• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tetra N Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yoyasak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İş yerime çok yakın hep gider çekirdek alırdım. Barista beyefendi her konuda çok yardımcı. Almak istediğim çekirdek ile hemen bir shot espresso yapar ikram eder, çekirdek hakkında bilgilendirirdi. Ama bahsettiğim beyefendi olmadığı zamanlarda bu işlerden pek de anlamayan başka bir beyefendi oluyordu. Sırf o başka beyefendinin tavırları yüzünden artık gitmiyorum.

Benimde sürekli kahve aldığım bir site. Sefer bey( Sefer Dağ ) sağolsun her konuda yardımca oluyor. İnstagram üzerinden sürekli soru sorduğum
ve hemen yardımcı olan nazik biri kişi. Kahvelerine gelecek olursak afrika kahveleri gerçekten çok güzel, kavrum dereceleri orta diyebilirim.
Etiyopya Banko gutiti ve Damo anaerobic benim zevkle içtiğim kahveler oldu. Güney amerika kahveleri bana pek hitap etmedi açıkçası, zaten
pek tercih etmiyorum! Site gerçekten kafa karıştırıcı, online shop yazan yere tıklayınca olay çözülüyor. :)
Çok teşekkürler yetisebildiğim kadarıyla ilgilenmeye çalışıyorum . Kısa bir süre zarfında online sitemizi daha aktif daha basit şekilde halletmiş olacağız :)

Damolarını çok beğenmiştim ve hakikaten lezzetli kahveler kavuruyorlar. Cebeci şubeleri bana çok yakın, fırsat buldukça gitmek istediğim bir yerleri var.
Aylık alımlarda öneri olarak son 2 aydır yazıyorum umarım toplu alım listesine girerler, bu organizasyonu rahatlıkla yapabilecekleri aşikar.

Her çekirdek aldığınızda gülüyorlar size:)
Ekli dosyayı görüntüle 20809
Afiyetler olsun 🙏 Güzel bir kaç projemiz olacak yakın zamanlarda onun çalışmalarını yapıyoruz . Site vs halledip ondan sonra daha rahat girmemiz daha keyifli olacaktır .Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Merhaba @Sefer Dağ espresso için önerdiğiniz çekirdekler nelerdir, ona göre sipariş geçmeyi planlıyordum.

Teşekkürler.
Merhabalar @Mehmetali asiditesi yüksek kahveler seviyorsan espresso da ethiopia serisini seviyorum ben . Özelikle yıkanmış kahveleri espresso da deneyimlemek benim için daha keyif verici. Yıkanmış aricha deneyebilirsiniz .Fiyat performans bandında ise mexico Altura vardı karakteri baya güçlü bir kahve hem espresso da hemde demlemede asiditesi gövdesi hissedilir bir kahve .Şimdiden afiyetler dilerim

Merhabalar @Mehmetali asiditesi yüksek kahveler seviyorsan espresso da ethiopia serisini seviyorum ben . Özelikle yıkanmış kahveleri espresso da deneyimlemek benim için daha keyif verici. Yıkanmış aricha deneyebilirsiniz .Fiyat performans bandında ise mexico Altura vardı karakteri baya güçlü bir kahve hem espresso da hemde demlemede asiditesi gövdesi hissedilir bir kahve .Şimdiden afiyetler dilerim
Eğer Ankara'da yaşıyorsan atölyeye gelerek kahvelere daha rahat bakabilirsin.

Bugün Tetradan Kenya meru ve Ethiopia banko gutiti siparişi verdim. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Bugün Kenya meru'yu demledim.
15/240
Kpro 7.4
V60- th 3
Buzdağı
94 derece
45 ml- 40 sn
20 sn içerisinde 150 ml e tamamlama
1:15 te 90 ml döküş.
Bitiş: 2:40
İlk ve ikinci dokuslerde hafif swirl
Sonuç: keyifli, parlak asidite ve kuru üzüm tadı. Beğendim.

