• Nisan Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Nisa ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Parsa Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Temmuz 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

kahveanalisti

Barista
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
İndirim Kodunu Görmeniz için Üye Olmanız Lazım Arkadaşlar!

Oy Kullanabilme Kuralı: İlk üyelikten 45 gün geçtikten ve 15 mesaj kotası dolduktan sonra herkes aylık toplu alımlarda oy kullanabilecek.

Şimdi gelelim Temmuz'a.

Merhaba Arkadaşlar

Ankete katılan her (276) üyeye çok teşekkürler. Haziran toplu alım anketinde 1. çıkan firma Vitus Coffee&Roastery (72 oy) olurken 2. Spada Coffee (55 oy) oldu. 3.Firma (39 oy) ise Lot Coffee Roastery, 4. William Roastery (12 oy) oldu.

1.olan Vitus yetkilisi Gökçen bey ile iletişime geçtik. Kendileri hemen hazırlıklara başladıklarını ilettiler ve bize kısa bir sürede tekliflerini verdiler. Şimdiden güzel bir alım ayı olmasını diliyorum.

Sorularınız olursa anketle ilgili @kahveanalisti veya @gergingörünüşlüadam ve aramıza yeni katılan @emrekocakurt mesaj atarsanız sevinirim. Şimdiden herkese iyi alımlar!

Firmaya olan sorularınız için

Telefon: +905079595450
E-Posta: info@vituscoffee.com

İNDİRİM KODU BURADA
İçeriği görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.

İçeriği görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.
- 250 gr, premium, 1 kg ve XOX'lerde 0-2000 TL arası %25 indirim- 2000 TL üstü %30 indirim fiyat kodu!

Vitus Coffee Linki

1719786505165.png

1719786522196.png

Son düzenleme:
Herkese merhaba!

Bize gösterdiğiniz ilgi için herkese çok teşekkür ederiz. Güzel bir toplu alım olmasını diliyoruz. Mevcutta bulunan kahvelerimize yeni eklemeler yaparak seçeneklerinizi arttırmış bulunuyoruz. Web sitemize hepsi eklenmiş durumda. (paket görselleri güncellenecektir.)

İndirim kodunu kullandığınızda 0-2000 TL arası sepette %25, 2000 üstü %30 indirim alıyorsunuz. İndirim kodu tüm kahve kategorilerinde ve gramajlarda geçerlidir. Xox deneme setleri dahildir. Ücretsiz kargo limitimiz 700 TL. Kargo firması olarak Yurtiçi Kargo ile çalışmaktayız. Kilogramlık paketlerimizde hali hazırda % 10 oranında bir indirim bulunuyor kodu kullandığınızda bu indirimin üstüne indirim ekleniyor.

Seçkideki tüm ürünlerin sayfalarında bilgiler günceldir. Bazılarında reçete önerisi bulunmakta olmayanlarada günler ilerledikçe eklenecektir. Farklı ekipmanlar ile ilgili reçeteleri buradan yada WhatsApp hattımızdan bana sorabilirsiniz. Ek olarak kavrum profili açısından fikir edinebilmeniz için ürün bilgileri kısmında derecelendirmeleri görebilirsiniz.

Her gün 14:00'e kadar gelen siparişlerinizi aynı gün kargoya vermeye gayret göstereceğiz.Tüm kahvelerin kavrum tarihleri paketlerin üzerinde bulunuyor. Elimizde bazı kahvelerin geçtiğimiz hafta kavrulmuş stokları bulunuyor. Siparişini verdiğiniz kahvenin stoğu varsa öncelikle burdan gönderilecektir. Yeni kavrulmuş tercih etmek isteyenler siparişlerinin not kısmında bu taleblerini lütfen belirtsinler.

Seçkimize yeni eklenen bazı kahveler 8 Temmuz Pazartesiden itibaren kargoya verilmeye başlanacaktır. Eğer sepetinizde bu kahvelerden varsa kargonuz en erken 8 Temmuzda teslim edilecektir.

