• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (Anket Sonucu!!)

Whatsapp gurubu için mesaj atmama rağmen daha alınmadım linki nasıl elde edebilirim

Whatsapp gurubu için mesaj atmama rağmen daha alınmadım linki nasıl elde edebilirim
Tüm bildirimleri görün diyin orada NODRAC hesabının yaptığı duyuruda kopyalanabilir bir link görceksiniz oradan ulaşabilirsiniz. Arkadaşlar kusura bakmayın hem iş hem ev hem forum her noktaya tam yetişemiyoruz elimizden gelen hızla herkese çözüm sunmak ile ilgileniyoruz. Anlayışlarınız için teşekkürler :)

Sticker organize etmeyeli neredeyse bir yıl olmuş. Stickerlarınızı eskidiğini düşünerek bir organizasyon yaptık. Bu ay ki toplu alım ile birlikte ücretsiz birer adet sticker olacak pakette. Şu ana kadar Şubat ayı için 300 e yakın sipariş gelmiş. Ben 320 ye yakın sticker bastırıp tek tek elle kestim :) Alamayan arkadaşlar olursa şimdiden kusura bakmasın.

Ekli dosyalar

• 3F6358B8-30FC-4C8E-9B91-DD93295B7D55.png
    3F6358B8-30FC-4C8E-9B91-DD93295B7D55.png
    727.8 KB · Görüntüleme: 397
5. Wp grubuna dair yeni üye olarak, link bugün geldi ve hemen ilk alımımı yaptım. Ekipmanlarımın da (v60, değirmen,kettle) bugün gelmesi ayrı bir heyecan😊 emeği geçenlere teşekkürler. Sabırsızlıkla bekliyorum, ilk v60 demlememi gerçekleştireceğim

Siparişi bekletiyordum, Sticker uğruna erkene çektim alımı :D

Ben de alımı yaptım. Umarım stickerlara yetişebilirim.
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

sanirim mart ayıni es geçecegim emeği gecen arkadaslara tesekkurler

Arkadaşlar, lütfen firmaya ve/veya diğer arkadaşlarımıza "kahvem neden hala gönderilmedi" tarzı mesajlar göndermeyin. Aksayan bir durum olmadığı için bu mesajlar iş yükünden başka bir şey oluşturmuyor.

Seti satın aldığınız linkte açıklamada "operasyonel anlamda limitli" olduklarını belirtmişti firma; sipariş sırasına göre kargolanacak.

Bugün 46 kişinin kargosu yola çıkıyor, afiyet olsun!

Son düzenleme:
Kahveler ile filtre kağıdı da sipariş etmiştim.
Sonra baktım filtre kağıtlarım bu hafta sonunu çıkarmayacak, durumu bildirdim Batu beye .
Ne mi yaptı;
Siz hafta sonu sıkıntı yaşamayın diye, hemen filtre kağıtlarımı yolladı, şu an elimdeler.
Kendisine buradan da teşekkürlerimi iletmek istedim. 🙏🙂🙏

A9D8D1B4-A00A-4527-9800-6746557CFDA8.jpeg
İlk görsel gelsin o zaman :) Muhteşem kokular ile açtığım kahveleri demlemek için sabırsızlanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler☺️

Son düzenleme:
Taze taze ulasti, ozenle hazirlanmis ayrintilari cok guzel dusunulmus, limitli operasyonla bunlar oluyorsa daha buyuk ekiplerle neler basarilmaz;) Organizasyonda emegi gecenlere, Clean Cup ekibine cok tesekkurler...

Ekli dosyalar

• D1A2D7E1-C98D-46A0-96AB-C22328939BD0.jpeg
    D1A2D7E1-C98D-46A0-96AB-C22328939BD0.jpeg
    117.2 KB · Görüntüleme: 225
Geri