• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (Anket Sonucu!!)

bende santa rosa yi cok begenmistim diger kahvelerini deneme firsatim olmamisti bu alimda nasil bir paket cikacak merak ediyorum santa rosa girerse guzel olur

Ben Batu beyden Lilidrip ve Delter almıştım, Kahvelerini hiç denemedim, ancak Batu beyin samimiyetinden çok memnun kalmıştım. Paylaşımlardan belli ki kahveleri ve kavrumu da kalbur üstü. Kesinlikle deneyeceğim. 👍

Umarım Petra olmaz. “Petra pişmanlıktır” demek de istemiyorum ama o ambalajlarla ne yapmak, nereye varmak istediklerini anlamadım ben. Karton mahfazaya koyup üstünü düğün davetiyesi gibi süslemek yerine kahveyi kilitli ambalaja koysalar olmuyor mu acaba. Aman bayatlamadan bitirelim diye evde günde üç kez guatemala demliyoruz 😂🙈

Umarım Petra olmaz. “Petra pişmanlıktır” demek de istemiyorum ama o ambalajlarla ne yapmak, nereye varmak istediklerini anlamadım ben. Karton mahfazaya koyup üstünü düğün davetiyesi gibi süslemek yerine kahveyi kilitli ambalaja koysalar olmuyor mu acaba. Aman bayatlamadan bitirelim diye evde günde üç kez guatemala demliyoruz 😂🙈
Anket sonuçlandı bu arada Petra olmadı korkmayın. 😆

Merhaba, @mvscoffee aylık alımda netleşen durumlar var ise açıklama yapabilir misiniz? ( stoğum bitmek üzere ve alımı bekliyorum da 🤓)

Arkadaşlar selam, forumun infocusu geldi. Öncelikle Batu beyle iletişimimizin aktif olduğunu belirteyim sadece güzellikleri getirirken sağlıklı hareket etmek gerekiyor.

Öncelikle

Forum adına özel bir link paylaşımı yapılcak bu yüzden Whatsapp grublarımıza hala erişim yapmadıysanız @mtgg ile iletişime geçip whatsapp duyuru grubumuza erişim sağlayabilirsiniz. (Whatsapp kullanmayanlar yine bize özelden yazıp mail adresi bırakıp link paylaşımı olduğu gün sizlere mail olarak dönüş sağlarız)

Kahvelerimiz sınırlı olucak o yüzden özel link paylaşımı var

Espresso severler için paket oluşuyor ve 150 değil tam tamına 250g (patron çıldırdı ses efekti)

Yeni kahveler mevcut fakat santa rosa yok o yüzden onu bekleyenler hemen siparişlerini versinler stokları azalmış durumda

Filtre seti de 150g olucak bunun sebebi operasyonel olarak zaman yönetimini sağlamaları açısından o yüzden az demeyelim stoklarımızı kontrol edelim.

Özel linkleri ayın 12sinde açıcağız 16sında kavrumlar başlıycak deneme paketleri olduğu için belli bi planlama sonrası aktif kavrum yapılcak arkadaşlar modları düşürmeyelim.

Herkese bu bilgilendirmeleri verdiğime göre gidebilirim. Sorularınız için tatlı dilli yorumlarınızı. Sövücek gibi olursanızda özel mesajı kullanıp iletişime geçebilirsiniz.

Herkese iyi günler dileriz.

Forum adına özel bir link paylaşımı yapılcak bu yüzden Whatsapp grublarımıza hala erişim yapmadıysanız @mtgg ile iletişime geçip whatsapp duyuru grubumuza erişim sağlayabilirsiniz. (Whatsapp kullanmayanlar yine bize özelden yazıp mail adresi bırakıp link paylaşımı olduğu gün sizlere mail olarak dönüş sağlarız)
Emeginiz icin tesekkurler. Link paylasimi mail yerine duyuru seklinde yapilsa daha kolay olmaz mi?

Emeginiz icin tesekkurler. Link paylasimi mail yerine duyuru seklinde yapilsa daha kolay olmaz mi?
ÖZEL link olduğu için sadece forum içi üyelere ait forum açık bir alan olduğu ve stok sınırı olduğu için firma sizlerin erişebilceği noktalarda olmasını istiyor whatsapp kullanıyorsanız oradan da duyuru da buluncaz bilginiz olsun

ÖZEL link olduğu için sadece forum içi üyelere ait forum açık bir alan olduğu ve stok sınırı olduğu için firma sizlerin erişebilceği noktalarda olmasını istiyor whatsapp kullanıyorsanız oradan da duyuru da buluncaz bilginiz olsun
Zaten duyuru yapildiginda da sadece uyelere bildirim olarak dusuyor. O sebepten boyle bir teklifte bulundum. Ayni sekilde @NoDRaC 'in paylastigi 1zpresso indirim kodu da o sekilde gelmisti.

Geri