Merhabalar. Benim bildiğim bir kaç çeşit vardı en son belki stok şu an yoktur. Ben termoslu olanı tavsiye ederim. Çünkü camlı olan model alttan ısıtmalı ve bu da tada büyük oranda etki ediyor. Tabii ki kahve her ikisinde de belli bir dakikadan sonra tad kayması yaşamaya başlıyor. Termoslu olanda çok fazla renk seçeneği yok. Camlı olanda ise renk seçeneği daha tatmin edici. Renk konusu sizin tercihinize bağlıMerhaba, moccamaster aşamayı düşünüyorum. 1-2 sorum olacak. Cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
1- Gördüğüm kadarıyla birkaç modeli olduğunu gördüm. Farkları nedir? Ülkemizde sadece tek model var sanırım değil mi?
2- cam pot mu termoslu olanı mı önerirsiniz?
3- Amazon’da hem tek hem de modern diye bir seçenek var. Aralarında bir fark var mı?
4- Renk konusunda tavsiyeniz var mı?
5- cihazın malzemesi plastik mi?
Cevap için teşekkür ederim. Kendi sitesine baktığımda kbg ve kbgv select var. Bizde ise kbg select. Anlamadım ben açıkçası. Birde yurtdışı ürün görsellerinde alt kısımda sadece moccamaster yazarken bizim satıcıların hepsinde moccamaster select yazıyor. Eğer alırsam gelecek üründe ne yazacak merak ediyorum açıkçası.Merhabalar. Benim bildiğim bir kaç çeşit vardı en son belki stok şu an yoktur. Ben termoslu olanı tavsiye ederim. Çünkü camlı olan model alttan ısıtmalı ve bu da tada büyük oranda etki ediyor. Tabii ki kahve her ikisinde de belli bir dakikadan sonra tad kayması yaşamaya başlıyor. Termoslu olanda çok fazla renk seçeneği yok. Camlı olanda ise renk seçeneği daha tatmin edici. Renk konusu sizin tercihinize bağlıCihaz genel anlamda çok hafif ve bir çok yeri plastik ancak gerçekten güzel kahveler ortaya koyuyor.
Rutin olarak temizlik yapıldığında tad anlamında herhangi bir etkilenme olmaz diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten keyifli kahveler ortaya çıkıyor.Termoslu modeller içi metal olduğu için kahvenin tadını etkileyebilir mi sorusu var aklımda.
Düğününüzde size bundan takabilirim @jaythebabygeishaAltin filtre HARARETLE tavsiye ederim. Gercek altin kaplama ama cakma sari renklilerden degil, cok zor bulunur ama deger mi? Kesinlikle!
3 ayri cesidini denedim, en iyisi ve cuk diye oturani bu: SwissGold KF4. Su anda maalesef uretimi yok ama eBay’e dusuyor bazen.
Tipi sekli de bu:
Ekli dosyayı görüntüle 25486
Arkadaşlar merhaba, 13 sayfayı okumaya üşendim o yüzden özür dileyerek soruyorum; bu makinenin suyu ısıtma ve akıtma kısmı ile merak ettigim bir husus var, suyun ısındığı, geçtiği ve aktığı kısım hangi materyalden? Filtreyi koyduğumuz plastik kısmı cam veya metal başka bir aparat ile değiştirebiliyor muyuz? Plastik aksamları olmayan otomatik bir filtre kahve makinesi arıyorum da..![]()
Alüminyumsa yine sıkıntıymış, teşekkürlerSuyun ısınıp aktığı yere kadarki bölüm alüminyum diye biliyorum, plastik değil onu kesin biliyorum. Fakat dripper plastik. Dripperı çıkarıp yerine karaf üzerine porselen V60 veya düz taban plastik dripper koyabilirsiniz ama kendi karafına doğru şekilde bir akış olur mu bilemem. Biraz uğraşırsınız alternatif çözümler muhakkak bulabilirsiniz.
Şimdi hatırladım, kimse de düzeltmemiş. Borular bakırdan. Kesin bilgi, yayalım.Alüminyumsa yine sıkıntıymış, teşekkürler![]()
O zaman işler değişirŞimdi hatırladım, kimse de düzeltmemiş. Borular bakırdan. Kesin bilgi, yayalım.
Kullanabilirsiniz, resimdeki siyah moccamaster gibi değil mi?O zaman işler değişirdripper kısmını modifiye etmeden direkt v60 kullanabiliyorsam süper olacak benim için, onu bi araştırayım.
Evet ama sanki o da v60 koyduğu yeri modifiye etmiş gibi. Dripper tutan kısmı kolay sökülüyorsa chemex de koyabilirim. V60 vb. dripper ile kullan arkadaşlar aydınlatsa güzel olacak aslında.Kullanabilirsiniz, resimdeki siyah moccamaster gibi değil mi?
Dripperı tutan kısmı modifiye değil. Kendi eklentisi. O kısım sökülüyor mu hatırlayamıyorum, artık makine yok bende.Evet ama sanki o da v60 koyduğu yeri modifiye etmiş gibi. Dripper tutan kısmı kolay sökülüyorsa chemex de koyabilirim. V60 vb. dripper ile kullan arkadaşlar aydınlatsa güzel olacak aslında.
Koyamazsınız.Damlatma önleyici mekanizma buna izin vermiyor.Koysanızda hic mantikli değil.v60 veya pour over dripper icin su akişinin önemini biliyoruz.Ayrıca ne kadar gerekli tartışılır.Bu tarz makineler en az 4-5 kisilik demlemeler icin uygundur.1-2 kişiyseniz içebileceginiz en iyi kahveleri manuel içebilirsiniz.1-2 kisi hangi filtre kahve makinesi olursa olsun kolaylık değil zorluk yaratır.Evet ama sanki o da v60 koyduğu yeri modifiye etmiş gibi. Dripper tutan kısmı kolay sökülüyorsa chemex de koyabilirim. V60 vb. dripper ile kullan arkadaşlar aydınlatsa güzel olacak aslında.