Etiyopya Bombe Ayla Premium Natural
Etiyopya Nensebo Refisa Yıkanmış
Etiyopya Bishan Wate Yıkanmış
Etiyopya Odako Natural
Etiyopya Faysel Abdosh Bombe Natural
Etiyopya Banko Gotiti Natural
Etiyopya Yirgacheffe Yıkanmış
Rwanda Humure Natural
Honduras Las Calaveras Natural
Burundi Ngozi Red Bourbon Yıkanmış
Kolombiya Narino Fiesta Yıkanmış

Ayrıca seçkiye yeni eklenen diğer kahveler:

Etiyopya Gara Agena Natural
Guatemala Yellow Honey
El Mirador Elkin Guzman Pink Champagne
El Mirador Elkin Guzman Nectar

Aşağıdaki ürünler hariç tüm ürünlerin stok durumu yeterli ve devamı vardır. Seçkide stok durumu kritik olan ürünler şunlardır:

Monteblanco Purple Caturra 30 adet
Monteblanco Coconut&Lemonade 15 adet
Monteblanco Carbonic Maceration 80 adet
Guatemala Yellow Honey 10 kg
Etiyopya Keramo Natural 35 kg

Yeni kahveler için ayın ortasına doğru Xox deneyim setleri planlıyoruz. Ayrıca bu hafta Etkin Dripperlar özelinde de bir indirim duyurumuz olacaktır.

Siparişleriniz bu hafta 04 Temmuz Perşembe günü kargoya verilmeye başlayacaktır. Siparişleriniz ile ilgili tüm sorularınızı WhatsApp hattından yada forum üzerinden iletebilirsiniz.

Whatsapp hattı: +905079595450

Seçkiyi her bütçeye uygun bol seçkili oluşturmaya çalıştık. Umarım keyifle tüketirsiniz!

Arkadaşlar sorularınız olursa @vitusgökçen Bey sorularınızı firma başlığı altında yanıtlayacak bugünlük. Keyifli bir alım ve güzel bir ay olsun. Firma başlığına şu linkten gidebilirsiniz; Vitus

Ben de böyle katılım sağladım, inşallah ay sonu bir alışveriş yapma daha imkânım olur.

Ekli dosyalar

• 12352352.png
    12352352.png
    62.1 KB · Görüntüleme: 351
Son düzenleme:
Selamlar @vitusgökçen Guetamala Yellow Honey ile Ethiopia Odako Natural'in tadım notalarını ve kavrum dereceleri aynı görünüyor. Burada bir yanlışlık olabilir belki diye yazmak istedim. Görsel ile açıklama farklı düşüyor. Sepetim hazır ama Guatemala mı almalıyım Ethiopia mı almalıyım bilemedim. Bombe Ayla'nın yanına ne gider sizce?

Selamlar @vitusgökçen Guetamala Yellow Honey ile Ethiopia Odako Natural'in tadım notalarını ve kavrum dereceleri aynı görünüyor. Burada bir yanlışlık olabilir belki diye yazmak istedim. Görsel ile açıklama farklı düşüyor. Sepetim hazır ama Guatemala mı almalıyım Ethiopia mı almalıyım bilemedim. Bombe Ayla'nın yanına ne gider sizce?
Buna özelden yanıt aldım teşekkür ederim.

#2521973 ile alıma katıldım :).

Bombe Ayla
Guatemala Yellow Honey
Monteblanco Nectar

Kampanya için Kahve Kulübü ekibine ve Vitus'a teşekkürler.

Bismillah

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2024-07-01 18.14.05.png
    Ekran Resmi 2024-07-01 18.14.05.png
    356 KB · Görüntüleme: 238
Arkadaşlar sorularınız olursa @vitusgökçen Bey sorularınızı firma başlığı altında yanıtlayacak bugünlük. Keyifli bir alım ve güzel bir ay olsun. Firma başlığına şu linkten gidebilirsiniz; Vitus

Ben de böyle katılım sağladım, inşallah ay sonu bir alışveriş yapma daha imkânım olur.

#4942000 ile alıma katıldım.

Aralık ayında denediğim kahvelerden çok memnun kalmıştım. İnşallah yine memnun kalırım. Forum ve Vitus'a teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240702_042330_Gmail.jpg
    Screenshot_20240702_042330_Gmail.jpg
    52.5 KB · Görüntüleme: 228
Geri