• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Temmuz 2024 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Rwanda yı deneyimledim, zp6 4.3 klik ve 93 derece su ile. 2:15 gibi demleme bitti. Herhangi bir aroma alamadım ama sanırım 95-96 derece çıkmam gerekecek
ince gidin 2.15 çok kısa kalmış sanki 2.40 felan hedeflemek daha mantıklı

Rwanda humure ve Etiyopya bombe ayla premium için reçete alabilir miyim v60 bazında. @vitusgökçen
Rwanda için

16 gr cmd red 38 click kahve
250 gr 94 derece su
ön demlemede hızlı bir döküş ile 30 gr su ekliyoruz. 30 saniye bekledikten sonra kalanı yavaş bir şekilde eşit 2 seferde döküyoruz. Arada 5 saniye kadar bekleyebilirsiniz. Demleme süresi 2:20-2:25 civarı olacaktır.

Bombe Ayla Premium için ise,

15 gr cmd red 40 click kahve
225 gr 93 derece su
40 gr ilk döküş 40 saniye bekleme. Kalanı eşit iki seferde hızlı şekilde döküyoruz. Arada 5 saniye duraksama yeterli olacaktır. 2:15 civarı demleme süresi.

Bu verdiğim reçeteler benim ve deneme grubumuzun keyif aldığı reçeteler. Parametreleri değiştirerek kendinize daha uygun fincanlar bulabilirsiniz her zaman :)

Keramodan, sitede belirtilen reçete ile verim alamadım.Espresso için kullanıyorum.Sonuç alabilen varsa paylaşabilir misiniz?

Selamlar, cold brew için 2-3 kilo kahve alacağım. Tavsiyeniz nedir?

Amatör bir demleyiciyim forumdaki arkadaşlara göre, satın aldığım Colombia El Mirador Catiope Pink Champagne'nin kokusu inanılmaz güzel geldi. Ayrıca Ethiopia Nensebo Refisa da hem V60 hem de Clever Dripper da dengeli bir tat aldım tam istediğim ne acılık ne sululuk her demlemede güzel bir kahve tadı aldım. Tabiki notaları yakalayamıyorum acemilikten dolayı.

Elinizde aldığım ilk kahve gibi yoğun bir kokuya sahip kahveniz varsa alabilirim tekrardan. Sitenizde en çok satılan kahveyi anlayabilmek adına sağdaki sıralamaya en çok satılan vs gibi bir seçenek de olabilir.

Amatör bir demleyiciyim forumdaki arkadaşlara göre, satın aldığım Colombia El Mirador Catiope Pink Champagne'nin kokusu inanılmaz güzel geldi. Ayrıca Ethiopia Nensebo Refisa da hem V60 hem de Clever Dripper da dengeli bir tat aldım tam istediğim ne acılık ne sululuk her demlemede güzel bir kahve tadı aldım. Tabiki notaları yakalayamıyorum acemilikten dolayı.

Elinizde aldığım ilk kahve gibi yoğun bir kokuya sahip kahveniz varsa alabilirim tekrardan. Sitenizde en çok satılan kahveyi anlayabilmek adına sağdaki sıralamaya en çok satılan vs gibi bir seçenek de olabilir.
Pink Champagne benzeri diyebileceğim yine infuse bir kahve daha var isterseniz Nectar Yellow Fruits. Onu deneyebilirsiniz bunlara ek olarak saydığınız demleme yöntemlerinde keyif alabileceğiniz, Bombe Ayla Premium, Banko Gotiti gibi kahvelerde uygundur.

Bu mesaj vesilesiyle de bu ay en çok satılan 5 ürünü yazmış olayım.
El Mirador Nectar
El Mirador Pink
Bombe Ayla Premium
Bombe Ayla
San Ramon Thermic Fermantation

Merhaba. 2367 Nolu siparişim ne zaman kargoya verirsiniz?

Merhaba.Bombe ayla için japanese reçetesi alabilir miyim?
V60 ya da hario switch için olabilir
@vitusgökçen
Selamlar daha önce switchte denediğim bir reçete vardı onu Bombe Aylaya uyarlamıştım. Paylaşıyorum;

20 gr kahve ince öğütülmüş, cmd red 32-34 click,
Server alabildiğine buz, 93 derece su toplam 220gr
Toplam demleme süresi 3:30
Kahveyi drippera yerleştirirken tabanı çukurlaştırıyoruz.
Önce dripperı iyice ısıtıyoruz (sadece dripperı), buzu servera yerleştirdikten sonra dripper açık bir şekilde 40 gr su ile 30 saniye ön demleme yapıyoruz. Arkasından bir 60 gr daha su ekliyoruz. Bu döküşten sonra dripperı kapalı duruma getiriyoruz ve 120 gr su daha ekliyoruz. Toplam demleme süresi 2:30'a gelince açıyoruz.

Selam arkadaşlar Bishan Wate paketini açarak demlemelerime başladım :) kahve aşırı fazla su tutuyor gibi geldi , aşağıya akmamak için bildiğiniz direniyor :) 7-8 defa demledim düzgün bir fincan çıkartamadım

Etiyopya Odako Natural bir zamanların meşhur çekirdeği Keramo'ya çok yakın hatta neredeyse aynısı diyebilirim buram buram baharatsı bir etiyopya. Baharatsı Etiyopya sevenler tercih etsin keyifli çekirdek sogudukça baharatsılık azalıyor ve Turunçgiller daha çok hakim olmaya başlıyor limonotu kıvamında diyebilirim ne çok ekşi ne tatlı ama Baharatsı tatları hala almaya devam ediyorsunuz agızda uzun süre kalıcı bir after taste bırakıyor.

Son düzenleme:
Geri