• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tetra N Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yoyasak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O zaman Carsamba gunu mesai cikisi orada olabiliyor muyuz 6.30 gibi mesela?

bunu yeni bir Ankara buluşmasına çevirmesek mi madem öyle?
Biraz önce bencilce duygularla, dünyanın son kalan damo'sunu almak için tetra'n cebeciye gittim:devilish:
Şansıma Sefer hocayla karşılaştık.

Çarşamba için müthiş planları var(: Kendiside detaylı anlatacaktır, ben girmeyeyim hiç araya(:

Ey Ankara grubu bu kafiri cezasız bırakırsanız siz de ondan olursunuz…
Yok yahu, Çarşamba günü Damo espressoları içilecek. Bu vebale girmedim:D
Orayı garantiledikten sonra bi 250gramcık aldım ama(:

Ankara tarzıyla, “o biçim” bir espresso ikram ettiler bu akşam:)
Asiditeye pek yanaşmam ama greyfurt tatlı-ekşiliği her yudumda çıldırttı. İstemsiz olarak her yudumdan sonra bardağın içine baktım. Baya karakterli bir espressoydu😍

Yanlış duymadıysam Bombe’ydi, doğma büyüme etiyopyalı.

Ellerinize sağlık🌸

Maalesef erken saatte kalkmak zorunda kaldım. Zaten şüphe yok ki Erdem gecenin kalanını zwilling’ine vakumlamıştır hahah sırf bu yüzden insanın gözü arkada kalmaz:F

Tetra’n ailesine(gerçekten öyle yalan yok (: ) misafirperverliği ve gelen dostlara sohbeti için teşekkür ederim. Güzel bir akşamdı.

Ankara tarzıyla, “o biçim” bir espresso ikram ettiler bu akşam:)
Asiditeye pek yanaşmam ama greyfurt tatlı-ekşiliği her yudumda çıldırttı. İstemsiz olarak her yudumdan sonra bardağın içine baktım. Baya karakterli bir espressoydu😍

Yanlış duymadıysam Bombe’ydi, doğma büyüme etiyopyalı.

Ellerinize sağlık🌸

Maalesef erken saatte kalkmak zorunda kaldım. Zaten şüphe yok ki Erdem gecenin kalanını zwilling’ine vakumlamıştır hahah sırf bu yüzden insanın gözü arkada kalmaz:F

Tetra’n ailesine(gerçekten öyle yalan yok :) ) misafirperverliği ve gelen dostlara sohbeti için teşekkür ederim. Güzel bir akşamdı.
Üstelik zwillingin tekrar kullanılabilir poşetlerindeki QR kod sayesinde ne zaman neyi vakumladığımı çok iyi takip edebiliyorum ve kompakt yapısı sayesinde her an hızlı güvenli bir vakum imkanı sağlıyor.

Çok tatlış etkinlikti herkese teşekkürler. Dünyanın en iyi dükkanı Tetra hele ilk demleme yapan arkadaşın kahvesi harikaydı. Şeftali notaları uçuştu.

Ankarada 1 günlük vaktim vardı cebeci şubesine gittim pazar günü kapalıydı üzüldüm:-) haftaya 6 7 gün Ankaradayim uğrayacağım kesinlikle etkinligi kaçırdık ama olsundu:-)

Gerçekten kahvelerini artık anlatmak istemiyorum her içtiğim kahvesi iyi hepsi ayrı bir muhteşem onu artık bilmeyen yoktur diye düşünüyorum.Asıl olay sefer beyle bilgi alışverişi yapabilmek neyi doğru neyi yanlış biliyoruz.Onu öğrenebilmek ve kahvenin asıl amacına uygun birileriyle bişey paylaşabilmek sohbet edebilmek inanılmaz mutlu ediyor beni.Yani Erdem’in şeftali aroması alması her kahvede gerçekten 😂 unutulmaz bir gündü çok teşekkür ediyorum bu güzel davet ve kahveler için.

Gerçekten kahvelerini artık anlatmak istemiyorum her içtiğim kahvesi iyi hepsi ayrı bir muhteşem onu artık bilmeyen yoktur diye düşünüyorum.Asıl olay sefer beyle bilgi alışverişi yapabilmek neyi doğru neyi yanlış biliyoruz.Onu öğrenebilmek ve kahvenin asıl amacına uygun birileriyle bişey paylaşabilmek sohbet edebilmek inanılmaz mutlu ediyor beni.Yani Erdem’in şeftali aroması alması her kahvede gerçekten 😂 unutulmaz bir gündü çok teşekkür ediyorum bu güzel davet ve kahveler için.
İnanır mısınız ben onun sebebini eve geçince anladım

1660210004479.png

yaklaşık 4-5 tane bundan içmişim aynı gün içerisinde. Sanırım o yüzden öyle oldu. Ama sebepsiz de olsa kahveleri her beğendiğimde stonefruit notasını bahane olarak kullanmaya bayılıyorum 🙃

Geri