Ben artık elimde makine olmadığı için damlama engelleyici parçasını düşünememişim. Bunu göz ardı etmemek lazım, fakat diyelim ki bunu çözdünüz, yine benim yukarıda sorduğum soruya cevap olarak arkadaşın dediği gibi V60 dan ne kadar verim alacaksınız? Moccamaster'ın su akışı V60 a göre uygun olmayacaktır.Koyamazsınız.Damlatma önleyici mekanizma buna izin vermiyor.Koysanızda hic mantikli değil.v60 veya pour over dripper icin su akişinin önemini biliyoruz.Ayrıca ne kadar gerekli tartışılır.Bu tarz makineler en az 4-5 kisilik demlemeler icin uygundur.1-2 kişiyseniz içebileceginiz en iyi kahveleri manuel içebilirsiniz.1-2 kisi hangi filtre kahve makinesi olursa olsun kolaylık değil zorluk yaratır.
Ben illa ki makine istiyorum heves ettim diyorsaniz da sage nin makinesine bakin.Onda pour over eklenti aparati var. Ama onda dahi sicsklik stabilizasyonu icin oncesinde ssdece su döndürenler var.Ben ne anladım oyle kolaylıktan.Ayrıca delonghi clessidraya da bakabilirsiniz.
Bunları 5 senelik kahve deneyimime dayanarak ve moccamaster sahibi biri olarak söylüyorum.Yıllardir tozlanmis bir sekilde köşe de yatıyor
Son düzenleme: