• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Temmuz Ayı Toplu Kahve Alımı ve Kahve Tadımı

Dükkandan alma seçeneği için ne zaman uğrayabiliriz? Balattan almayı düşünüyorum. Teşekkürler.

Ben de 3*250gr tercih ettim. Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Kargo teslimatını seçtim ama yakınlarda olursak dükkandan da teslim alabiliyor muyuz? Olabiliyorsa bunun için ne kadar önceden size haber vermek gerekiyor?

3x250 ye tabu burka ile ruanda koyup başka bi paket yapsaydınız keşke veya da içerikleri değiştirme şansımız var mı bazı kahveler damak tadımıza uymuyor ziyan oluyor hem böyle güzel bir seçenek olursa sevinirim

Emeği geçen herkese teşekkürler. 3*250 filtre ve 3*250 espresso çeşitlerini aldım.

Bi 5x150 de ben sipariş verdim. Bu kadar iyi bir indirim olacağını bilsem başka yerden sipariş vermeyip 1-2 paket de ekstradan söylerdim ama stok dolu :)

Ruanda shanga naturelin tadım notları hakkında bilgisi olan var mı?

Keşke 3x150 olsaydı elimde çok kahve var katılamayacağım galiba :(
Nerede oturuyorsunuz? Ben 3*250 sipariş verdim ancak biraz daha alım yapabilirim. 5*150 söyleyip 2 veya 3 pakedini paylaşabiliriz eğer yakın oturuyorsak

Nerede oturuyorsunuz? Ben 3*250 sipariş verdim ancak biraz daha alım yapabilirim. 5*150 söyleyip 2 veya 3 pakedini paylaşabiliriz eğer yakın oturuyorsak
Şu an Bursadayım ancak haftaya İstanbulda olacağım Kağıthanede oturuyorum.

3x250 ye tabu burka ile ruanda koyup başka bi paket yapsaydınız keşke veya da içerikleri değiştirme şansımız var mı bazı kahveler damak tadımıza uymuyor ziyan oluyor hem böyle güzel bir seçenek olursa sevinirim
Bende şahsen yanında şambali istiyorum ama olmuyor. Firma seçenekleri keyfimize göre değil firmanın keyfine göre damak zevkinize uymuyor ise kahve arkadaşlığı konu altında takas yapabilir hatta almayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler :)

Dükkandan alma seçeneği için ne zaman uğrayabiliriz? Balattan almayı düşünüyorum. Teşekkürler.
sitede dükkandan alma seçeneğini seçince 23.07.2020 tarihinden itibaren alınabileceği bilgisi yazıyormuş.

5x150 gr olarak sipariş verdim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Merakla bekliyorum :)

5x150g seçkisi siparişimi tamamladım. Emeği geçen herkese teşekkürler. İyi tadımlar.

Ruanda shanga naturelin tadım notları hakkında bilgisi olan var mı?
Merhaba
Ruanda Shanga tadım notları henüz tam olarak belirlenmedi. Kahve geçen hafta kavurmahanemize girdi şu an kavurma profilini tespit etmeye çalışıyoruz. 4 farklı kavurma sonucu ayva, çilek, vişne, şarapsı, mor çiçekler gibi tanımlamalarda bulunduk ama henüz tam olarak netleşmedi.
Yakında netleşir.

Merhaba
Ruanda Shanga tadım notları henüz tam olarak belirlenmedi. Kahve geçen hafta kavurmahanemize girdi şu an kavurma profilini tespit etmeye çalışıyoruz. 4 farklı kavurma sonucu ayva, çilek, vişne, şarapsı, mor çiçekler gibi tanımlamalarda bulunduk ama henüz tam olarak netleşmedi.
Yakında netleşir.
İşleme nasıl? Bir de türü nedir çekirdeklerin?
Ben profil oturana kadar bekleyeyim bu durumda:)

Tabu Burka sadece 23 kilo var elimize, herkesin tadabilmesi için sadece 150 gramlık paketlerde Kahve Kulubu için rezerve ettik. Keşke daha fazla olsaydı da 250 gramlık seçki paketine de koysaydık.

3x250 filtre seçkisinde ruanda zaten var.
içerikleri karışıklık olmaması için maalesef değiştiremiyoruz, kusura bakmayın.

Geri