Ayın 15inde açılcakToplu alım için ne zaman indirim paylaşılacak az çok belli mi benim kahve stoğu bitmek üzere de
Ayın 15inde açılcakToplu alım için ne zaman indirim paylaşılacak az çok belli mi benim kahve stoğu bitmek üzere de
Su anki kahveler mi olacak yoksa surpriz farkli bir kahve bekleyelim miAyın 15inde açılcak
bu güzel oldu benim için. elimdekiler daha bitmemiştiAyın 15inde açılcak
Şuan için onu bizde bilmiyoruz ama süpriz vardı sanırım emin değilim 3 maymun oynamak istiyorum şuanSu anki kahveler mi olacak yoksa surpriz farkli bir kahve bekleyelim mi![]()
santa rosa olur umarım, güzel olmasının yanında farklı parametrelerle demleyince de (farklı su ve filtre v.s.) güzel sonuç aldığım bir kahve oldu.Su anki kahveler mi olacak yoksa surpriz farkli bir kahve bekleyelim mi![]()
Umarım içinde espresso çekirdeği de koyabilirlerŞuan firma seçimi oluştu, Clean Cup firması operasyonel hazırlıklarını tamamlayınca bizlere link yada bir indirim kodu göndericekler sonrasında alım yapabilceksiniz. Takipte kalın.![]()
Anket sonuçlandı bu arada Petra olmadı korkmayın.Umarım Petra olmaz. “Petra pişmanlıktır” demek de istemiyorum ama o ambalajlarla ne yapmak, nereye varmak istediklerini anlamadım ben. Karton mahfazaya koyup üstünü düğün davetiyesi gibi süslemek yerine kahveyi kilitli ambalaja koysalar olmuyor mu acaba. Aman bayatlamadan bitirelim diye evde günde üç kez guatemala demliyoruz![]()
Valla bizde bekliyoruz 10u gibi açıklama gelicek firmadan profil çalışmaları yapıyor kendileri bizlerde sizin gibi merakla bekliyoruzMerhaba, @mvscoffee aylık alımda netleşen durumlar var ise açıklama yapabilir misiniz? ( stoğum bitmek üzere ve alımı bekliyorum da)
Yoksa yeni kahveler mi gelecekValla bizde bekliyoruz 10u gibi açıklama gelicek firmadan profil çalışmaları yapıyor kendileri bizlerde sizin gibi merakla bekliyoruz
Emeginiz icin tesekkurler. Link paylasimi mail yerine duyuru seklinde yapilsa daha kolay olmaz mi?Forum adına özel bir link paylaşımı yapılcak bu yüzden Whatsapp grublarımıza hala erişim yapmadıysanız @mtgg ile iletişime geçip whatsapp duyuru grubumuza erişim sağlayabilirsiniz. (Whatsapp kullanmayanlar yine bize özelden yazıp mail adresi bırakıp link paylaşımı olduğu gün sizlere mail olarak dönüş sağlarız)
ÖZEL link olduğu için sadece forum içi üyelere ait forum açık bir alan olduğu ve stok sınırı olduğu için firma sizlerin erişebilceği noktalarda olmasını istiyor whatsapp kullanıyorsanız oradan da duyuru da buluncaz bilginiz olsunEmeginiz icin tesekkurler. Link paylasimi mail yerine duyuru seklinde yapilsa daha kolay olmaz mi?
Zaten duyuru yapildiginda da sadece uyelere bildirim olarak dusuyor. O sebepten boyle bir teklifte bulundum. Ayni sekilde @NoDRaC 'in paylastigi 1zpresso indirim kodu da o sekilde gelmisti.ÖZEL link olduğu için sadece forum içi üyelere ait forum açık bir alan olduğu ve stok sınırı olduğu için firma sizlerin erişebilceği noktalarda olmasını istiyor whatsapp kullanıyorsanız oradan da duyuru da buluncaz bilginiz olsun
bu imkanı sağladığın için de teşekkürlerSövücek gibi olursanızda özel mesajı kullanıp iletişime geçebilirsiniz.
filtre seti 150 gram espresso 250 gram olacak diye anladım, kaç paket olacak sette acaba? stokları ona göre ayarlayalımFiltre seti de 150g