bende firmalara tek tek girip ellerindeki kahveleri inceliyordum icimdende diyordum keske firmalarin kahvelerini tek tek gorebilsekte secim yapmak daha kolay olsa çok sagolun emegize elinize saglikHızlıca ankette ki firmaların kahvelerini ürünleri tek bir yerde toparlamaya çalıştım.
Anketteki bazı firmalar kendi sistemimde mevcut olmadığı için onları ekleyemedim. Anket ile alakasız ürünleri (blend, deneme paketi vs tarzı) filtreledim. Bunu yaparken bazı ürünler yanlışlıkla elenmiş olabilir. Bu sebeble eksiklikler veya araya karışmış ürünler denk gelebilir.
Diğer tabloya nazaran bu tablo günlük günceleme vs yapılmıyacak. Yardım sağlaması adına yarı-manuel şekilde deneme amaçlı hazırlandı.
Anket Firmaları Ürün Listesi
Sapiens’e oy vermiştim. Ancak Petra’nın Guatemalarını görünce epey ilgimi çekti. Oldukça güzel kahveler gibi duruyorlar. Petra da doğrudan ithalat yapan eski kavuruculardan. Eleştirecek şeyler olsa da Kronotrop, Probador, Petra hep belirli bir kalitenin altına düşmüyorlar.Petra dedim üç yeni Guatemala'sı var...
şahsen ben, hem espresso hem de filtre kahve tüketen biri olarak, bu sebeple yalnızca akfrika kahveleri değil aynı zamanda amerika çekirdekleri olan kavurcuları tercih ediyorum. Yüksek asidite, düşük gövde ve yüksek ekşimsi afrika kahve çekirdekleri bana göre espresso için iyi sonuç vermeyebiliyor. Bu sebeple amerika kahveleri daha önce pişman etmemiş petra ve sapiens in çıkmalarını istiyorum.forumun çoğunluğu filtre kahve tüketimini tercih etse de umarım benim gibi sadece espresso tüketenleri de mutlu edecek bir sonuç çıkar anketten.
emeği geçenlerin şimdiden ellerine sağlık.
Açıkçası ben de size katılıyorum, istediğim kavurucu çıkmasa dahi daha farklı yörelerden bundle oluşturabilecek bir kavurucu olmasını isterim. Ben sadece filtre kahve tüketiyorum ve genel olarak kahve camiasında yüksek asiditeli kahvelerin, belki de aşırıya kaçacak derecede, benimsendiğini gördüm. Tercihen ben de güney amerika kahvelerini daha çok seviyorum, ve umarım seçilen kavurucudan hepimizi memnun edebilecek bir bundle çıkar.şahsen ben, hem espresso hem de filtre kahve tüketen biri olarak, bu sebeple yalnızca akfrika kahveleri değil aynı zamanda amerika çekirdekleri olan kavurcuları tercih ediyorum. Yüksek asidite, düşük gövde ve yüksek ekşimsi afrika kahve çekirdekleri bana göre espresso için iyi sonuç vermeyebiliyor. Bu sebeple amerika kahveleri daha önce pişman etmemiş petra ve sapiens in çıkmalarını istiyorum.
at origin için konusuyorsunuz sanırım ancak kolombiya kahvesi var. girip bakmadınızmı acabaAçıkçası ben de size katılıyorum, istediğim kavurucu çıkmasa dahi daha farklı yörelerden bundle oluşturabilecek bir kavurucu olmasını isterim. Ben sadece filtre kahve tüketiyorum ve genel olarak kahve camiasında yüksek asiditeli kahvelerin, belki de aşırıya kaçacak derecede, benimsendiğini gördüm. Tercihen ben de güney amerika kahvelerini daha çok seviyorum, ve umarım seçilen kavurucudan hepimizi memnun edebilecek bir bundle çıkar.
Belirli bir kavurucu için söylemedim, afrika dışında kahveleri de şu anda stoklarında bulunan her hangi bir kavurucu benim için yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Bugün ankette gördüğüm ve yorumlarda da denk geldiğim bir kaç kavurucuya baktım, at origin de içinde yer alıyor baktıklarımın, ama sadece Colombia Excelso Tulima kalmış ellerinde, o da biraz dışında kalıyor kahvede aradığımın.at origin için konusuyorsunuz sanırım ancak kolombiya kahvesi var. girip bakmadınızmı acaba
Evet ben de ayni konuya değinecektim. Sitedeki üç çekirdek bir süredir satılıyor ve özellikle Santa Rosa çok talep görüyor. Firmanın kendi başlığında @batugen bu çekirdeğin 2 hafta daha satışta olacağını belirtmişti, eğer 20 gün içinde güzel bir bundle hazırlanacak stok varsa ben de şimdi oyumu vereyim, üstelik geçen hafta kendilerinden 500 gr. Santa Rosa sipariş etmeme rağmen..CleanCup diyenler var epey. yalnız, sitelerinde sadece 3 çeşit kahve görülüyor ve bunların da stoklarında ne kadar olduğunu bilmiyoruz sanırım. seçilirse yeni bir iptal olayı yaşanmaması adına öncesinde sormakta fayda olabilir. forumda firmadan kimse var mı bilmiyorum..