15/240
Kpro 7.4
V60- th 3
Buzdağı
94 derece
45 ml- 40 sn
Tetra işinde çok iyi Ankara da adını çok duyarsın ama yerini çok bilmezsin bir kahvenin 40 yıl hatrı var derler ya onun gibi 1 kere kahve içen her kahve içmek isteyene tetrayı anlatıyor.

15/240
Kpro 7.4
V60- th 3
Buzdağı
94 derece
45 ml- 40 sn
Aynı esaslarla Ethiopia gutiti demledim. Tek fark bitiş 2:35.
Demleme esasında çok tatlı meyve kokuları aldım. Nasıl tarif edebilirim? Sert çekirdekli meyveler olabilir. İçerken, ilk içimde çok az tatlı bir baharat ve güzel bir asidite. Sogudukca kokusu ve tadi tatli narenciyeye evrildi :). Portakal kabuğunu elinizde sıkınca kalan koku gibi . Sogudukca tatlilik oranı arttı. Keyifliydi. Ama aftertaste kenya meru tercih ederim .

Etiyopya Aricha siparişim ulaştı. Paketleme çok şık gerçekten. Ayrıca küçük ikramınız içinde teşekkür ediyorum.

Amacım espresso olarak tüketmekti ancak iki kez v60’da denenim güzel sonuç verdi. Ellerinize sağlık @Sefer Dağ

Etiyopya Aricha siparişim ulaştı. Paketleme çok şık gerçekten. Ayrıca küçük ikramınız içinde teşekkür ediyorum.

Amacım espresso olarak tüketmekti ancak iki kez v60’da denenim güzel sonuç verdi. Ellerinize sağlık @Sefer Dağ
Afiyetler şekerler olsun 🙏

Adımıza açılan başlığı görmek bizleri çok mutlu etti. 2018'den bu yana Ankara'da kahve kültürü ve "iyi kahve" için durmadan çalışıyor, çabalıyoruz. Açılan başlığın yanı sıra hakkımızda bu denli olumlu yorumları görmek bizleri mutlu etti.

İşletme olarak Ankara 100.Yıl ve Cebeci şubemiz mevcut. Şubelerle ilgili gelen pek çok soruları açıklığa kavuşturmak istiyoruz.

Öncelikle ilk açılan 100.Yıl şubemiz 08.00 - 24.00'e kadar açık. 100. Yıl şubemizde şerbetçi otu ile hazırladığımız nitro brewden, nitelikli demlemelere kadar farklı deneyimler sunmaya çalışıyoruz.

Cebeci şubemiz ise son aylardaki değişim ile tamamen bir kavurma atölyesine evrildi. Her ne kadar 17:00'de kapatsak da bu süre zarfında gelen misafirlerimizle hem kahve konuşuyor hem tadımlar yapıyoruz. Atölye olması kimseyi korkutmasın, randevu alarak istediğiniz zaman ziyaret edebilir, en yeni deneylerimizde bizlere eşlik edebilir, görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Artık hem forumda hem çeşitli platformlarda takipçilerimiz ve tüm değerli kahveseverler ile daha sık etkileşimde bulunmak istiyoruz. Gerek bu başlık altında gerek mail yoluyla bizlere ulaşarak tüm sorularınızı ve önerilerinizi paylaşabilirsiniz.

Etkileşim atılımımızın şerefine 10-12 Ağustos günlerinde Cebeci Şubemizi ziyaret eden forum üyelerimize son 500 gram Etiyopya Damo espressomuzdan ikram edeceğiz. Böylece çok sevdiğiniz Etiyopya Damo'nun kapanışını birlikte yapmış olacağız. Ayrıca Cebeci Şubemizi ziyaret eden kahveseverlere tüm çekirdeklerde %10 indirim sağlayacağız.

Şehir dışındaki arkadaşlarımız hiç üzülmesin. Yakın zamanda foruma özel güzel bir indirim planlıyoruz.

Web Sayfamız ile ilgili yorumları da dikkate aldık. Yakın zamanda web sayfamız daha iyi bir hale gelecek. Tüm çekirdeklerimizi ve gelişmeleri shop.tetrancaffeine.com adresinden takip edebilir, sorularınız için dagsefer5@gmail.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

"From Ankara with love"

Geri