• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (Anket Sonucu!!)

Arkadaşlar selam yazılan yorumların çoğu az okunuyor galiba

Whatsapp için; @mtgg arkadaşımıza özel mesaj atarsanız size yardımcı olucaktır
Whatsapp kullanmayan arkadaşlar için; bana özel mesaj atarsanız mail adresenizi alım linkleri geldiğinde sizlere mail yolu ile gönderim sağlayalım. (Neden mail, gün içinde buraya pek giremiyorum ve burada herkese özel mesaj atmak uzun sürüyor mailleri alıp tek seferde mail atmak benim açımdan daha kolayıma geliyor.)

Alım ne zaman olacak ve nasıl dahil olabilirim. Kahve konusunda hiç bilgim yok isimlerde garip hepsi birbirine benziyor okudukça kafam karışıyor :)
ben de başlayalı çok uzun zaman olmadı. bu damak tadı ile alakalı bir durum olduğu için. herkesin yaptığı gibi deneyimleyerek kendi zevkinizi bulmanız olacak. örneğin etyopya,guetemala, kolombiya, brezilya vs kahvelerini kaliteli kavuruculardan tatmanız gerekecek. ben şimdiye kadar 6-7 kavurucudan kahve denedim hala da deniyorum :) 🖐

Bataklığa hoş geldiniz :D
Makineyi alana kadar 3 ay geçti. 300 tl den başladım 10 bine kadar çıktım en son ortada bir yerde durdum. Bir sürü özellik fark var. Şimdi makine kargoda bi çekirdek sipariş edeyim dedim demez olaydım. Deneye deneye bulucam onu anladımda en azından yeni kavrulmuş çekirdek alayım baştan pişman olmayayım diyorum 😄

ben de başlayalı çok uzun zaman olmadı. bu damak tadı ile alakalı bir durum olduğu için. herkesin yaptığı gibi deneyimleyerek kendi zevkinizi bulmanız olacak. örneğin etyopya,guetemala, kolombiya, brezilya vs kahvelerini kaliteli kavuruculardan tatmanız gerekecek. ben şimdiye kadar 6-7 kavurucudan kahve denedim hala da deniyorum :) 🖐
Toplu alımdan 3 çeşit alıp deneyelim bakalım :)

Makineyi alana kadar 3 ay geçti. 300 tl den başladım 10 bine kadar çıktım en son ortada bir yerde durdum. Bir sürü özellik fark var. Şimdi makine kargoda bi çekirdek sipariş edeyim dedim demez olaydım. Deneye deneye bulucam onu anladımda en azından yeni kavrulmuş çekirdek alayım baştan pişman olmayayım diyorum 😄
Espresso için istiyorsanız pişman etmeyecektir bu kahveler. Fakat kahvelerin ulaşması 10 gün sonra filan olur en erken sanırım. Buna göre planlama yapın bence :)

Evet espresso için istiyorum. 10 gün makine bana ben ona bakarak geçmez. Bunlar gelene kadar bulunduğum yerde 100 gr alırım idareten :)
Makineyi öğrenene kadar daha ucuz çekirdekleri alıştırma yapın bence .
Ucuz çekirdekleri sanalbaharat.com veya kahhve.com vb. Sitelerden bulabilirsiniz. Açık kavrum filtre kavrum olanları tercih edin , ucuz cekirdek satılan yerlerde genelde filtre kavrum diğer yerlerin espresso kavurumu gibi oluyor

Arkadaşlar merhaba herkese

Whatsapp giriş için linkteki konudan anketi doldurursanız yardımcı olabiliriz.

(Neden mail, gün içinde buraya pek giremiyorum ve burada herkese özel mesaj atmak uzun sürüyor mailleri alıp tek seferde mail atmak benim açımdan daha kolayıma geliyor.)
Hocam aslinda ben de siz yorulmayin diye duyuru yontemini tavsiye etmistim. Bildigim kadariyla duyuru olarak paylastiginizda uyelere bildirim gidiyor ve sadece uyeler goruyor.
Simdi bir de mail toplamak ve yollamak ile ugrasacaksiniz. Ek olarak zaten anket, kavurucuyla iletisim vs gibi dertleriniz var. Bir de mail geldi-gelmedi gibi dertler almayin basiniza :)

Hocam aslinda ben de siz yorulmayin diye duyuru yontemini tavsiye etmistim. Bildigim kadariyla duyuru olarak paylastiginizda uyelere bildirim gidiyor ve sadece uyeler goruyor.
Simdi bir de mail toplamak ve yollamak ile ugrasacaksiniz. Ek olarak zaten anket, kavurucuyla iletisim vs gibi dertleriniz var. Bir de mail geldi-gelmedi gibi dertler almayin basiniza :)
aynen onu bu sabah görüştük oda mantıklı :D bi linkler aktif hale gelsin o zaman planlama yaparız birde kahve kulubü olarakta bir süprizimiz var sınırlı miktarda tabi paketlerinizi açtığınızda süpriz ile karşılaşırsanız instagramda bi storyinizi alırız artık :D

aynen onu bu sabah görüştük oda mantıklı :D bi linkler aktif hale gelsin o zaman planlama yaparız birde kahve kulubü olarakta bir süprizimiz var sınırlı miktarda tabi paketlerinizi açtığınızda süpriz ile karşılaşırsanız instagramda bi storyinizi alırız artık :D
Bunu duyunca Clean Cup kahvelerini ve kahvelerkulubu sürprizini merakla bekliyoruz. :rolleyes:

Arkadaşlar son hazırlıklar yapılıyor web sitesi altyapısı üzerinden batu bey ile görüştük bu akşama yetiştirmeye çalışcakmış en kötü öğlen aktif hale gelir dedi. Gecikme için özürlerini iletti.
barnaklar mouse üzerinde, bekliyoz valla :D

Geri