• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (Anket Sonucu!!)

Sevgili @batugen,

1'den fazla paket almak mümkün sanırım. (Keşke 1 ya da 2 adet şeklinde sınır olsaydı)

5-10 adet bu paketten alan arkadaşların paketlerini (1 adet deneme paketi alıp kahvesini bekleyen, başka kahvesi de olmayan arkadaşları mağdur etmemek için) daha geç çıkarırsan çok yerinde olur diye düşünüyorum. Nitekim 5-10 paket -yani 2-5 kg.- kahve alan arkadaş bunu ya ticari olarak kullanmak için alıyordur ya da buzluğa atmak için.

Dolayısıyla herhangi bir acelesi olmayacaktır.

Toplu alımda emeği geçen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.

Sevgili @batugen,

1'den fazla paket almak mümkün sanırım. (Keşke 1 ya da 2 adet şeklinde sınır olsaydı)

5-10 adet bu paketten alan arkadaşların paketlerini (1 adet deneme paketi alıp kahvesini bekleyen, başka kahvesi de olmayan arkadaşları mağdur etmemek için) daha geç çıkarırsan çok yerinde olur diye düşünüyorum. Nitekim 5-10 paket -yani 2-5 kg.- kahve alan arkadaş bunu ya ticari olarak kullanmak için alıyordur ya da buzluğa atmak için.

Evet sonuna kadar katılıyorum, bu hafta herkes bir paket alsın mümkünse yoğunluk geçtikten sonra bir daha sipariş verilebilir. Sonuçta ay sonuna kadar link açık ve alım devam ediyor.

Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Fiyat konusundaki eleştirilere katılmıyorum. Tahmin ediyorum ki bundle oluşturmanın da kavurucu için belli başlı zorlukları var. Kahveler geldikten sonra forumdakilerle birlikte tadım yapmak oldukça keyifli olacak.

Emeği geçen hereke çok teşekkürler..1 paket filtre seti aldım kargo da ücretsiz çıkacak şekilde düzenlenmişti...site çöktü alırken ciddi sıkıntı oldu:) konfirmasyon maili de gelmedi siparişi üyelikten teyid ettim

Sevgili @batugen,

Bu nasıl bir genelleme? Ben 4 paket aldım buzluğa da atmayacağım, evde kahve stoğum da yok. Aylık kahve tüketimim sizden fazla muhtemelen. Neden ben bekliyorum da size önce geliyor onu anlamadım:) Garip bir istek olmuş.

1 bundle ve 1 traditional filtre ile alima katıldım, emeği geçen forumdaki bütün arkadaşlara ve @batugen e cok teşekürler!

Ben de sipariş geçtim. Toplu alımda emeği geçen arkadaşlara teşekkürler. Ayrıca @batugen esnaflık ve müşteri memnuniyeti konusunda mükemmel işler yapıyor. Bu sebeple kendisine hem teşekkür ediyor hem de kolaylıklar diliyorum :)

Ödemeyi kredi kartı puanlarıyla da yapabiliyorsunuz. Ben Axess puanlarımla ödedim aldığım 1 adet filtre paketi.

Merhaba bende ilk alımımı yaptım kulüp üzerinden. Teşekkür ederim emeği geçen arkadaşlara. 🙏

kargo yok diyorsanız çok iyi olmuş o zaman . stoktan dolayı ay sonuna doğru almalı artık. emeği geçenlere teşekkürler

Geri