• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (Anket Sonucu!!)

KF yeni çekirdek tadımlarını yapıyor internet sayfasında göremedim henüz satışı yokmuş dm ile dönüş yaptılar. Merak ettim acaba oylama sonucuna kadar kf bu yeni çekirdekleri satışa sunmuş olacakmı?

KF yeni çekirdek tadımlarını yapıyor internet sayfasında göremedim henüz satışı yokmuş dm ile dönüş yaptılar. Merak ettim acaba oylama sonucuna kadar kf bu yeni çekirdekleri satışa sunmuş olacakmı?
Bir onceki secimden yetismeyecegi icin cekilmislerdi. Muhtemelen secilirlerse yeni cekirdeklerin bulundugu paketler olur

İlk kahve alım oyumu Petra'dan yana kullandım. ama yorumlara bakılırsa Clean Cup çıkacak gibi görünüyor

Şubat alımı başlamadan heyecan bastı 🤣

Cok sasirdim bensa dima ve guatemala las penasi merak ediyordum ancak bu cekirdekler icin yorumlariniz nedir.
Ben guatemalaları indirimden almıştım şu anki fiyatı hayatta etmez zaten.Santa Rosayı alırsanız, anlarsınız ne demek istedigimi.Bir de 100 bandına çıkıyorsanız yurtdışına bakmanızı öneririm.

Geri