Son ana kadar bekleyip duruma göre kullanacağımHerkese selam arkadaşlar Anket için son 3 gün Pazar Günü Saat 14:00'da daha erken değil ama daha geç olabilir duruma göre Sonuçları açıklıycaz o yüzden oy kullanmamış arkadaşlar üç beş demeylim boş geçmeyelim. Herkese iyi haftalar, iyi günler dileriz![]()
Bir onceki secimden yetismeyecegi icin cekilmislerdi. Muhtemelen secilirlerse yeni cekirdeklerin bulundugu paketler olurKF yeni çekirdek tadımlarını yapıyor internet sayfasında göremedim henüz satışı yokmuş dm ile dönüş yaptılar. Merak ettim acaba oylama sonucuna kadar kf bu yeni çekirdekleri satışa sunmuş olacakmı?
Herkesin Bensa Diima denemesini isterim gerçekten, çok iyi bir kahve ve çok iyi kavrum.Tabiki Petra..
Forma kaydettiğiniz e-postanıza bir kopya geliyor, oradan kontrol edebilirsiniz.ben de başlangıçta bir oy kullandım ama acaba hangisiydi diye düşüncelerdeyim![]()
Herkesin Bensa Diima denemesini isterim gerçekten, çok iyi bir kahve ve çok iyi kavrum.
Herkesin Bensa Diima denemesini isterim gerçekten, çok iyi bir kahve ve çok iyi kavrum.
Ben de fiyatını hak ettiğini düşünmüyorumBeni oldukça üzen bir kahve oldu, sanırım bu konuda yalnızım ama söylemeden edemedim![]()
Petranın tüm çekirdeklerini deneyen biri olarak diyorum ki Santa Rosa > Petra.
Ben guatemalaları indirimden almıştım şu anki fiyatı hayatta etmez zaten.Santa Rosayı alırsanız, anlarsınız ne demek istedigimi.Bir de 100 bandına çıkıyorsanız yurtdışına bakmanızı öneririm.Cok sasirdim bensa dima ve guatemala las penasi merak ediyordum ancak bu cekirdekler icin yorumlariniz nedir.