• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (Anket Sonucu!!)

Ben de aldım. Clean Cup uygun fiyata satıyor. Bunun üstüne İndirim de yapmış. Çokça övülen Santa Rosa'yı denememiştim onu da ekledim. Benim için güzel bir tadım ayı olacağını düşünüyorum. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Birkaç ay aradan sonra bu toplu alıma 3x150gr kahvekulübü seçkisi ve 250gr Santa Rosa ile katıldım. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim. İçimdeki ses bu toplu alımdaki çekirdekler çok güzel kavrulacak toplu alım olduğu için şişirilmeyecek dedi.

86629 sipariş nosu ile 2 paket geçtim bakalım. Emeği geçenlere teşekkür ederim

Bu rüzgara kapılmamak elde değil. :giggle: Emeği geçenlerin eline sağlık.
Hazır sepet dolmuş bir de TH-1 ekledim.:coffee:

Ek: Bu arada sipariş notuna da yazmıştım, buradan da eklemiş olayım. Benim siparişi (No:86649) ayın en son kavrum ve gönderim grubuna dahil edebilirsiniz.😇 No panik, no acele.🤝

Son düzenleme:
:') şimdi sipariş geçsem de gördüğüm kadarıyla kahvenin bana ulaşması baya zaman alacak. Bu nedenle bir süre rüzgar durulsun öyle sipariş geçeceğim. Emeği geçen herkesin eline sağlık.

Emeği geçenlere teşekkürler. Keşke birde yanında 1 litre ters ozmoz sularından yollasalar. İyi suyun kahveye olan etkisini görebilsek 😍

Arkadaşlar şimdi wp duyuru grubuna linkler yollanıyor. ben mail adresi yollamış arkadaşlara yolluyorum gün içinde Kahve Kulübü duyuru bannerına da linkleri görebilceğiniz bir bağlantı ayarlıycaz herkese şimdiden iyi alımlar :)
Wp grubuna bende dahil olabilirmiyim

Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim @batugen teşekkürler kahve çekirdeklerini heyecanla ilk defa deneyimleyeceğiz eşimle .
👨🏼‍🚀
👔
👖

Stok durumumu ayarlayamadığımdan toplu alımları kaçırıyordum hep bu sefer denk getirebildim :eek: Emeği geçen arkadaşlara ve bu güzel paketi sunan Batugen'e teşekkürler.

2 gün önce clean cuptan 3lü paket siparişim oldu. Ay sonuna doğru alırım artık elimde 1kg kahve var. :)

Filtre + santa rosa siparişimi verdim emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

86683 sipariş numaram ile katıldım kervana 🤣 Hem oyumla sonucu aynı olan seçimlere alışık değilim ayrı bir mutluluk veriyormuş. Destekledim siparişimle verdiğim oyu da ☕☕
Emeği geçen herkese ve Clean Cup’ a teşekkürler...

Umarım ay sonuna doğru stok olur.
Elimizdeki stok bitsin sipariş verelim

Whatsapp 4. Gruba link paylaşımı olmadı, özelden bende link alabilir miyim

Son düzenleme:
Geri