• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (Anket Sonucu!!)

ben de üzüldüm, arkadaş bu teklifi yaptığına göre belli ki daha kahvelerin gelmesine çok var. çizi reklamında tavuk yemeği geldi gelecek diye beklerken ustanın daha tavuğu yakalamaya çalışmasını gören adam gibi hissettim :)
Bu vesileyle soran herkese verdiğim cevabı genel olarak açıklayayım. Siparişlerin çoğunu gönderdik. Salı gibi hepsini bitirmiş olmayı planlıyoruz. Kargo maili gelmediyse siparişiniz çıkmamıştır, sormayalım lütfen :)

Kartları çok sevdim, çok samimi ve keyifli bir aksiyon olmuş mektup ile birlikte. :coffee:
Yıkanmış, anaerobik Kolombiya El Paseo'yu merak etmiyor değilim.🧐 Sabırsızlanıyorum 01/03/2021 tarihinde denemek için.
TH-1 ile de tüm Cafec filtre ailesi tamamlanmış oldu böylece dolabımda.
Tekrardan emeği geçenlerin, düzenleyenlerin, çekirdekleri kavurup, paketleyenlerin eline emeğine sağlık. 🙏

L61Beh.jpg

Sticker için henüz yer bulamadım ama laptop'un kapağına yapıştıracağım gibi. 😀

Merhaba, bu ay kampanya fırsatıyla ilk defa kahvelerinizi denedim ve gerçekten çok beğendim (ben düz bir ev kullanıcısıyım, öğütücüm bile Hario o kadar diyeyim). Şubat bitmeden yetişeyim diye bu gün 3. paketi de sipariş ettim. Acaba önümüzdeki aylarda aylık kahve aboneliği gibi bir uygulama düşünür müsünüz kahve fiyatlarının çok zorladığı bu dönemde? Zira düzgün çekirdek fiyatları çılgın limitleri zorluyor artık ama maalesef aradığım Colombia lezzetini de Santa Rosa'da buldum. Teşekkürler

Merhaba,

bireysel fazla alımlarda olduğundan herkese 1 adet gönderiyoruz ki yetebilsin ve herkes tadabilsin. Bu durumu bilemedik haliyle :) . Sipariş numarasını özelden yazarsanız 3 adet daha gönderelim. İnce düşünceniz için teşekkür ederim, kusura bakmayın.
@batugen selam olsun. Arkadaşların da numuneleri geldi. Çok teşekkür ederiz. İşinizde çok başarılı olmanızı dilerim. 🙏

Ekli dosyalar

• 20210226_132637.jpg
    20210226_132637.jpg
    92.4 KB · Görüntüleme: 158
Benim de kahvelerim bugün ulaştı. Şuan arsosala deniyorum, kokusu cezbedici, tadım notlarını şimdiye kadar denediğim tüm çekirdekleri gibi çok rahat veriyor. Kavrum homojen, gözüme hiç defect çarpmadı. herhangi birine gözüm kapalı tavsiye ettiğim 2-3 kavurucudan biri. elinize sağlık, tebrikler.

Benimde çekirdekler geldi, kutu çok güzel hazırlanmış, özenilmiș ve emek verilmiş. Bu ay ki toplu alıma katıldığım için çok mutluyum. Herkesin eline emeğine sağlık.

Batu beye buradan da teşekkür etmek istedim. Kargoyla gelirken 1 paket kahvem patlamıştı. Bu durumu kendisine ilettikten sonra yeni kahveyi gönderdi. Bugün teslim aldım. Kendisine bu güzel hareket için çok teşekkür ediyorum.

Ben de bugün teslim aldım , kahvelerimi emeği geçenlere teşekkür ederim . 🙏

@batugen filtreleri ivedilikle gönderdiğimiz için teşekkür ederim.

Hario filtrelere göre çağ atladığımı hissettim. Sanıyorum bundan sonra sadece Cafec filtre kullanacağım :)

Herkesin kahvesi gelmiş tek ben kaldım sanırım :(

Ben de son saatlerde sipariş verdim.
Filtre seti ve santa rosa ile.
Acelem yok ne kadar geç o kadar iyi.
87045

Kahvem var aslında acelem yok, ama merak ediyorum

Geri