Ben de aldım. Clean Cup uygun fiyata satıyor. Bunun üstüne İndirim de yapmış. Çokça övülen Santa Rosa'yı denememiştim onu da ekledim. Benim için güzel bir tadım ayı olacağını düşünüyorum. Emeği geçenlere teşekkür ederim.
@batugen in sesidir o sesBirkaç ay aradan sonra bu toplu alıma 3x150gr kahvekulübü seçkisi ve 250gr Santa Rosa ile katıldım. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim. İçimdeki ses bu toplu alımdaki çekirdekler çok güzel kavrulacak toplu alım olduğu için şişirilmeyecek dedi.
Kendisiyle hiç alışverişim olmadı ama bu kadar üyenin de güzel duygularını görmezden gelemedim@batugen in sesidir o ses![]()
Wp grubuna bende dahil olabilirmiyimArkadaşlar şimdi wp duyuru grubuna linkler yollanıyor. ben mail adresi yollamış arkadaşlara yolluyorum gün içinde Kahve Kulübü duyuru bannerına da linkleri görebilceğiniz bir bağlantı ayarlıycaz herkese şimdiden iyi alımlar![]()
Aynı şekilde bir link de ben alabilir miyimWhatsapp 4. Gruba link paylaşımı olmadı, özelden bende link alabilir miyim
Thread 'Kahve Kulübü WhatsApp'da! Duyuru Grubuna Katıl, İndirimleri Kaçırma!'Merhabalar, ana sayfadaki wp katılım linki çalışmıyor, ben de gruba üye olmak istiyorum. Desteğinizi rica ederim.