• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (Anket Sonucu!!)

Petra +1 imle katıldım bu ayki ankete. Denediğim tüm çekirdekleri çok çok başarılı idi. Anket sonucunda hangisi çıkarsa çıksın sipariş veririm geçen ay katılmadığım için....

yeni gelen kahveleri denemek istemem ve muhteşem santa rosa'sı nedeniyle cleancup'a oy verdim. stokların yeteceğini düşünmesem de bir umut belki bir şeyler yapılabilir.

Bana da çok dağılmış gibi gelmedi. Yazılanlara göre cleancup ve petra önde görünüyor.
Sipariş süreci ve çekirdeklerden memnun kalındığı sürece kimin kazandığının çok önemi yok bence.

Petranın oy olarak çoğunlukta olduğunu görüyorum . Şanlı zafer yakındır 🍆🍆🍆

Son düzenleme:
Clean cup da denemek istediğim kavuruculardan ancak, Clean Cup'da kahveler zaten sık sık %20 civarı indirim yapıyor takip ettiğim kadarıyla bu yüzden indirim zamanı bireysel de alabilirim diye toplu alımda Petra'dan tercih yapmak daha mantıklı geldi bana. Kahve çeşitliğiliği de Petra'nın epey çok.

Çekirdek çeşit sayısı ana nedenim değildi, ben baktığımda 7 çeşit vardı. Kavurcu FANLIĞI yapmaya gerek yok. Siz neye veriyorsanız verin. Siz neye niçin verdiğinizi yazın, ben de kime niçin oy veridiğimi yazayım da benim oyuma ve sebebime karışmayın.
Clean Cup'a ben de oy vermem. Petra çıkarsa da iyi olur 5 çekirdek gayet yeterlidir bir alım için.

Burada da kavurucu fanı olduk :D

Nice

Geri