Merhaba.Pink champagne ve nectar yellow fruits için reçeteniz var mıdır?
Ekipmanlarım: origami,aeropress,comandante,cafec abaca
@vitusgökçen
@vitusgökçen
Merhaba, Origami için Pink Champagne reçetesi;Merhaba.Pink champagne ve nectar yellow fruits için reçeteniz var mıdır?
@vitusgökçen
Ethiopia Keramo sayfasında V60 için CMD 30 klik öneriyor. Aşırı kalın öğütüm değil mi bu, reçetede bir hata olabilir mi?
Ethiopia Faysel Abdosh Bombe için de sayfada reçete yok, başlangıç için ne önerirsiniz? Aslında genel olarak reçete yazmak yerine kahve ne kadar su tutuyor onu bilsek ona göre de kendimiz öğütüm ayarlarız.
@DaunterM reçete/deneyim başlığı henüz açılmadı sanırım.
Selamlar, Carbonic için biraz daha kalına gitmek mümkün olabilir. Demleme süreniz nasıldı?Bugün sitedeki tarifi uygulayarak ve Kuzeyden su ile 1 Temmuz kavrum tarihli Colombia Monteblanco Carbonic Maceration demledim. Sıcak halde acılık hissediliyor, soğudukça mevsemsileşse de beklediğim potansiyeli yansıtmıyor henüz. Degass bitmemiş gibi görünüyor hala, bu kahve özelinde 10 gün bence yeterli değil. 15. gün tekrar deneyeceğim.

Merhabalar, hario bol poşet filtre ile 2:13’de bitti. Bana degass acılığı gibi geldi ama bir de kalına gidip deneyeyim o halde 1-2 gün sonra.Selamlar, Carbonic için biraz daha kalına gitmek mümkün olabilir. Demleme süreniz nasıldı?
Sonuçları bekliyorum.Merhabalar, hario bol poşet filtre ile 2:13’de bitti. Bana degass acılığı gibi geldi ama bir de kalına gidip deneyeyim o halde 1-2 gün sonra.
Selamlar, Japanese için şöyle bişey denemiştim switchte.Merhaba, pink champagne'yi hario switch ile japanese demlemek istiyorum. Normalde deneme yanılma ile bir reçete çıkartıyorum ama gramaj az olunca riske girmek istemedim. Sizde var mıdır acaba böyle bir tarif![]()
Selamlar, nasıl espressolardan hoşlanırsınız ona göre öneride bulunayım.Merhabalar, espresso için ne önerirsiniz?
Merhaba, yeni kahve olarak sadece 1 premium ihtimali var henüz kesin değil. Onun dışında yenilik olarak düşünebileceğimiz yeni tadım paketleri satışa çıkacak.@vitusgökçen merhabalar. bu ay bitimine kadar yeni kahveler seçkiler olucak mı yenilikler. olucaksa hangileri acaba ?
Biri yogun govdeli digeri tatli olmak uzere iki cesit dusunuyorum. Govdeli olani sut bazli olan kahvelerde kullanirim. Yeniliklere de acigimSelamlar, nasıl espressolardan hoşlanırsınız ona göre öneride bulunayım.
Merhaba, yeni kahve olarak sadece 1 premium ihtimali var henüz kesin değil. Onun dışında yenilik olarak düşünebileceğimiz yeni tadım paketleri satışa çıkacak.
Merhaba, yeni kahve olarak sadece 1 premium ihtimali var henüz kesin değil.
Merhaba tekrar, ben Bombe Ayla ile hem hem espresso hem sütlü kahvelerde çok keyif alıyorum. Onu kesinlikle tavsiye ederim. Klasik espresso deneyimine yakın olarak Espresso Blend tavsiye ederim. Bunların dışında Honduras Las Calaveras ve Narino Fiesta gövdesiyle sizi memnun edebilir. Tatlılık olarak Dukamo ve Banko Gotiti de güzel birer seçenek olacaktır.Biri yogun govdeli digeri tatli olmak uzere iki cesit dusunuyorum. Govdeli olani sut bazli olan kahvelerde kullanirim. Yeniliklere de acigim![]()