne zaman neyi vakumladığımı çok iyi takip edebiliyorum ve kompakt yapısı sayesinde her an hızlı güvenli bir vakum imkanı sağlıyor.Ankara tarzıyla, “o biçim” bir espresso ikram ettiler bu akşam
Asiditeye pek yanaşmam ama greyfurt tatlı-ekşiliği her yudumda çıldırttı. İstemsiz olarak her yudumdan sonra bardağın içine baktım. Baya karakterli bir espressoydu
Yanlış duymadıysam Bombe’ydi, doğma büyüme etiyopyalı.
Ellerinize sağlık
Maalesef erken saatte kalkmak zorunda kaldım. Zaten şüphe yok ki Erdem gecenin kalanını zwilling’ine vakumlamıştır hahah sırf bu yüzden insanın gözü arkada kalmaz:F
Tetra’n ailesine(gerçekten öyle yalan yok) misafirperverliği ve gelen dostlara sohbeti için teşekkür ederim. Güzel bir akşamdı.
İnanır mısınız ben onun sebebini eve geçince anladımGerçekten kahvelerini artık anlatmak istemiyorum her içtiğim kahvesi iyi hepsi ayrı bir muhteşem onu artık bilmeyen yoktur diye düşünüyorum.Asıl olay sefer beyle bilgi alışverişi yapabilmek neyi doğru neyi yanlış biliyoruz.Onu öğrenebilmek ve kahvenin asıl amacına uygun birileriyle bişey paylaşabilmek sohbet edebilmek inanılmaz mutlu ediyor beni.Yani Erdem’in şeftali aroması alması her kahvede gerçektenunutulmaz bir gündü çok teşekkür ediyorum bu güzel davet ve kahveler için.