Hayır wp üzerinden paylaşılacak.Bu sayfadan da link paylaşılmayacak mı ?
Hayır wp üzerinden paylaşılacak.Bu sayfadan da link paylaşılmayacak mı ?
ben de başlayalı çok uzun zaman olmadı. bu damak tadı ile alakalı bir durum olduğu için. herkesin yaptığı gibi deneyimleyerek kendi zevkinizi bulmanız olacak. örneğin etyopya,guetemala, kolombiya, brezilya vs kahvelerini kaliteli kavuruculardan tatmanız gerekecek. ben şimdiye kadar 6-7 kavurucudan kahve denedim hala da deniyorumAlım ne zaman olacak ve nasıl dahil olabilirim. Kahve konusunda hiç bilgim yok isimlerde garip hepsi birbirine benziyor okudukça kafam karışıyor![]()
Makineyi alana kadar 3 ay geçti. 300 tl den başladım 10 bine kadar çıktım en son ortada bir yerde durdum. Bir sürü özellik fark var. Şimdi makine kargoda bi çekirdek sipariş edeyim dedim demez olaydım. Deneye deneye bulucam onu anladımda en azından yeni kavrulmuş çekirdek alayım baştan pişman olmayayım diyorumBataklığa hoş geldiniz![]()
Toplu alımdan 3 çeşit alıp deneyelim bakalımben de başlayalı çok uzun zaman olmadı. bu damak tadı ile alakalı bir durum olduğu için. herkesin yaptığı gibi deneyimleyerek kendi zevkinizi bulmanız olacak. örneğin etyopya,guetemala, kolombiya, brezilya vs kahvelerini kaliteli kavuruculardan tatmanız gerekecek. ben şimdiye kadar 6-7 kavurucudan kahve denedim hala da deniyorum🖐
Amin cümlemizinAllah yardımcınız olsun![]()
Espresso için istiyorsanız pişman etmeyecektir bu kahveler. Fakat kahvelerin ulaşması 10 gün sonra filan olur en erken sanırım. Buna göre planlama yapın benceMakineyi alana kadar 3 ay geçti. 300 tl den başladım 10 bine kadar çıktım en son ortada bir yerde durdum. Bir sürü özellik fark var. Şimdi makine kargoda bi çekirdek sipariş edeyim dedim demez olaydım. Deneye deneye bulucam onu anladımda en azından yeni kavrulmuş çekirdek alayım baştan pişman olmayayım diyorum![]()
Evet espresso için istiyorum. 10 gün makine bana ben ona bakarak geçmez. Bunlar gelene kadar bulunduğum yerde 100 gr alırım idaretenEspresso için istiyorsanız pişman etmeyecektir bu kahveler. Fakat kahvelerin ulaşması 10 gün sonra filan olur en erken sanırım. Buna göre planlama yapın bence![]()
Makineyi öğrenene kadar daha ucuz çekirdekleri alıştırma yapın bence .Evet espresso için istiyorum. 10 gün makine bana ben ona bakarak geçmez. Bunlar gelene kadar bulunduğum yerde 100 gr alırım idareten![]()
Hocam aslinda ben de siz yorulmayin diye duyuru yontemini tavsiye etmistim. Bildigim kadariyla duyuru olarak paylastiginizda uyelere bildirim gidiyor ve sadece uyeler goruyor.(Neden mail, gün içinde buraya pek giremiyorum ve burada herkese özel mesaj atmak uzun sürüyor mailleri alıp tek seferde mail atmak benim açımdan daha kolayıma geliyor.)
aynen onu bu sabah görüştük oda mantıklıHocam aslinda ben de siz yorulmayin diye duyuru yontemini tavsiye etmistim. Bildigim kadariyla duyuru olarak paylastiginizda uyelere bildirim gidiyor ve sadece uyeler goruyor.
Simdi bir de mail toplamak ve yollamak ile ugrasacaksiniz. Ek olarak zaten anket, kavurucuyla iletisim vs gibi dertleriniz var. Bir de mail geldi-gelmedi gibi dertler almayin basiniza![]()
Bunu duyunca Clean Cup kahvelerini ve kahvelerkulubu sürprizini merakla bekliyoruz.aynen onu bu sabah görüştük oda mantıklıbi linkler aktif hale gelsin o zaman planlama yaparız birde kahve kulubü olarakta bir süprizimiz var sınırlı miktarda tabi paketlerinizi açtığınızda süpriz ile karşılaşırsanız instagramda bi storyinizi alırız artık
![]()
barnaklar mouse üzerinde, bekliyoz vallaArkadaşlar son hazırlıklar yapılıyor web sitesi altyapısı üzerinden batu bey ile görüştük bu akşama yetiştirmeye çalışcakmış en kötü öğlen aktif hale gelir dedi. Gecikme için özürlerini iletti.
Açılır açılmaz alacağımdan değil ama adres çubuğuna cleancup.coffee/kahve-kulubu yazıp şansımı deniyorum ben de :dbarnaklar mouse üzerinde, bekliyoz valla![]()
Bordo bereliler kendini belli ediyorAçılır açılmaz alacağımdan değil ama adres çubuğuna cleancup.coffee/kahve-kulubu yazıp şansımı deniyorum ben de :d