• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Temmuz 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Merhabalar Değerli Kahveseveler;

Temmuz ayını Octagon'a ayırdığınız oylarınızla; daha sonrasında siparişlerinizle bize destek olduğunuz için teşekkür ederiz. Kahve fiyatı ve kargo konusunda sizlerin faydasına olabilecek en iyi kombinasyonu yaptığımızı düşünüyoruz. Sizlerde alımlarınızla bunu bizlere yansıttınız.

Genel olarak yorucu ama çok keyifli bir ayı geride bıraktık. Kargosunda sorun yaşadığımız bir kaç kahvesever dışında sorunsuz olarak ayı bitiriyoruz. Sayısı çok çok az olan ama anlayışlarıyla bize destek olan o kahveseverlere de teşekkür ediyoruz.

Kahveleri eline ulaşmış veya degas bekleyen üyelerin yorumlarını Temmuz tadım başlığı altında ay bitse de merakla beklediğimizi belirtmek isteriz.

Bu sürecin oluşmasını sağlayan forum yöneticilerine de Octagon olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Octagon olarak bundan sonra da yeni kahveler-süreçlerle alakalı hem internet sitemizde-instagram adresimizden hem de burdan sizlere güncel bilgileri paylaşmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla.

Octagon Coffee Roastery.

Elinize emeğinize sağlık. Dün bitmeden bir sipariş daha geçtim ve şu an yolda.
Kello benim gibi acemiler için demlemesi kolay ve çok keyifli kahve.
Kolaylıklar dilerim.

661753995540 numaralı siparişle bu ayı noktaladım sanırım. Biraz geç oldu ancak denemek için sabırsızlanıyorum şimdiden.

Sayın Octagon Coffee Roastery yetkilileri kiloluk alımlarda %25 indirim bekliyoruz. Bunu bir düşünün lütfen . ;)

Merhabalar, filo için kullandığınız Japanese reçetenizi öğrenmek mümkün müdür?
Selamlar hocam, yoğunluktan bakamadım kusura bakmayın. 20 gr kahve cmd 18-20 clik arası öğütüp 200 gram buzun üzerine 200 gram su. Suyu 4 parça çözerseniz muhtemel çözünmeye ulaşacaksınız. Su sıcaklığınız 95 derece olmalı. Su olarak Buzdağı ve Fuska kullanabilirsiniz.

Selamlar hocam, yoğunluktan bakamadım kusura bakmayın. 20 gr kahve cmd 18-20 clik arası öğütüp 200 gram buzun üzerine 200 gram su. Suyu 4 parça çözerseniz muhtemel çözünmeye ulaşacaksınız. Su sıcaklığınız 95 derece olmalı. Su olarak Buzdağı ve Fuska kullanabilirsiniz.
95 derece fazla değil mi diye ürksem de bir deneyim bakalım. Teşekkürler.

Son düzenleme:
95 derece fazla değil mi diye ürksem de bir feneyim bakalım. Teşekkürler.
Hayır fazla değil kahvenin kavrum profiline göre ayarlanır su sıcaklıgı açık kavrulmuş kahvelerde normal. Ben bugün demleme yaptım mesala 96C kullandım

Bir kaç deneme yaptım ve daha önce hiç almadığım yumuşak çayımsı bir sonuç aldım. Güzeldi. Suyu 4x50gr döküyorum demiştin, süreler nasıldır? Ben 20sn setler halinde toplam 80snde döktüm.

Geri