Amaaaannnn hocam lütfenMart ayı için kulis çalışmalarına başlayalım o vakit![]()
Amaaaannnn hocam lütfenMart ayı için kulis çalışmalarına başlayalım o vakit![]()
Ah keşke ekonomik durum izin versede gecen gün Fransa dan aldığınız kahveden kilolarca sipariş verebilsemKeşke niyetiniz ucuza kahve almak olmasa biraz da aa farklı kavurucu ne güzel forum bizlere bu firmayı deneme şansı veriyor deseniz![]()
Hocam merak etme bende almıyorum Fransadan kahveAh keşke ekonomik durum izin versede gecen gün Fransa dan aldığınız kahveden kilolarca sipariş verebilsem![]()
Genelde ekipmanlar dahil edilmiyor.Kawa’dan yeni 4 paket sipariş verdim ama eğer indirime girerse Clean Cup’tan bir Origami alabilirim. Santa Rosa’yı da merak ediyorum olmadı vakumlar atarım buzluğa. Bakalım indirimden ne çıkacak.
Şuan firma seçimi oluştu, Clean Cup firması operasyonel hazırlıklarını tamamlayınca bizlere link yada bir indirim kodu göndericekler sonrasında alım yapabilceksiniz. Takipte kalın.Yeniyim de arkadaşlar nasıl alım yapacapım ? Bir kod paylaşılıp o kodla indirim mi olacak ?