• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (Anket Sonucu!!)

Clean Cup'ın satışta olan çekirdeklerinden zaten iki tanesini şu anda tüketiyorum. Hem yeni gelen çekirdekleri denemek istediğim için hem de şimdiye kadar beni üzmediği çekirdekleri için Celsius'a verdim bu ay.

Cleancup'a oy veren arkadaşlar zaten 3x250gr kahve bundle'larında indirim var ve paket başı 60tl'ye geliyor.
Yani kavurucu zaten onu denemeniz için üzerine düşeni yapmış. Siz daha ne bekliyorsunuz tam olarak?

Dilerseniz önceki mesajlarıma bakıp favori kavurucularımdan birinin cleancup olduğunu görebilirsiniz.
( https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/cleancup-coffee.115/page-5#post-57599 )

Oy verirken biraz daha bilinçli olmaya davet ediyorum forumu :)

Cleancup'a oy veren arkadaşlar zaten 3x250gr kahve bundle'larında indirim var ve paket başı 60tl'ye geliyor.
Yani kavurucu zaten onu denemeniz için üzerine düşeni yapmış. Siz daha ne bekliyorsunuz tam olarak?

Dilerseniz önceki mesajlarıma bakıp favori kavurucularımdan birinin cleancup olduğunu görebilirsiniz.
( https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/cleancup-coffee.115/page-5#post-57599 )

tamamen aynisini dusunuyorum. benim favori kavurucularimdan biri oldu, kesinlikle denenmeli ama butun cekirdekleri iceren indirimli bir deneme paketi varken ankette cikinca ne degisecek? %15 yerine %20 indirim olacak muhtemelen maksimum.

Aynen yalnızca işimdiki bundle alımı için değil, tek çekirdek satışında da ara ara ortalama %15 indirim yapmaktalar. İndirim yaptığı için toplu alımda Clean Cup‘u sanki cezalandırıyormuş gibi görünebilir. Ancak Clean Cup yaptığı bu sık sık indirim politikası nedeniyle az çeşiti olsa da forumda epey duyuldu ve epey alış veriş yapılmakta kendilerinden.

Ben de verdim oyumu.
DÜZELTME: İlk 5'in yüzdelik oyu görünüyormuş zaten. Kaç aydır katılıyorum, nedense zaten olan bir şey böyle olsa iyi olur diye kalmış aklımda. Ekibimize tebrikler ve teşekkürler.

Hangi kavurucu çıkacağından ziyade bu ay yüzdelik dağılımın açıklanır açıklanmayacağını merak ediyorum. Keşke 1. Hariç isimler olmadan yüzdelik oyları da görsek. Ne kadar renkli bir seçim yapmışız onu görürüz.

Son düzenleme:
Ben de verdim oyumu. Hangi kavurucu çıkacağından ziyade bu ay yüzdelik dağılımın açıklanır açıklanmayacağını merak ediyorum. Keşke 1. Hariç isimler olmadan yüzdelik oyları da görsek. Ne kadar renkli bir seçim yapmışız onu görürüz.
Zaten oy oranları açıklanıyor. İsimler açıklanmıyor sadece.

At origin😎 Sonuçları merakla bekliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Whyy clean cup whyyyy.

Kavrumlari gayet iyi ilesimleride gayet iyi ancak, zaten hali hazirda bundle lari var. Sık sık indirim yapiliyor. Toplamda 3tane kahveleri var zaten. Ne gibi farklilik olacak diye dusunuluyor acaba. Valla dayanamadim icimde tutmaktansa soyleyeyim dedim.

Bu gidişle toplu alımlar için bazı kurallar getirmek gerekecek sanırım ;

* En az üç kıtadan ve en az on farklı çekirdek bulundurması
* Firmanın sık sık indirim yapmıyor olması
* Espressoya uygun çekirdek bulundurması gibi.
İlaveler yapılabilir tabi ki.
Laos'tan bile kahve barındıracak yoksa olmaz!!! 😁

Bu gidişle toplu alımlar için bazı kurallar getirmek gerekecek sanırım ;

* En az üç kıtadan ve en az on farklı çekirdek bulundurması
* Firmanın sık sık indirim yapmıyor olması
* Espressoya uygun çekirdek bulundurması gibi.
İlaveler yapılabilir tabi ki.
😂

İroniden anlamayan nesile aşina değilim 🤦🏼‍♀️

Geri